Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Piiskat ja flogger

Uutiskirje

Nahkainen ruoska

Intensiiviseen S&M-eroottisuuteen: Tällä laadukkaasta nahasta valmistetulla tehokkaalla härkäpiiskalla voit hemmotella tai rangaista Sub juuri niin kuin haluat ...

Lisätietoja

4264/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Intensiivistä SM-erotiikkaa varten: Tällä laadukkaasta nahasta valmistetulla tehokkaalla härkäpiiskalla voit hemmotella tai rangaista Sub juuri niin kuin haluat ...

     

    Laadukkaasta nahasta valmistetun SM-piiskan pehmeällä kärjellä voit jakaa hellävaraisia iskuja ja kiusata kumppaniasi hellävaraisesti. Mutta härkäpiiska on myös tarpeeksi pitkä ja napakka antaakseen kovia iskuja.

    Ergonominen kahva takaa häränruoskan optimaalisen käsittelyn, jotta iskut voidaan sijoittaa tarkasti ja halutulla voimakkuudella. Erinomainen nahka takaa tyylikkään rangaistusvälineen pitkän kestävyyden. Rannehihna auttaa pitämään ruoskasta tukevan otteen.

     

    Intensiivinen SM-sessio tai hyvä piiskaaminen ei riipu ainoastaan molempien osapuolten vuorovaikutuksesta, vaan myös hyvin paljon piiskausvälineen laadusta. Ruoskiemme tuotannossa voimme aina vaikuttaa suoraan kaikkiin yksityiskohtiin, sillä kehitämme suurimman osan lyöntivälineistä itse, yhdessä kokeneiden ruoskanvalmistajien kanssa.

     

    Nahasta valmistettujen SM-ruoskien hoito:

     

    Jo parkitusprosessin aikana nahkaan lisätään pieni määrä öljyä, joka lisää valmiin nahan painoa ja antaa sille erityisen miellyttävän tuntuman ja suuremman joustavuuden. Käytön aikana se muuttuu pehmeämmäksi eikä kovemmaksi (toisin kuin halpisnahka tai keinonahka, joka kovenee ja haurastuu ajan myötä). Tämä nahka tykkää, että sitä hoidetaan aika ajoin hieman nahkarasvalla, mutta sitä voidaan tarvittaessa myös hieman öljytä. Tämä on kuitenkin tehtävä säästeliäästi, jotta pysyvää rasvakalvoa ei muodostuisi.

     

    Mitä muuta on otettava huomioon?

     

    Eroottista piiskaamista tuotteillamme voidaan harjoittaa monin eri tavoin. Paletti vaihtelee hellävaraisista hyväilyistä ja kasvatusleikeistä ankaraan kurittamiseen sidonnaisuuksilla. Riippumatta siitä, miten eroottista piiskausta harjoitetaan, absoluuttisen turvallisuuden, kohtuullisuuden ja yhteisymmärryksen periaate (Safe, Sane, Consensual) muodostaa yleisen konsensuksen mukaan ratkaisevan perustan eroottiselle piiskaukselle.

     

    Lisätietoja:

     

    • SM-ruoska
    • Teksasista peräisin olevassa niin sanotussa "härkäpiiskassa" on kaksinkertainen ommeltu nahkakahva, jossa on päätykarabiini (kahvan pituus n. 20 cm).
    • Käsin taidokkaasti punottu, n. 45 cm (plus kahvan pituus).
    • Ruoskan pää voi oikein lyödessä kiihtyä yliäänen nopeuteen, jolloin syntyy "ruoskan kilahdus".

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Perfecto

    De los mejores que he probado. Buen tacto. Buena longitud. Buen olor. Da muy buena sensación con diferentes intensidades.

      Arviointi 

      Tolle Peitsche

      Dank Karabiner kann man die gut am Gürtel befestigen, war erst irritiert durch das leichte Gewicht aber erfüllt voll und ganz den Nutzen zu absoluter Zufriedenheit

        Arviointi 

        Ci piace davvero usarlo.

        Ci piace davvero usarlo. È meraviglioso vedere quanto è sensibile il tuo partner

          Arviointi 

          Absolut gut zu gebrauchen

          Absolut zu gebrauchen, hält auch härteren Gebrauch gut aus. Sie ist nicht ganz billig aber es lohnt sich absolut. Würde die Bullenpeitsche wieder kaufen.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          I am really enjoying the sessions.

          My owner has been using this bull whip for several months to discipline me for bad behaviour. After a few weeks getting used to the "sting" I am now really enjoying the sessions.

          • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          excellent

          my wife uses this whip every evening on my bare back as i wash up and do the housework. its quite harsh but she loves the crack and to see weals on my back

          • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Nahkainen ruoska

          Nahkainen ruoska

          Intensiiviseen S&M-eroottisuuteen: Tällä laadukkaasta nahasta valmistetulla tehokkaalla härkäpiiskalla voit hemmotella tai rangaista Sub juuri niin kuin haluat ...

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          24 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: