Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Strap on dildo Strap on

Uutiskirje

No-Parts - Strap On housut

Anna kumppanillesi estoton ja sitkeä pegging näillä ihanilla Strap On -housuilla! Tätä kaikki pegging-yhteisössä ovat odottaneet! Strap On -housut ovat mukavat ja tarpeeksi huomaamattomat, jotta voit käyttää niitä koko päivän, jolloin voit nauttia ihanan intensiivisestä peggingistä tai strap on -seksistä kumppanisi kanssa.

Lisätietoja

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Anna kumppanillesi estoton ja sitkeä pegging näillä ihanilla Strap On -housuilla! Tätä kaikki pegging-yhteisössä ovat odottaneet! Strap On sopii täydellisesti vartalosi ääriviivoihin ja siinä on O-renkaalla varustettu aukko dildolle tai vibraattorille. Strap On -housut ovat mukavat ja tarpeeksi huomaamattomat, jotta voit käyttää niitä koko päivän, jolloin voit nauttia ihanan intensiivisestä peggingistä tai strap on -seksistä kumppanisi kanssa.

     

    No Parts -valikoimaan kuuluu laaja kokoelma strap on -dildoja, pegging-dildoja ja niihin sopivia strap oneja sekä huippuluokan valjaita. Koe aivan erityinen pegging-seikkailu yksin tai kumppanisi kanssa ja löydä oma suosikkiyhdistelmäsi. No-Parts sopii sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille ja siinä on moderni, houkutteleva muotoilu.

     

    Strap On Pantsin kestävä, vahvistettu O-rengas venyy niin, että siihen mahtuu suosikkidildosi tai -vibraattorisi. Sekä aloittelijat että kokeneet käyttäjät rakastavat tätä helppokäyttöistä strap onia. Aseta dildo Strap On -housuihin ja olet valmis lähtemään. Käytä Strap Onia tavallisina alusvaatteina jokapäiväisessä käytössä tai käytä sitä dildon kanssa, jonka voit yksinkertaisesti työntää O-renkaan läpi.

     

    Miten Strap Onia käytetään?

     

    Strap Onin käyttö on hyvin yksinkertaista! Sujauta vain Strap On -housut jalkaan, työnnä haluamasi dildo aukon läpi ja säädä dildo niin, että se istuu tiukasti. Nyt pegging-seksi voi alkaa..

     

    Mikä tässä Strap Onissa on niin erityistä?

     

    Tämä perinteisen Strap Onin hieno parannus on turvallinen, erittäin mukava Strap On Slip, jonka ovat kehittäneet Pegging-asiantuntijat. Miesten ja naisten Strap Onissa on tukeva, erittäin leveä vyötärönauha ja se on valmistettu pehmeästä, joustavasta materiaalista. Tämän Strap Onin kanssa sinulla on paljon hauskaa makuuhuoneessa! Etsitkö vaihtelua johtajuuteen sängyssä vai oletko enemmän intensiivisen anaalipenetraation tuulella? Tämän hihnan avulla tunnet varmasti, että sinulla on iso, kova penis käytössäsi. Strap On on erityisen laadukas ja sitä voi käyttää mukavasti ja turvallisesti. Kokeile vain!

     

    Mitä muuta minun on otettava huomioon:

     

    Materiaali on vankkaa ja hyvin tehtyä. O-rengas sopii dildolle, jonka halkaisija on 3-6 cm. Varmista, että dildolla on tasainen pohja, jotta se istuu täydellisesti Strap On Pantsiin. Huomaa kuitenkin, että dildo ei sisälly toimitukseen. Löydät suuren valikoiman dildoja Strap On -housuihin täältä (KLIKKAA TÄSTÄ).

     

    Miten puhdistan No-Parts Strap Onin?

     

    Puhdista No-Parts Strap On yksinkertaisesti vedellä ja miedolla saippualla. Käytä erikoispuhdistukseen suihkeemme VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Strap On on saatavana 3 kokoa: S = koko 36/38, M = koko 38/40, L = koko 40/42.
    • Voidaan käyttää dildon kanssa
    • Tukeva materiaali
    • Hyvin valmistettu
    • Pesuohjeet: Käsinpesu, ei valkaisua, ei silitystä, ei kuivapesua, ei rumpukuivausta.
    • Materiaali: 10 % lateksi, 60 % elastaani, 29 % polyesteri, 10 % nailon

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Arviointi 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Arviointi 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Arviointi 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Kirjoita oma arvostelusi

            No-Parts - Strap On housut

            No-Parts - Strap On housut

            Anna kumppanillesi estoton ja sitkeä pegging näillä ihanilla Strap On -housuilla! Tätä kaikki pegging-yhteisössä ovat odottaneet! Strap On -housut ovat mukavat ja tarpeeksi huomaamattomat, jotta voit käyttää niitä koko päivän, jolloin voit nauttia ihanan intensiivisestä peggingistä tai strap on -seksistä kumppanisi kanssa.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: