Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Sextoys

Uutiskirje

Tohtori Sado Pinwheel-sarja BDSM:lle

Oletko todellinen pinwheel-rakastaja ja pidät siitä kivusta, jonka Wartenbergin pyörä voi aiheuttaa? Sitten tämä pinwheel-setti ammattimaiseen BDSM-sessioon on ehdoton must-have sinulle!

Lisätietoja

2168/00

$89.19


-$22.33

$66.86

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Oletko todellinen pinwheel-rakastaja ja pidät siitä tuskasta, jonka Wartenbergin pyörä voi aiheuttaa? Sitten tämä pinwheel-setti ammattimaiseen BDSM-sessioon on ehdoton must-have sinulle!

   

  Se, sattuuko vai kutittaako se vain, riippuu paineen määrästä - ja siten hallitsevan kumppanin armosta. Olipa kyse sitten selästä, reisistä, rinnasta, vatsasta, peniksestä, kiveksistä tai jaloista - hermopyörä sopii monille kehonosille ja sitä voidaan käyttää yksitellen. Yllätyshetken kihelmöivän tunteen saamiseksi suositellaan yhdistelmää MEO:n silmäsiteen ja bondage-kiinnityssiteiden kanssa.

   

  Toimitamme Dr. Sado -setin jalossa pakkauksessa. Se sisältää ergonomisesti muotoillun teräskahvan ja 4 vaihdettavaa tappipyörää (hermopyörää), jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset leikittäessä nautinnon ja kivun välillä: 1 yksittäinen Wartenberg-pyörä, 1 x kaksinkertainen Wartenberg-pyörä, 1 x kolminkertainen Wartenberg-pyörä ja 1 x viisinkertainen Wartenberg-pyörä.

   

  Kohokohdat:

   

  Dr. Sadon tuotteet ovat monien SM-studioiden, ammattimaisten dominoiden ja mestareiden ensimmäinen valinta! Wartenberg-pyörä rullataan kumppanin ihon yli. Riippuen käytetystä paineesta, pistelystä kivulias kokemus. Neurologian alalta peräisin oleva Wartenbergin pyörä, jota kutsutaan myös pinwheeliksi, on jo pitkään nauttinut BDSM-piireissä legendaarista mainetta monipuolisena SM-leluna.

   

  Lisätietoja:

   

  • SM-lelujen täydellinen sarja
  • SM-lelut ammattilaatuisina SM-studioille, mestareille ja dominoille.
  • Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä
  • Mukana jalo pakkaus

   

  BDSM-suositus:

   

  Vaihda kovasta pehmeään: kokeile Dr. Sadon hermopyörää kehon eri osiin, kuten reiden sisäosiin, jalkapohjiin tai jopa sukupuolielimiin, ja löydä kumppanisi intiimeimmät nautintopisteet. Iho on erittäin herkkä Wartenbergin pyörällä leikkimisen jälkeen ja siten täydellisesti valmistautunut jatkohoitoon kevätkihelmiemme tai hierontakynttilöidemme avulla. Suosittelemme käyttämään Wartenbergradia yhdessä silmäsidontamme kanssa, jotta aistikokemuksesi rikastuu entisestään.

   

  Sovellus:

   

  Muotoilunsa ansiosta sitä voidaan pitää kädessä kuin ruokailuvälinettä, ja voit vaihdella painetta eteenpäin osoittavan etusormen avulla. Ergonomisen kahvan ansiosta sitä on helppo ja mukava pitää kädessä, myös kokemattomalle käyttäjälle.

   

  Kokeile erilaisia nautinnon ja kivun tasoja vaihtelemalla painetta. Anna Wartenbergin pyörän liukua kevyesti ihoa pitkin saadaksesi aikaan lievän pistelytuntemuksen. Voit myös painaa hieman kovempaa saadaksesi suoremman ja voimakkaamman pistelytuntemuksen.

   

  Hygienia:

   

  Koska välinettä käytetään myös intiimialueen herkille ihoalueille, on suositeltavaa puhdistaa ja desinfioida perusteellisesti Toy-Cleaner VERYCLEAN-puhdistusaineellamme ennen käyttöä.

   

  Varoitus:

   

  Wartenbergin pyörää ei ole suunniteltu aiheuttamaan vammoja. Se voi kuitenkin vahingoittaa ihoa, jos siihen kohdistetaan liiallista painetta.

   

   

  Lisätietoja:

   

  Neulapyörää voidaan käyttää kaikilla BDSM:n alueilla. Bondage-alalla esimerkiksi jalkapohjien pyörittäminen on suosittu käytäntö, kun kumppani on sidottu jaloista.

   

  Dominoinnin ja alistumisen alalla laitetta voidaan käyttää rangaistuksen apuvälineenä kasvatusleikeissä.

   

  Myös kliinisessä erotiikassa sitä käytetään usein välineenä roolipeleissä, joissa käytetään lääketieteellisiä laitteita.

   

  Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä neulapyörä on myös tehokas väline sadismin ja sadomasokismin alalla tuottamaan mielihyväkipua myös kovemmissa s&m-sessioissa - erityisesti kun neulapyörää pyöritetään genitaalialueen herkkien ihoalueiden yli.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Perfetto per quello di cui avevo bisogno

  Lo adoro!!! Aggiunge un livello di sensazione che non ho mai saputo esistesse. Quando mio marito usa questo su di me, ogni nervo è risvegliato. Questo ha reso alcune notti estremamente esplosive! Consiglio vivamente questo prodotto a chiunque sia interessato al gioco sensoriale.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Mejor accesorio que compré hasta ahora.

  Mejor accesorio que compré hasta ahora.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Mit dem richtigen Spielzeug machen Doktorspiele viel Spaß!

  Mit dem richtigen Spielzeug machen Doktorspiele gleich doppelt so viel Spaß! Lockere doch schon mal deinen Kittel und rücke das Schwesternhäubchen zurecht, denn hier kommt ein ganz besonders elegantes Set an Nervenrädern, deren prickelnde Schmerzreize stark erregende Nebenwirkungen haben. Das schwarze Etui mit dem roten Innenfutter beinhaltet einen Griff mit Gewindeöffnung und 4 Aufsätze: ein 1-reihiges Nadelrad, ein 2-reihiges, ein 3-reihiges und ein 5-reihiges. Die Nadelräder drehen sich unabhängig voneinander. Aus rostfreiem Edelstahl gefertigt und auf Hochglanz poliert, machen diese Wartenberg-Räder auch optisch mächtig was her. Diagnose: Weiterführende Behandlung zwingend erforderlich!

  • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Die Verarbeitung ist top - SM Spielspaß garantiert.

  Wir waren schon eine ganze Weile neugierig darauf wie es sich anfühlt bis ich dieses Set bestellt und alle Teile ausgiebig an meinem Freund ausprobiert habe.Die Gefühle variieren von leichter Berührung, leichte Strafe, starke Strafe bis hin zu Schmerzen, je nachdem wie stark das Pinwheel auf die Haut gedrückt wird und wie schnell es dabei bewegt wird.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Top of the top

  Schneller Versand und wirklich hervorragende Qualität.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Professionell

  Wie beschrieben und gerne wieder

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Tohtori Sado Pinwheel-sarja BDSM:lle

  Tohtori Sado Pinwheel-sarja BDSM:lle

  Oletko todellinen pinwheel-rakastaja ja pidät siitä kivusta, jonka Wartenbergin pyörä voi aiheuttaa? Sitten tämä pinwheel-setti ammattimaiseen BDSM-sessioon on ehdoton must-have sinulle!

  Kirjoita oma arvostelusi

  Muut asiakkaat ostivat myös:

  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: