Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nännipihdit

Uutiskirje

BDSM Nännipihdit painoilla

Musta, siisti ja melko mahtava: nännipihdit on varustettu kahdella 150 gramman painolla, jotka heiluvat edestakaisin ketjussa.

Lisätietoja

2427/00

34,90 €


-5,00 €

29,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Musta, siisti ja melko mahtava: nännipihdit on varustettu kahdella 150 gramman painolla, jotka heiluvat edestakaisin ketjussa.

     

    Nännipihtien pehmeät kumiset suojukset ovat hellävaraisia herkälle iholle ja takaavat miellyttävän käytön. Alligaattoripihdeissä olevien pienten ruuvien avulla voit säätää painetta pehmeästä kovaan.

     

    Pihdit eivät aiheuta kivuliasta nautintoa ainoastaan nänneihin, vaan niitä voidaan käyttää myös esinahkaan, kiveksiin ja muihin kehon osiin.

     

    Miten käytän nännipihdit painojen kanssa?

     

    Kiinnität nännipihdit yksinkertaisesti nänneihin ja säädät paineen vastaavalla säätöruuvilla oman henkilökohtaisen kiputuntemuksesi mukaan.

     

    Mitä erityistä painoilla varustetuissa nännipihdeissä on?

     

    Nännipihdit vakuuttavat ammattimaisella SM-ilmeellään metalliketjulla, ja ne sopivat yhtä hyvin naisille kuin miehillekin. Voit säätää puristimien painetta yksilöllisesti - joko nännit puristetaan hellävaraisesti tai kivuliaasti. Kunkin 150 gramman paino harjoittaa vahvaa vetoa nänneihin. Henkeäsalpaava tunne, joka miellyttää niin BDSM-aloittajaa kuin kokenutta ammattilaistakin.

     

    Miten puhdistan painoilla varustetut nännipihdit?

     

    Puhdista painoilla varustetut nännipihdit vedellä ja miedolla saippualla. Jos haluat desinfioivan puhdistuksen, käytä suihketta VERYCLEAN.

     

    Mistä voin ostaa nännipihdit?

     

    Löydät suuren valikoiman nännipihdit ja nänninimurit MEO:lta, täältä www.meo.de, johtavasta SM- ja bondage-kaupasta. Voit odottaa henkeäsalpaavan suurta valikoimaa nännipihdeistä, SM-pihdeistä ja muista BDSM-leluista. Jos olet epävarma nännipihtien ostamisesta, suosittelemme aloittelevia mallejamme tai nänninimijöitä. Kokeneet bondage-ammattilaiset nauttivat nännipihdeistä yhdistettynä nahkapantaan.

     

    Voinko käyttää nännipihdit yhdessä muiden bondage-esineiden kanssa?

    Tietenkin voit käyttää nännipihdit ja nännipuristimet yhdessä muiden bondage-tuotteidemme, kuten suukapuloiden, silmiensidontalaitteiden, käsi- tai nilkkahihnojen kanssa. Nännipihdit lisäävät uuden ulottuvuuden, kivun, dominanssin, alistumisen ja nautinnon väliseen peliin, ja niitä voidaan käyttää jännittävänä lisänä muihin SM Shopin BDSM-tuotteisiin.

     

    Lisätietoja:

     

    • Painoilla varustetut nännipihdit
    • Sekä miehille että naisille nännien stimulointi nännipihdeillä tarjoaa jännittävän kihelmöivän tunteen koko kehossa. SM-kokemus, jota kannattaa kokeilla!
    • Materiaali: ruostumaton teräs
    • Kokonaispituus: n. 15 cm
    • Nännipihdit avautuvat n. 13 mm:iin asti
    • Yksilöllisesti säädettävä paine: joten puristimet pitävät täydellisesti ja stimuloivat pehmeästä kovaan.
    • Pehmeillä kumipäällysteillä: Mukavaa käyttöä varten.
    • Paino 165 g kukin
    • Toimituksen laajuus: kaksi kappaletta = 1 pari nännipihdit ja painot

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    These clamps are great!

    These clamps are great! I previously tried two other clamp types on my slave, with disappointing results. These clamps provide a wonderful amount of adjustment, both for nipple size and sensitivity.

      Arviointi 

      Soumis

      Mes tétons adorent être maltraités ! Et je peux les garder très longtemps !

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Ottimo

      Prodotto arrivato in perfetto stato. Non vedo l'ora di utilizzarli con il mio partner.

        Arviointi 

        Nicht ganz ohne ... Geil!

        Die BDSM Nippelklemmen mit Gewichten sind auch schon ohne Gewichte nicht ganz ohne, mit angebrachten Gewichten wird es richtig gemein.
        Alles wie gewohnt sehr gut verarbeitet, erfüllen ihren Zweck mehr als ausreichend und machen auch optisch ordentlich was her. Wer es gerne etwas härter beim Sex mag, kann mit diesen SM Klammern nichts verkehrt machen.

          Kirjoita oma arvostelusi

          BDSM Nännipihdit painoilla

          BDSM Nännipihdit painoilla

          Musta, siisti ja melko mahtava: nännipihdit on varustettu kahdella 150 gramman painolla, jotka heiluvat edestakaisin ketjussa.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: