Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Metallinen penisrengas - Old School - Keskipainoinen paino

Metallinen penisrengas ei ainoastaan tee peniksestä kovempaa ja isompaa, vaan myös viivästyttää siemensyöksyä. Tämä mahdollistaa entistä pidempien ja voimakkaampien orgasmien nauttimisen masturbaation tai yhdynnän aikana. Tämä keskipainoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu penisrengas on 70-luvulta lähtien ollut lähes muuttumaton klassikko San Franciscosta, joka on ilahduttanut miehiä

Lisätietoja

24,90 €


-8,00 €

16,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Metallinen penisrengas ei ainoastaan tee peniksestä kovempaa ja isompaa, vaan myös viivyttää siemensyöksyä. Tämä mahdollistaa entistä pidempien ja voimakkaampien orgasmien nauttimisen masturbaation tai yhdynnän aikana. Tämä keskipainoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu penisrengas on 70-luvulta lähtien ollut lähes muuttumaton klassikko San Franciscosta, joka on ilahduttanut miehiä kaikkialla maailmassa.

    Klassinen metallinen penisrenkaamme on miesten seksilelu, joka asetetaan peniksen tyven ympärille ja joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun penisrenkaamme tarkoituksena on rajoittaa veren virtausta peniksestä ulos ja luoda kovempi ja pidempikestoinen erektio pidättämällä verta peniksen erektiokudoksessa. Tämä voi lisätä sekä käyttäjän että hänen kumppaninsa seksuaalista nautintoa. Lisäksi penis koetaan paljon suuremmaksi ja kovemmaksi penisrenkaan kanssa.

    Metalliset penisrenkaat:

    Metallisia penisrenkaita pidetään usein vankempina ja kestävämpinä kuin muista materiaaleista valmistettuja penisrenkaita, ja ne voivat olla esteettisesti miellyttävämpiä metallisen kiiltonsa ansiosta. Metallisia penisrenkaita on saatavana eri kokoisina ja painoisina yksilöllisten mieltymysten ja tarpeiden mukaan. On kuitenkin tärkeää huomata, että metallisia penisrenkaita on käytettävä varoen ja varoen, sillä niitä voi olla vaikea poistaa, jos ne istuvat liian tiukasti tai niitä käytetään väärin, mikä voi aiheuttaa kipua tai epämukavuutta. Siksi on suositeltavaa, että käytät metallista penisrengasta vain, jos olet lukenut huolellisesti MEO:n käyttöohjeet ja harjoitellut sen käyttöä.

    Koska penisrengas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se ei ole joustava kuten kumista, nahasta tai silikonista valmistettu penisrengas. Siksi penisrengas on vedettävä peniksen päälle ennen erektiota, tarvittaessa hieman Aquameo-voiteluaineen kanssa.

    Minkä kokoinen penisrenkaan pitäisi olla?

    Periaatteessa penisrengasta tai glans-rengasta tulisi käyttää vain niin kauan kuin se koetaan mukavaksi. Penisrenkaan pukemisohjeet, joissa selitetään yksityiskohtaisesti, miten penisrengas laitetaan ja annetaan yksityiskohtaisia neuvoja oikean penisrenkaan koon valintaan, voi ladata täältä verkkokaupastamme. Tämä käyttöohje sisältyy myös jokaisen meiltä ostetun penisrenkaan mukana, tai voit pyytää käyttöohjeen meiltä puhelimitse tai sähköpostitse. Yleisesti ottaen penisrenkaan tulisi harjoittaa painetta, joka koetaan miellyttäväksi, mutta sen ei myöskään tulisi olla liian kireä. Monivuotisen kokemuksemme perusteella suosittelemme 45 mm:n halkaisijaa normaalille peniskoolle (kun penisrengasta käytetään peniksen ja kivesten ympärillä). Vinkki: Pieni määrä AQUAMEO-liukuvoidetta helpottaa penisrenkaan pukemista.

    Lisätietoja:

    • CAZZOMEO:n Oldschool-mallisto
    • Metallinen penisrengas (ruostumatonta terästä, nikkelitön)
    • CAZZOMEO® tuotemerkin klassinen penisrengas.
    • Parantaa erektiota, viivästyttää siemensyöksyä ja tehostaa orgasmia.
    • Penisrengas, jossa on korkea käyttömukavuus.
    • Materiaali: Saumaton rengas ruostumattomasta teräksestä.
    • Sileä, kiillotettu pinta.
    • Mitat: Korkeus 8 mm, valittavana eri sisähalkaisijat: 35 mm, 40 mm, 45 mm, 50 mm ja 55 mm.
    • Tämä penisrengas on saatavana myös muilla korkeuksilla.
    • Puhdistus Ajoittainen puhdistus VERYCLEAN-suihkeellamme.
    • CAZZOMEO ™ on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Beautiful Cock Ring

    This thing is solid and shiny and beautiful and smooth. if you're used to the thinner metal ring or silicone ones, then the greater width will be a nice change as it doesnt' end up hurting after a long time.

      Arviointi 

      Wie verwende ich den Cockring?

      Einfach über sein bestes Stück ziehen und los geht's? Ganz so einfach ist es leider nicht. Zuerst muss sein Penis auf Betriebstemperatur gebracht werden. Er darf allerdings nicht zu hart werden – sonst kann es für ihn schmerzhaft werden. Den Cockring etwas anwärmen und anschließend behutsam bis zur Peniswurzel schieben. Ein wenig Gleitgel ist ein probates Hilfsmittel, damit's beim Anlegen und Abnehmen besser flutscht.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Highly recommended

      These rings are great quality ,fit good ,look good,and make you hard .moved up from a 45mm to a 50mm because the 45mm became to tight .i wear a glans ring with mine which makes my cock look amazing when naked on the beach

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Einfach geil

      Der Cockring ist gut verarbeitet, keine Naht vorhanden und lässt sich einfach reinigen. Er lässt sich gut über den Schwanz ziehen und die Hoden passen auch gut durch. Durch das Tragen des Cockrings lässt es den Schwanz sehr groß und sehr prall aussehen.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Good value item

      This product is well made and great value. Imagine my ego boost when I discovered that I needed a bigger size - ie: 50mm. I can recommend this ring for weight and quality, very nice addition to the wardrobe.

        Arviointi 

        Excellent

        Really good. Make sure you order the right size for you. I did and am well pleased. If in doubt give them a call I am sure they will be pleased to help

          Arviointi 

          Angenehmes Tragegefühl

          Habe den Cockring gerade von MEO per Express geliefert bekommen und ihn auch gleich "angezogen" Er übt ab dem ersten Moment einen konstanten, reizvollen Druck auf mein gesamtes Gemächt aus, da ich sowohl Penis und Hoden durchgeschoben habe. Tatsächlich spüre ich keine scharfen Ecken und Kanten. Zudem ist der Ring eindeutig formstabil: kein Nachgeben, kein Verbiegen. Genau so wie ich es haben wollte, als ich ihn mir in den Warenkorb gelegt habe.

          Ratschlag von meiner Seite:
          Vorher die eigene Größe messen ist unabdingbar. Und sich dabei bitte nicht zu kleine Durchmesser zumuten! Gerade wenn man - wie ich - beabsichtigt, so einen Cockring länger zu tragen. Also lieber sich für die größere Größe entscheiden, wenn ihr unsicher seid. Ich habe übrigens Größe 45 mm bestellt. Passt perfekt.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Metallinen penisrengas - Old School - Keskipainoinen paino

          Metallinen penisrengas - Old School - Keskipainoinen paino

          Metallinen penisrengas ei ainoastaan tee peniksestä kovempaa ja isompaa, vaan myös viivästyttää siemensyöksyä. Tämä mahdollistaa entistä pidempien ja voimakkaampien orgasmien nauttimisen masturbaation tai yhdynnän aikana. Tämä keskipainoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu penisrengas on 70-luvulta lähtien ollut lähes muuttumaton klassikko San Franciscosta, joka on ilahduttanut miehiä

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: