Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suukapula

Uutiskirje

O Ring Gag

Ovatko BDSM- ja gag-fantasiasi melko äärimmäisiä? Kiimainen! Meidänkin ovat, ja todistamme sen sinulle kaksinkertaisella O Ring Gag "Deep Throat". O Ring Gag pitää suun leveästi auki orjuuden aikana, sopii täydellisesti, on lukittavissa ja voidaan poistaa vain Top. Selvitä täältä, miten O Ring Gagia käytetään bondageen ja mitä voit kokea sen avulla!

Lisätietoja

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Ovatko BDSM- ja gag-fantasiasi melko äärimmäisiä? Kiimainen/Täydellinen! Meidänkin ovat ja todistamme sen sinulle kaksinkertaisella O Ring Gag "Deep Throat" -rinkillä. O Ring Gag pitää suun leveästi auki orjuuden aikana, sopii täydellisesti, on lukittavissa ja voidaan poistaa vain Top. Miten O Ring Gagia käytetään oikein bondageaikana ja mitä voit kokea sen kanssa, opit täältä!

     

    Miten käytän O Ring Gagia?

     

    Lukittava O Ring Gag varmistaa luotettavasti, että Bottom joutuu pitämään suunsa auki. Kaksoisrenkaiden ansiosta suukapulaa ei voi siirtää kielellä. Lukittava hihna varmistaa paitsi sen, että O Ring Gag istuu täydellisesti, myös sen, että vain Top voi poistaa O Ring Gagin! Se, mitä sitten työnnetään O Ring Gagin aukon läpi, on täysin Top:n päätettävissä, sillä Bottom ei varmasti pysty esittämään vastalauseita. Mitä muuta voit odottaa O Ring Gagilta bondage-sessiossa?!

     

    Mitä eroa on O Ring Gagin ja minkä tahansa muun gagin välillä?

     

    Bondage- ja S&M-skenessä suukapula on fetissiartikkeli, joka työnnetään kumppanin suuhun ja suljetaan yleensä hihnalla takaraivossa. Kun suukapulaa käytetään, alistuva kumppani ei voi enää puhua tai vastustaa hallitsevan bondage-kumppaninsa rangaistuksia. O-rengas suukapula varmistaa luotettavasti, että Bottom on kuuliaisesti hiljaa, mutta on koko ajan suullisesti saatavilla. Pehmeän nahkahihnan ansiosta O Ring Gag on erityisen miellyttävä käyttää eikä se leikkaa suun kulmia. Päähihna voidaan säätää soljen avulla optimaalisesti pään ympärysmitan mukaan ja se voidaan jopa lukita. Loistava BDSM-lisävaruste, jota Top voi käyttää mielikuvituksellisesti bondage-istunnon aikana. O-rengas suukapulan tuplarengasta voidaan tietysti käyttää myös erittäin tiukkana penisrenkaana. Kihdyttävällä mielikuvituksellasi ei ole rajoja. Tämä O Ring Gag on suosittu kohokohta MEO BDSM -verkkokaupassa.

     

    Voinko harrastaa suuseksiä O Ring Gagin kanssa?

    Voit! Tutustu monien pohjien hyvin varjeltuun salaisuuteen ja sen myötä nautintoon imeä Mestarin kalua "syvään kurkkuun" asti - jopa orjuuden aikana. Kun EZ2SUCK deep throat Sprayn avulla MEO ®:lta nielet hänen peniksensä syvemmälle kuin koskaan ennen, koska ihana spray tukahduttaa gag-refleksin.

     

    Miten puhdistan O Ring Gagin?

     

    Kaksoisrengas voidaan irrottaa koon mukaan säädettävästä nahkahihnasta ja puhdistaa helposti suihkeellamme VERYCLEAN suuseksin jälkeen.

     

    Onko O Ring Gag aloittelijoille tarkoitettu suukapula?

     

    Meillä on bondage-myymälässämme monia BDSM-kapuloita, sekä kapuloita aloittelijoille että kapuloita kokeneille subsille. Verkkoluettelostamme löydät nahasta valmistettuja pallokappeja ja suukapuloita, silikonista valmistettuja suukapuloita, kumista valmistettuja suukapuloita, lateksista valmistettuja suukapuloita ja jopa teräksestä valmistettuja suukapuloita. Ammattilaiset löytävät myös päävaljaat, joissa on suukapulat tai puhallettavat suukapulat. Puhallettava suukapula sopii kuitenkin vain kokeneille käyttäjille.

     

    Voinko yhdistää O Ring - suukapulan muihin sidontakeinoihin?

    Kyllä, tietenkin voit käyttää O Ring -kiinnityssalpaa yhdessä muiden sidontakeinojen kanssa - kunhan Top nauttii siitä. Useimmat asiakkaamme käyttävät O Ring Gagia lukittavien nahkaisten käsi- ja nilkkahihnojemme kanssa. Läpinäkymättömän maskin kaltainen O Ring Gag tuo uuden ulottuvuuden bondage-istuntoon ja voi toimia jännittävänä lisänä.

    Mistä voin ostaa O Ring Gagin?

    Löydät suuren valikoiman suukapuloita, joissa on suukapulapallo, täältä osoitteesta www.meo.de. Voit odottaa laajaa valikoimaa suukapuloita, bondage-rajoituksia ja muita BDSM-tarvikkeita. Jos olet vielä epävarma suukapulan ostamisesta, kannattaa ensin tutustua aloittelijoille tarkoitettuihin suukapuloihin. Kokeneet BDSM-ammattilaiset nauttivat suukapulastamme, jossa on päävaljaat, tai suukapulasta, jossa on nännipihdit.

     

    Pitääkö minun kysyä alistuvalta kumppaniltani etukäteen, voinko suukapuloida hänet?

     

    Suosittelemme sitä ehdottomasti. Koska O Ring - suukapula tekee käyttäjän mahdottomaksi sanoa ennalta sovittua "turvasanaa" bondage-istunnon keskeyttämiseksi, suuri luottamus ja molemminpuolinen kunnioitus ovat perusta. Periaatteessa kaikki orjuusharjoitukset tulisi suorittaa yksinomaan molemminpuolisella suostumuksella. Jotta et ajaisi kumppanisi rajoja bondage-roolileikkien aikana, sinun tulisi keskustella kumppanisi kanssa etukäteen siitä, mistä te molemmat pidätte ja onko suukapulan käyttö vaihtoehto teille molemmille.

     

    Lisätietoja:

     

    • BDSM O Ring Gag
    • Lukittava suukapula aloittelijoille & edistyneille pelaajille
    • Materiaali: vegaaninen PU-nahka, metalli
    • Sisähalkaisijaltaan olevat renkaat: 3 cm ja 4 cm
    • Ulkohalkaisijaltaan olevat renkaat: 3,8 cm ja 4,8 cm
    • Päähihna säädettävällä soljella
    • Täydellinen syvään kurkkuun ja pakkosyöttöön
    • Väri: Musta/punainen/hopea
    • Tuotemerkki MEO ® inspiroi BDSM-yhteisöä. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen, MEO ® -tuotteiden laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle bondage-harrastajalle jotakin. Valikoima ulottuu kutittimista laadukkaisiin bondage-köysiin, bondage-nahkahihnoihin, voimakkaisiin meloihin ja nännipihdeihin voimakkaita kipuärsykkeitä varten.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    O Ring Gag

    O Ring Gag

    Ovatko BDSM- ja gag-fantasiasi melko äärimmäisiä? Kiimainen! Meidänkin ovat, ja todistamme sen sinulle kaksinkertaisella O Ring Gag "Deep Throat". O Ring Gag pitää suun leveästi auki orjuuden aikana, sopii täydellisesti, on lukittavissa ja voidaan poistaa vain Top. Selvitä täältä, miten O Ring Gagia käytetään bondageen ja mitä voit kokea sen avulla!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: