Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Fuck & Play Vac-U-Lock-tarvikkeet

Uutiskirje

Värisevä Vac-U-Lock™-sovitin kaukosäätimellä - Fuck & Play

Vain positiivisia viboja - sanamme siitä! 7 värähtelytoiminnolla ja langattomalla kaukosäätimellä varustettu värähtelevä Vac-U-Lock™-sovitin muuttaa minkä tahansa Doc Johnsonin, Hungin, Fucktoolsin tai Hunglockin dildon tai anaalipistokkeen tehokkaaksi, väriseväksi panotyökaluksi.

Lisätietoja

3138/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Vain positiivisia viboja - sanamme siitä! 7 värähtelytoiminnolla ja langattomalla kaukosäätimellä varustettu värähtelevä Vac-U-Lock™-sovitin muuttaa minkä tahansa Doc Johnsonin, Hungin, Fucktoolsin tai Hunglockin dildon tai anaalipistokkeen tehokkaaksi, väriseväksi panotyökaluksi. Tulet rakastamaan tätä uutta, stimuloivaa ja tyydyttävää kokemusta, jota et ole koskaan ennen saanut suosikkidildosi kanssa.

    Kohokohdat:

     

    • Voidaan käyttää kaikkien dildojen ja anaalitulppien kanssa, joissa on Vac-U-Lock™
    • 7 värinätilaa: Monipuoliseen hauskanpitoon - ohjataan kätevästi kaukosäätimellä.
    • Langaton kaukosäädin: Värähtelyt hellävaraisesta voimakkaaseen yhdellä napin painalluksella. Vinkki: Jätä kaukosäädin kumppanillesi yllätyshetkiä ja ohjauspelejä varten.
    • Sovitin sopii täydellisesti useimpiin Strap On!

     

    Miten käytän värisevää Vac-U-Lock™-sovitinta kaukosäätimellä?

     

    Tämän nerokkaan lisävarusteen avulla voit puhaltaa dildoihin tai pepputulppiin elämää ja saada ne värähtelemään! Peräaukkosi nykii nautinnosta! Voit helposti hallita 7 värähtelytilaa langattomalla kaukosäätimellä. Voit myös asettaa vibraattorin strap-oniin tai valjaisiin ja kiinnittää sitten haluamasi dildon. Anna vain mielikuvituksesi valloilleen.

     

    Mitä Vac U Lock™ tarkoittaa?

     

    Se on helppo selittää, koska se on aivan kuten kotona - pistoke työnnetään pistorasiaan! Jossa "pistoke" on lisävarusteen adapteripistoke ja "pistorasia" on dildon alapuolella oleva profiloitu aukko. Vac-U-Lock™-järjestelmä tarkoittaa vaihdettavaa järjestelmää, jossa eri dildot voidaan helposti ja nopeasti yhdistää Vac-U-Lock™-tarvikkeeseen. Tätä järjestelmää käytetään monien dildojen, seksilelujen ja lisävarusteiden kanssa, esim. myös panokoneiden kanssa, mutta myös muiden käytännöllisten lisävarusteiden kanssa (hihnat, valjaat, dildojen kahvat, liitäntäpistokkeet, imukupit, tärinämoottorit jne.). Ja miksi? Koska eri lelujen ja tarvikkeiden yhdistäminen toisiinsa on erittäin käytännöllistä ja edullista, ja se säästää paljon rahaa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Värisevä Vac-U-Lock™-sovitin kaukosäätimellä
    • Sovitin irtoaa helposti dildosta tai anaalitulpasta käytön jälkeen puhdistusta varten.
    • Tee mistä tahansa Vac-U-Lock™-tuotteesta vibraattori
    • 7 värinätoimintoa
    • Langaton kaukosäädin
    • Ladattavissa USB:n kautta
    • Latauskaapeli mukana
    • Latausaika 90 minuuttia, käyttöaika 120 minuuttia
    • Voidaan käyttää minkä tahansa Vac-U-Lock™ yhteensopivan hihnan ja seksilelun kanssa
    • Vesitiivis
    • Materiaali: ABS
    • Tämän MEO®:n Fuck & Play -sarjan lisävarusteen avulla voit käyttää dildoja, seksileluja ja anaalitulppia Doc Johnsonin, Hung Systemin, Fucktoolsin, Hunglockin ja monien muiden valmistajien Vac-U-Lock™-järjestelmällä. Yksittäiset tuotteet toimivat sekä yhdessä että erikseen. Eri vaihtoehtojen ja satojen dildo- ja anaalitulppavariaatioiden ansiosta mielikuvituksellasi ei ole rajoja.
    • Materiaali: PVC
    • Dildo ei sisälly toimitukseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ziemlich gut

    Die Wirkung für den Benutzung ist stark von der Größe und dem Material des Dildos abhängig. Etwas festerer und kleinerer Dildo: sehr sehr starke Vibration. Aber auch bei großen Dildos funktioniert es noch ziemlich gut.

      Arviointi 

      Excellente

      Excellente façon d'ajouter des vibrations à un toy vac-u-lock. J'en ai commandé deux.

        Arviointi 

        Good vibrations!!!

        Add a little something extra to your strap on play. This is a great addition to your vac u lock harness. Just snap this into the harness and turn all of your attachments into vibrators.

          Arviointi 

          Amazing

          When my girlfriend received it we used it right away and it was amazing. As a lesbian female that doesn’t prefer penetration this changed my mind. Feels amazing and we didn’t experience any problems. The pleasure is wonderful. I recommend this item to anyone that wants to switch it up, I think you will be satisfied.

            Arviointi 

            Funktioniert

            Dieses vibrierende Ding funktioniert auch bei großen Dildos sehr gut. D.h. der Adapter Stecker ist wirklich ausgestattet mit sehr starken Vibrationen die auch durch das Material von dicken plugs und dildos gehen. Bin sehr zufrieden! Ich kaufe mir vielleicht noch ein zweiten um ihn auf einem Küchenstuhl zu montieren. Mit der Fernbedienung ein Traum wenn man die richtigen phantasien hat.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Värisevä Vac-U-Lock™-sovitin kaukosäätimellä - Fuck & Play

              Värisevä Vac-U-Lock™-sovitin kaukosäätimellä - Fuck & Play

              Vain positiivisia viboja - sanamme siitä! 7 värähtelytoiminnolla ja langattomalla kaukosäätimellä varustettu värähtelevä Vac-U-Lock™-sovitin muuttaa minkä tahansa Doc Johnsonin, Hungin, Fucktoolsin tai Hunglockin dildon tai anaalipistokkeen tehokkaaksi, väriseväksi panotyökaluksi.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              15 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: