Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lasiset dildot

Uutiskirje

3-osainen setti - Lasinen anaalitulppa - Popstars

Koe puhdasta ylellisyyttä näiden 3 huippuluokan anaalitulpan kanssa! Laadukas Popstars-lasinen anaalitulppasarja koostuu kolmesta erikokoisesta ohuesta anaalitulpasta, ja se on täydellinen kaikille, jotka haluavat kokea anaalistimulaation tyylillä. Olipa kyseessä sitten aloittelija tai tuntija, tämä setti lupaa intensiivisiä hetkiä ja aistillisia kokemuksia.

Lisätietoja

3448/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe puhdasta ylellisyyttä näiden 3 anaalitulpan kanssa, jotka ovat omaa luokkaansa! Laadukas Popstars-lasinen anaalitulppasarja koostuu kolmesta erikokoisesta ohuesta anaalitulpasta, ja se on täydellinen kaikille, jotka haluavat kokea anaalistimulaation tyylillä. Olitpa sitten aloittelija tai asiantuntija, tämä setti lupaa intensiivisiä hetkiä ja aistillisia kokemuksia.

     

    Anaalisen nautinnon tulevaisuus on täällä - ja se on tehty lasista!

     

    Lasilla on monia etuja: Se ei ole ainoastaan hypoallergeeninen, vaan se mahdollistaa myös täysin erilaisen stimulaation. Lasisen butt plug ohuen ja kartiomaisen muodon ansiosta peräaukon käyttö on helpompaa, kun taas pyöreä pohja estää sen työntämisen liian syvälle peräaukkoon ja helpottaa myös sen käyttöä. Pienellä pisaralla liukuvoidetta lasinen butt plug liukuu peräaukkoon lähes itsestään. Lisäksi nämä ylelliset pepputulpat ovat yksittäin käsintehtyjä, täysin saumattomia, ehdottoman turvallisia ja erityisen houkuttelevassa pakkauksessa.

     

    Miksi lasinen pepputulppa?

     

    • Puhdasta ylellisyyttä: lasista valmistetut peräaukkotulpat antavat ylellisyyden tunteen. Vaikka ne ovat kovia, niistä tulee uskomattoman liukkaita pienellä voiteluaineella. Ne myös säilyttävät lämpötilan ihanasti - laita pepputulpat lämpimään veteen ennen käyttöä ja nauti lämmittävästä kokemuksesta. Entä kun hallitset suurimman tulpan? Silloin anaalisen nautintosi ei ole enää rajoja!

     

    • Täydellinen pepputulppien harjoitteluun: Popstars-setti sisältää kolme erikokoista pepputulppaa, joten voit aloittaa pienestä ja edetä hitaasti kohti suurinta pepputulppaa. Aloita pienellä pyllytulpalla, joka tunkeutuu sinuun erityisen hellästi, lisää anaalista nautintoasi keskikokoisella butt plug ja anna sitten "hyvin valmistautuneena" itsesi todella ison butt plug käyttöön!

     

    • Turvallisuus ensin: Borosilikaattilasi on kaikkea muuta kuin haurasta. Tämä materiaali kestää jopa putoamisen betoniin. Entä hauskanpidon jälkeen? Puhdistus on erittäin helppoa. Voit puhdistaa ne pesuaineella, laittaa ne astianpesukoneeseen tai jopa keittää ne. Nämä pepputulpat eivät ole vain hauskoja, vaan myös turvallisia ja hygieenisiä.

     

    • Ohut ja tyylikäs: Popstars-anaalitulppiemme ohut muoto tekee niistä ensimmäisen valinnan kaikille, jotka haluavat tutustua anaaliseen nautintoon ensimmäistä kertaa. Ohut muotoilu helpottaa asettamista, ja borosilikaattilasi takaa mukavan ja sileän pinnan.

     

    Yhteensopiva kaikkien MEO-liukuvoiteiden kanssa! Piditpä sitten silikoni-, öljy- tai vesipohjaisista liukuvoiteista, jokaista Popstars-sarjan pepputulppaa voi käyttää kaikkien liukuvoiteiden kanssa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Popstars
    • 3 lasista valmistettua anaalitulppaa eksklusiivisessa muotoilussa.
    • Laadukas muotoilu: taidokkaasti käsityönä valmistettu.
    • Pieni peräpistotulppa: Kokonaispituus 114 mm, työnnettävä pituus 110 mm, halkaisija 29 mm.
    • Keskikokoinen pepputulppa: Kokonaispituus 121 mm, työnnettävä pituus 114 mm, halkaisija 34 mm.
    • Suuri peukalotulppa: Kokonaispituus 146 mm, työnnettävä pituus 140 mm, halkaisija 39 mm.
    • Toimituksen laajuus: 3 Popstars-anaalitulppaa
    • Pyöreällä pohjalla: Helpottaa työntöä ja estää butt plug tunkeutumasta liian syvälle peräaukkoon.
    • Voidaan käyttää kuumana ja kylmänä: Anaalitulppa voidaan jäähdyttää tai lämmittää.
    • Hypoallergeeninen: Istu vain alas ja nauti.
    • Toimituksen laajuus: 3 Popstars-anaalitulppaa Extremeo-sarjasta
    • Monet asiakkaamme treenaavat sulkijalihaksiaan säännöllisesti tällä sarjalla, esim. kivuttomaan anaaliyhdyntään. Jännittävältä kuulostava termi "butt plug training" ei ole mitään muuta kuin sulkijalihasten säännöllistä venyttelyä erikokoisilla anaalitulpilla.
    • Extremeo: Jos osaat tehdä sen oikein, peräaukkotulpan asettaminen peräaukkoon voi olla ihana ja nautinnollinen kokemus. Suosittelemme suosittua Extremeo-suihkettamme helpottamaan peräaukkotulpan asettamista peräaukkoon. Lyhyt suihkaus suihketta rentouttaa sulkijalihasta. Tämä tekee peräaukkotulpan asettamisesta kivutonta nautintoa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Da provare

    Come prima esperienza la mia compagna è molto soddisfatta ,io lo trovo molto divertente lo consiglio per ravvivare e divertirsi

      Arviointi 

      Just the right sizes

      Just the right sizes. Very sensual.

        Arviointi 

        Anal Play Game Changer

        My wife and I have been trying anal play for several years with varying degrees of success. We never found the right toy for us until we discovered these. The smooth glass slides in easily, feels great and is easy to clean. As we progress to the larger sizes, they feel very forgiving despite the potentially rigid nature of the glass. We prefer these to any of the anal silicone toys we have tried in the past. You can't go wrong with the price either.

          Arviointi 

          Sexy Trio

          Das Trio von MEO wirkt wie drei kleine Kunstwerke und sieht wunderschön aus. Wenn ich nicht die verwunderten Fragen von Besuchern scheuen würde, kämen die kleinen Schmuckstücke direkt in meine Vitrine.

          Die Form ist sehr angenehm und recht leicht einzuführen. Eigentlich habe ich noch nie Analplugs verwendet, die sich so angenehm anfühlten.

          Aufgrund des im Gegensatz zu anderen Plugs, hinten relativ flachen Winkels, war ich zunächst skeptisch, ob die Plugs an Ort und Stelle bleiben und nicht leicht herausrutschen würden. Das taten sie aber überhaupt nicht. Ganz im Gegenteil hielten sie absolut sicher. Durch dem flacheren Winkel zugleich noch viel angenehmer, da nicht so stark auf den Schließmuskel gedrückt wird. Die Form ist einfach perfekt. Gerade für Anfänger sehr gut geeignet.

          Meine Empfehlung!

            Kirjoita oma arvostelusi

            3-osainen setti - Lasinen anaalitulppa - Popstars

            3-osainen setti - Lasinen anaalitulppa - Popstars

            Koe puhdasta ylellisyyttä näiden 3 huippuluokan anaalitulpan kanssa! Laadukas Popstars-lasinen anaalitulppasarja koostuu kolmesta erikokoisesta ohuesta anaalitulpasta, ja se on täydellinen kaikille, jotka haluavat kokea anaalistimulaation tyylillä. Olipa kyseessä sitten aloittelija tai tuntija, tämä setti lupaa intensiivisiä hetkiä ja aistillisia kokemuksia.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            7 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: