Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nännipihdit

Uutiskirje

Sadomaso - Nännipuristimet, joissa on liitäntäketju

Sadomaso-nännipihdit ovat kiehtova BDSM-lelujen lisävaruste, joka tarjoaa intensiivistä ja ainutlaatuista nännien stimulaatiota. Ne on suunniteltu puristamaan nännejä, mikä luo kivun ja nautinnon sekoituksen, joka voi tehostaa tuntemuksia seksin tai BDSM-istunnon aikana.

Lisätietoja

3691/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

Sadomaso-nännipihdit ovat kiehtova BDSM-lelujen lisävaruste, joka tarjoaa intensiivistä ja ainutlaatuista nännien stimulaatiota. Ne on suunniteltu puristamaan nännejä, mikä luo kivun ja nautinnon sekoituksen, joka voi tehostaa tuntemuksia seksin tai BDSM-istunnon aikana. Sadomaso-nännipuristimiemme erityispiirre on niiden kyky lisätä nännien verenkiertoa hallitun puristusvoiman avulla, mikä lisää herkkyyttä ja voimakkaampia tuntemuksia.

Erikoisominaisuudet, kuten vinyylipäällysteiset puristuspinnat, säädettävä puristusvoima ja liitäntäketju, lisäävät korkealaatuisten nännipuristimiemme mukavuutta ja monipuolisuutta:

  • Vinyylipäällysteiset kiristyspinnat: Tämä ominaisuus mahdollistaa nännipihtien pehmeämmän käytön. Vinyylipinnoite suojaa nännien herkkää ihoa suoralta metallikosketukselta ja minimoi loukkaantumisriskin. Tämä tekee käytöstä mukavampaa ja turvallisempaa erityisesti aloittelijoille tai henkilöille, joilla on herkkä iho.
  • Säädettävä puristusvoima: Mahdollisuus säätää puristusvoimaa on ratkaiseva etu, sillä voimakkuutta voidaan vaihdella henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Aloittelijat voivat aloittaa kevyellä puristusvoimakkuudella, kun taas kokeneet käyttäjät voivat lisätä voimakkuutta voimakkaamman tunteen saavuttamiseksi. Tämä muunneltavuus tekee MEO-nännipihdeistä monipuolisen lisävarusteen, jota voidaan mukauttaa eri mielialojen ja mieltymysten mukaan.
  • Liitäntäketju: Nännipihtien välinen liitäntäketju ei ole vain visuaalisesti houkutteleva, vaan se avaa myös uusia mahdollisuuksia. Ketjusta varovasti vetämällä nänneihin kohdistuvaa painetta ja siten tuntemusten voimakkuutta voidaan vaihdella. Vaihtoehtoisesti liitäntäketjuun voidaan kiinnittää lisäpainoja. Lisäksi liitäntäketju antaa dominoivalle kumppanille lisähallinnan (hellävaraisesta kovaan) nännien stimulointiin BDSM-istunnon aikana.


Kaiken kaikkiaan nämä nännipihdit tarjoavat jännittävän tavan parantaa seksielämää luomalla tasapainon kivun ja nautinnon välille, mikä voi johtaa voimakkaampiin kliimakseihin.

Lisätietoja:

  • Nännipihdit, joissa on liitäntäketju
  • Materiaali: Alumiini, kumi, ruostumaton teräs
  • Mitat: 0,50 x 47,00 x 3,00 cm
  • Paino: noin 40 grammaa
  • Käytettäessä nännipihdit BDSM-kontekstissa on tärkeää kiinnittää aina huomiota turvallisuuteen ja keskinäiseen kunnioitukseen. Nännipihdit voivat herättää voimakkaita tunteita, joten turvallinen, yhteisymmärrykseen perustuva ja tietoon perustuva ympäristö on aina varmistettava. Viestintä on avainasemassa: Varmista, että kaikki osapuolet määrittelevät selkeästi rajansa ja signaalinsa, erityisesti kipukynnyksen osalta. Aloita aina hitaasti ja lisää intensiteettiä vain, jos kaikki osapuolet haluavat. Tarkkaile kehon reaktioita yliherkkyyden tai mahdollisten vammojen välttämiseksi. Sovittu turvallisuussana tai signaali, jolla kaikki toiminta lopetetaan välittömästi, on olennaisen tärkeä. Muista, että kaikkien osallistujien hyvinvoinnin ja suostumuksen on aina oltava etusijalla.
  • Puhdista ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran MEO:n INSTACLEAN -suihkeella.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Sadomaso - Nännipuristimet, joissa on liitäntäketju

Sadomaso - Nännipuristimet, joissa on liitäntäketju

Sadomaso-nännipihdit ovat kiehtova BDSM-lelujen lisävaruste, joka tarjoaa intensiivistä ja ainutlaatuista nännien stimulaatiota. Ne on suunniteltu puristamaan nännejä, mikä luo kivun ja nautinnon sekoituksen, joka voi tehostaa tuntemuksia seksin tai BDSM-istunnon aikana.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: