Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

The Manhandler - Musta dildo kahvalla

Manhandler on seksilelu, joka nauttii suurta suosiota. Se on pitkä dildo, jonka päässä on kahva, joka muistuttaa pampun otetta.

Lisätietoja

3399/00

saatavilla

Lisätietoja

Manhandler on seksilelu, joka nauttii suurta suosiota. Se on pitkä dildo, jonka päässä on kahva, joka muistuttaa pampun otetta. Tämä muotoilu tekee Manhandlerista erittäin kätevän ja helppokäyttöisen. Sekä miehet että naiset voivat käyttää kahvalla varustettua dildoa saadakseen enemmän hallintaa ja vipuvoimaa. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun dildo on työnnettävä syvemmälle tai suuremmalla voimalla.

 

Realistiset yksityiskohdat, kuten suonet ja korostunut glanssi, erottavat MEO:n Manhandlerin. Se on valmistettu vartaloystävällisestä vinyylistä ja on ftalaatiton. Pituutensa ja otteensa vuoksi Manhandleria käytetään usein anaaliseksiin. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös emättimen penetraatioon tai muuhun eroottiseen leikkiin, esim. syväkurkun harjoittajana.

 

Kahvalla varustettu dildo tarjoaa sinulle useita etuja erityisesti anaalipenetraatiota varten:

 

Parempi hallinta: kahvan avulla sinulla tai kumppanillasi on vakaampi ja varmempi ote. Tämä mahdollistaa tarkat liikkeet ja kohdennetun stimulaation. Voit hallita paremmin penetraation kulmaa, syvyyttä ja nopeutta.

 

Mukavuus: Kahva helpottaa dildon pitämistä ja liikuttamista. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, kun käytät sitä yksin, sillä voit asettaa ja siirtää dildoa helpommin. Kahva myös keventää käsiäsi ja ranteitasi, erityisesti pitkäaikaisen käytön aikana.

 

Turvallisuus: Anaaliseksileluissa on aina oltava kahva tai leveä pohja, jotta niitä ei voi työntää liian syvälle eikä niitä voi poistaa. Kahva tarjoaa lisäturvallisuutta ja antaa sinulle itseluottamusta keskittyä nautintoon.

 

Monipuolisuus: Kahvalla varustettua dildoa voi käyttää myös emättimen stimulaatioon tai syvän suihinoton harjoitteluun. Se laajentaa nautintovaihtoehtojasi ja mahdollistaa monenlaisen seksuaalisen leikin.

 

Kahvalla varustettu dildo on loistava seksilelu, joka antaa sinulle hallinnan ja turvallisuuden, jota tarvitset maksimoidaksesi anaalisen nautintosi. Se tarjoaa sinulle uuden ulottuvuuden stimulaatioon, käytitpä dildoa sitten yksin tai kumppanin kanssa.

 

Kuten mitä tahansa dildoa, myös Manhandleria tulee aina käyttää sopivan liukuvoiteen kanssa ja puhdistaa huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Suosittelemme hieman paksumpaa silikonipohjaista voiteluainetta EZ2FUCK. Dildon puhdistamiseen tarvitset vain lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai suihkeemme VERYCLEAN.

 

Lisätietoja:

 

  • Manhandler - Dildo kahvalla
  • Mitat: 38 cm pitkä, työnnettävä pituus n. 25 cm, halkaisija 4,2 cm.
  • Materiaali: Vinyyli, ftalaatiton
  • Info: Nimi "Manhandler" on enemmänkin humoristinen viittaus ja sen tarkoituksena on korostaa vallan ja hallinnan tunnetta, joka käyttäjällä on tätä dildoa käsitellessään.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

The Manhandler - Musta dildo kahvalla

The Manhandler - Musta dildo kahvalla

Manhandler on seksilelu, joka nauttii suurta suosiota. Se on pitkä dildo, jonka päässä on kahva, joka muistuttaa pampun otetta.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: