Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penisrenkaat värinällä

Uutiskirje

Penis rengas ohjattavissa etänä sovelluksella

Mikä ihana keksintö! Vastaanota ja nauti kauko-ohjatuista orgasmeista! Ohjaa penisrenkaan värähtelyjä kätevästi älypuhelimen kautta - maailmanlaajuisesti, jopa kumppanisi luota. Sovellukseen on integroitu myös lisää stimulaatio-ohjelmia, ääni-, chat- ja videotoimintoja. Kuiskauksen hiljainen, vedenpitävä. Äärimmäisen kiimainen arjessa, kiihottava seksin aikana!

Lisätietoja

2896/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Mikä ihana keksintö! Vastaanota ja nauti kauko-ohjatuista orgasmeista! Ohjaa penisrenkaan värähtelyjä kätevästi älypuhelimen kautta - maailmanlaajuisesti, jopa kumppanisi luota. Sovellukseen on integroitu myös muita stimulaatio-ohjelmia, ääni-, chat- ja videotoimintoja. Kuiskauksen hiljainen, vedenpitävä. Äärimmäisen kiimainen arjessa, kiihottava seksin aikana!

     

    Luovu kontrollista ja nauti yksinkertaisesti!

     

    Ohjaat tätä penisrengasta hyvin yksinkertaisesti ja ilman vaikeaa tekniikkaa erityisen sovelluksen avulla. Loputtomat jännittävät hetket odottavat sinua kumppanisi kanssa tai sooloseksin aikana. Käytä esimerkiksi kauko-ohjattavaa penisrengastamme, kun olet ostoksilla ja anna kumppanisi yllättää sinut keskellä pukuhuonetta. Erityisen jännittävää on myös kotona, kun kumppanisi voi hallita orgasmejasi täysin. Tuskin on mitään parempaa kuin päästää itsesi valloilleen ja nauttia täysin siemauksin yllätyshetkestä.

     

    Yksi sovellus, loputtomasti mahdollisuuksia! Olitpa sitten kotona, matkalla, ostoksilla, kuntosalilla, itsesidonnassa tai jopa etäkoulutuksen aikana - penisrengas vie sinut orgasmiin käytännöllisen sovellusohjauksen ja lukuisten lisätoimintojen ansiosta.

     

    Kohokohdat:

     

    • Ladattava, värisevä penisrengas
    • 10 värinätilaa: Kuismaisen hiljainen! Varmista monipuolinen stimulaatio.
    • Ohjaa värähtelyjä mukavasti älypuhelimella - maailmanlaajuisesti myös kumppaniltasi! Sovellukseen on integroitu myös muita stimulaatio-ohjelmia, ääni-, chat- ja videotoimintoja.
    • Sisähalkaisija säädettävissä 2 asentoon: Lujan ja turvallisen istuvuuden takaamiseksi.
    • Jännittävä jokapäiväiseen käyttöön: Voidaan käyttää pysyvästi peniksessä ja kiveksissä kääntämällä tärinäyksikkö alaspäin.
    • Täydellinen parien lelu: Käytettäessä värähtelyyksikkö ylöspäin vain peniksessä, hänen erektionsa vahvistuu verenpysäytysvaikutuksen ansiosta ja värähtelyt tarjoavat molemmille lisästimulaatiota seksin aikana.
    • Valmistettu silikonista: optimaalisen käyttömukavuuden vuoksi.

     

    Miten käytän penisrengasta, jossa on sovellusohjaus?

     

    Jännittävien tunteiden saamiseksi arjessa tärinäyksikkö on käännetty pois päältä. Liu'uta sitten rengas kivesten ja peniksen päälle. Jos haluat käyttää penisrengasta parisuhdeleluna, aseta tärinäyksikkö päälle, liu'uta rengas vain peniksen päälle ja aseta se tukevasti akselin tyvelle. Varmista molemmissa tapauksissa, että peniksesi on vielä veltto tai vain puoliksi erektiossa, kun laitat sen päälle. Pieni vesipohjainen voiteluaine, kuten Aquameo, antaa ylimääräistä pehmeyttä. Nyt sinun tarvitsee vain kytkeä tärinä päälle langattomalla kaukosäätimellä. Penisrengas on yhteensopiva We-Vibe-sovelluksen We-Connectin kanssa. Yhdistä tähän alustaan Bluetoothin välityksellä, niin saat vielä enemmän leikkivaihtoehtoja penisrenkaasi kanssa ja koet intiimin hauskanpidon aivan uudessa ulottuvuudessa.

     

    Mitä erikoista on penisrenkaassa, jossa on sovellusohjaus?

     

    Penisrengas on laadukas seksilelu, joka vakuuttaa niin sooloseksiin kuin pariskunnillekin. Sen 2-suuntaisesti säädettävän sisähalkaisijan ansiosta voit pujottaa sen peniksen JA kivesten päälle tai vain peniksen päälle. Voit käyttää stimuloivaa penisrengasta arjessa ja antaa "tietyn paineen" ja hiljaisen värinän huomaamattomasti hemmotella itseäsi. Kun penisrengasta käytetään parisuhdeleluna, se ei ainoastaan ilahduta sinua erityisen lujalla ja pitkäkestoisella erektiolla, vaan se myös hemmottelee teitä molempia värinöillään, mikä takaa erityisen intensiivisen nautinnon teille molemmille. Voit käyttää sovellusta penisrenkaan ohjaamiseen älypuhelimen kautta tai säveltää omia värähtelyrytmejäsi. Kumppanisi voi myös lähettää sinulle henkeäsalpaavia, intensiivisiä rytmejä sovelluksen kautta - läheltä tai mistä päin maailmaa tahansa. Kokeile vain!

     

    Miten puhdistan penisrenkaan?

     

    Puhdista penisrengas vedellä ja miedolla saippualla. Voit myös käyttää desinfioivaan puhdistukseen suihkeemme VERYCLEAN.

     

    Mitä minun on otettava huomioon, kun käytän penisrengasta, jossa on sovellusohjaus?

     

    Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameo. Silikonipohjainen voiteluaine voi vahingoittaa pintaa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Yhteensopiva We-Connect-sovelluksen kanssa: Ohjaa värähtelyjä mukavasti älypuhelimella - maailmanlaajuisesti myös kumppanisi.
    • Toimituksen sisältö: 1 x ladattava penisrengas,
    • Ladattava - sisältää Magnetic Charger -latauskaapelin USB-liitännällä.
    • Säilytyspussi mukana.
    • 7,8 cm x 4,4 cm x 4,8 cm. 2-suuntaisesti säädettävä sisäinen Ø min. 3,5 cm. Paino 85 g. Silikonia, PU, ABS.
    • Langaton kaukosäädin: Voidaan ohjata myös kumppanin toimesta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    plaisir assuré

    anneau qui procure des vibrations de plaisir avec un texture qui s'accorde bien avec la peau, aucune irritation même après une longue utilisation.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Meraviglioso

    Meraviglioso, il migliore che io abbia provato e con l’applicazione diventa ancora meglio!!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Zusammen oder auch allein

    Zusammen oder auch allein, es ist ein geiler Höhepunkt :-) Und wenn ich ihn aus der Ferne oder zusammen unterwegs damit ein wenig stimuliere wird es ein besonderes Vergnügen

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Penis rengas ohjattavissa etänä sovelluksella

    Penis rengas ohjattavissa etänä sovelluksella

    Mikä ihana keksintö! Vastaanota ja nauti kauko-ohjatuista orgasmeista! Ohjaa penisrenkaan värähtelyjä kätevästi älypuhelimen kautta - maailmanlaajuisesti, jopa kumppanisi luota. Sovellukseen on integroitu myös lisää stimulaatio-ohjelmia, ääni-, chat- ja videotoimintoja. Kuiskauksen hiljainen, vedenpitävä. Äärimmäisen kiimainen arjessa, kiihottava seksin aikana!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    15 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: