Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DOXY Massager

Uutiskirje

Rabbit Liitteeksi DOXY 3 Wand Massager

Stimuloi klitorista ja G-pistettä samanaikaisesti: Se on aina hyvä idea! Kun DOXY 3 Rabbit Lisälaitteen avulla voit muuttaa DOXY Wand Massager äärimmäiseksi nautintovälineeksi ja nauttia voimasta, jota vain DOXY on tarjota.

Lisätietoja

3615/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Stimuloi klitorista ja G-pistettä samanaikaisesti: Se on aina hyvä idea! Kun DOXY 3 Rabbit Lisälaitteen avulla muutat DOXY Wand Massager äärimmäiseksi nautintovälineeksi ja nautit voimasta, jota vain DOXY on tarjota. Intuitiivisten ja herkästi reagoivien painikkeiden ansiosta DOXY Wand Massager 3 tai 3R, voit säätää voimakkaiden värinöiden rytmin ja voimakkuuden juuri mieltymystesi mukaan.

    Kiinnitys vie nautinnon aivan uuteen ulottuvuuteen. Tämä nerokas, joustava lisälaite on kehitetty erityisesti DOXY 3-sarjaan ja muuttaa DOXY Wand Massager tehokkaaksi klitoriksen ja G-pisteen stimulaattoriksi, joka tuottaa voimakkaita, sykkiviä värähtelyjä juuri sinne, minne haluat.

    Meidän Rabbit on erittäin suosittu seksilelu, joka on suunniteltu erityisesti klitoriksen ja emättimen samanaikaiseen stimulaatioon. Nimi Rabbittulee stimulaattorille ominaisista "korvista", jotka muistuttavat jäniksen korvia. Näitä "korvia" käytetään klitoriksen stimulointiin, kun taas stimulaattorin pidempi osa työnnetään emättimeen, jossa se tarjoaa täydellisen sisäisen stimulaation.

    DOXY Rabbit

    • Emättimen stimulaatio: Stimulaattorin pidempi osa työnnetään emättimeen.
    • Klitoriksen stimulaatio: Stimulaattorin "korvat" ovat klitorista vasten ja stimuloivat suoraan klitorista. Tämä sisäisen ja ulkoisen stimulaation yhdistelmä voi johtaa voimakkaisiin orgasmeihin.
    • Kaksitoiminen: Klitoriksen ja emättimen samanaikainen stimulaatio on pääpiirteittäin Rabbitjoka erottaa sen muista stimulaattoreista. Tämä kaksoistoiminta voi olla erityisen tyydyttävää monille käyttäjille.


    Erityisesti kehitettyjen lisälaitteiden avulla DOXY 3 / 3R:lle kehitetyt Wand Massager tulee monikäyttöinen nautintoväline. Jokainen näistä lisälaitteista on kehitetty stimuloimaan, kiihottamaan ja tyydyttämään sinua täysin. Äärimmäisen voimakkaat värähtelyt DOXY välittyvät suoraan lisälaitteeseen ja luovat erilaisia henkeäsalpaavia tuntemuksia.

    Lisälaite lukittuu tukevasti paikalleen, joten sinun ei tarvitse huolehtia lisälaitteen putoamisesta juuri ennen orgasmia Rabbit lipsahtaa pois tai vääntyy juuri ennen orgasmia.

    DOXY 3 -kiinnikkeen kohokohdat:

    • Yksinomainen muotoilu: Jokainen kiinnike on kehitetty erityisesti DOXY 3-sarjaan ja tarjoaa ainutlaatuisen ja stimuloivan kokemuksen.
    • Laadukas materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta mustasta silikonista, joka on huokosetonta, hajutonta ja hypoallergeenista.
    • Turvallinen istuvuus: Jokainen lisäosa lukittuu tukevasti paikalleen, jotta se ei lipsahda tai väänny hetken kuumuudessa.
    • Tutustu seksuaalisen nautinnon uusiin ulottuvuuksiin: Olipa kyseessä sitten tämä tai jokin muu lisälaite, ne kaikki tarjoavat ainutlaatuisia tuntemuksia.


    Käyttö: Yksinkertaisesti kierrä irti pyöreä pää DOXY Seinähierojaa ja vaihda sen tilalle Rabbit Korvaa se lisälaitteella. Kierre yhdistää Wand Massager kiinnikkeeseen ja takaa turvallisen käytön.

    Hemmottele aistejasi, tutki nautintosi syvyyksiä ja valmistaudu ainutlaatuiseen orgasmikokemukseen eksklusiivisen seinäkiinnikkeen avulla DOXY 3 liitetiedostoa ainutlaatuista orgasmimatkaa varten. On aika kokea puhdas taika, joka DOXY on tarjota.

    Lisätietoja:

    • DOXY 3 Rabbit - Kiinnitys klitoriksen ja G-pisteen stimulointiin
    • The DOXY Cast 3 -sarjassa on ainutlaatuinen ominaisuus: vaihdettava pää. Tämä pää voidaan yksinkertaisesti ruuvata irti ja korvata yhdellä neljästä erityisesti kehittämästämme lisäosasta, jotka on valmistettu yksinomaan DOXY valmistettu yksinomaan Nämä lisälaitteet avaavat täysin uusia mahdollisuuksia ja tekevät Doxy-kokemuksesta entistäkin monipuolisemman ja jännittävämmän.
    • Jokainen lisäosa on valmistettu graniitinmustasta, hypoallergeenisestä silikonista.
    • Kiinnikkeet, jotka on tarkoitettu DOXY ovat huokosettomia, hajuttomia ja tarjoavat miellyttävän tunteen.
    • Kiinnikkeet lukittuvat paikoilleen, jotta ne eivät vääntyile tai liukastu.
    • Osoitteessa DOXY Wand Massager myydään erikseen eikä se sisälly toimitukseen.
    • Käytä kiinnitystä vesipohjaisen liukuvoiteemme Aquameon kanssa hellävaraiseen ja turvalliseen nautintoon. Puhdista stimulaattorin kiinnitys ja hieromasauva ennen ja jälkeen käytön VeryClean-suihkeellamme.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Arviointi 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Kirjoita oma arvostelusi

        Rabbit Liitteeksi DOXY 3 Wand Massager

        Rabbit Liitteeksi DOXY 3 Wand Massager

        Stimuloi klitorista ja G-pistettä samanaikaisesti: Se on aina hyvä idea! Kun DOXY 3 Rabbit Lisälaitteen avulla voit muuttaa DOXY Wand Massager äärimmäiseksi nautintovälineeksi ja nauttia voimasta, jota vain DOXY on tarjota.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: