Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Strap on dildo Strap on

Uutiskirje

Miesten hihna

Hemmottele kumppaniasi tai kumppanuuttasi täysin estoitta ja sinnikkäästi tällä ihanalla miesten hihnalla! Tätä pegging-yhteisön miehet ovat odottaneet! MEO ®:n Strap on -slipit asettuvat täydellisesti vartalosi ääriviivoja vasten ja niissä on integroitu O-rengas.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Hemmottele kumppaniasi estottomasti ja kestävästi tällä ihanalla miesten hihnalla! Tätä pegging-yhteisön miehet ovat odottaneet! MEO ®:n Strap on -slipit myötäilevät täydellisesti vartalosi ääriviivoja ja niissä on integroitu O-rengas. Se on tarpeeksi huomaamaton, jotta sitä voi käyttää koko päivän, ja sen avulla voit nauttia ihanan intensiivisestä pegging- tai strap-on-seksistä.

     

    Tämä miesten perinteisen strap onin esteettinen evoluutio on turvallinen ja erittäin mukava käyttää, ja sen ovat suunnitelleet pegging-asiantuntijat. Miesten modernissa strap on -slipissä on tukeva, erittäin leveä vyötärönauha, se on valmistettu pehmeästä, joustavasta materiaalista ja siinä on sisäiset nylonhihnat, jotka antavat parhaan mahdollisen tuen pegging-seksin aikana.

     

    Strap on -alushousujen kestävä, vahvistettu O-rengas venyy niin, että siihen mahtuu suosikkidildosi tai -vibraattorisi. Sekä aloittelijat että kokeneet käyttäjät tulevat rakastamaan tätä helppokäyttöistä miesten strap onia.

     

    Aseta vain dildo tyylikkääseen miesten strap on -slipsiin ja olet valmis lähtemään liikkeelle. Bokseripöksyjen muotoilu luo siistin ilmeen, jota vastaa vain joustavan strap onin mukavuus.

     

     

    Käytä miesten strap onia tavallisina alusvaatteina jokapäiväisessä elämässä tai käytä sitä yhdessä strap on -dildon kanssa, jonka voit yksinkertaisesti työntää O-renkaan läpi.

     

    Huomaa kuitenkin, että dildo ei sisälly toimitukseen. Löydät laajan valikoiman strap on -dildoja täältä (KLIKKAA TÄSTÄ).

     

    Mikä on miehille tarkoitettu strap on?

     

     

    Se on edelleen tabuaihe: Pegging - Silti useimmat miehet eivät edes tiedä, mitä he menettävät... Ei suotta, että pegging on yksi kuumimmista uusista seksitrendeistä. Strap on , jota kutsutaan myös strap-on-dildoksi, on seksilelu, jota voidaan käyttää eri tarkoituksiin. Muuten, seksiä strap-on-dildolla kutsutaan peggingiksi. Dildo on yleensä kiinnitetty eräänlaisiin valjaisiin ja se on vyötärön ympärille kiinnitetty. Näin hihnadildosta tulee peniksen korvike. Strap on -dildoa voidaan käyttää myös erilaisissa roolipeleissä . Tämä miehille tarkoitettu strap on sopii erityisen kiimaisiin ja turmeltuneisiin roolipeleihin! Laita se vain jalkaasi ja tunne, kuinka strap on -slipit sopivat täydellisesti vartaloosi.

     

    Miten käytän miehille tarkoitettua strap onia?

     

    Miesten strap onin käyttö on erittäin helppoa! Sujauta vain hihnashortsit jalkaasi, työnnä haluamasi dildo aukon läpi ja säädä dildo niin, että se istuu mukavasti mutta varmasti. Nyt pegging-seksi voi alkaa..

     

    Mikä tässä miehille tarkoitetussa hihnassa on niin erityistä?

     

    Tämän miehille tarkoitetun strap onin avulla voit pitää hauskaa! Etsitkö vaihtelua johtajuuteen sängyssä vai oletko enemmän XL-penetraation tuulella? Tämän miehille tarkoitetun hihnan avulla saat varmasti tunteen, että sinulla on hallussasi kova penis. Miesten strap on erityisen laadukas ja sitä voi käyttää mukavasti ja turvallisesti. Kokeile vain!

     

    Miten puhdistan tämän miesten strap onin?

     

    Puhdista dildo yksinkertaisesti miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Jos haluat erityisen perusteellisen puhdistuksen, suosittelemme suihkeemme käyttöä. Strap on -alushousuille suosittelemme hellävaraista konepesua 30 asteessa miedolla pesuaineella.

     

    Mitä minun on otettava huomioon tämän miehille tarkoitetun strap-on-slipin kanssa?

     

    Käytä tämän miehille tarkoitetun strap on -slipin kanssa vain vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameoa. Silikonia sisältävät voiteluaineet voivat vahingoittaa strap on -alushousujen kangasta.

     

    Lisätietoja:

     

    • Strap on brief
    • Unisex, miehille ja naisille tarkoitettu strap on
    • Synonyymit, fraasit ja niihin liittyvät sanat: strap on, strap on dildo, eturauhasen stimulaatio, feminisointi, feminisointi, passiivinen anaali, BOB, pegging, anaali passiivinen.
    • Materiaali: 78% nailonia, 22% elastaania (alushousut) 48% nailonia, 35% polyesteriä, 17% elastaania (vyötärönauha)
    • Pesu: Konepesu miedolla pesuaineella 30 asteessa. Älä kuivaa rumpukuivauksessa.
    • Haluatko ostaa strap onin, strap on tai strap-on-dildon? Tai haluaisitko laajentaa strap on kokemustasi, niin MEO on oikea paikka sinulle.
    • Kokotiedot: S/M: 28 - 32 vyötärö, L/XL: 32 - 36 vyötärö, XXL/XXXL: 38 - 44 vyötärö
    • Dildon aukko: sisähalkaisija 3,8 cm ja on laajennettavissa 4,5 cm:iin.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Arviointi 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Miesten hihna

      Miesten hihna

      Hemmottele kumppaniasi tai kumppanuuttasi täysin estoitta ja sinnikkäästi tällä ihanalla miesten hihnalla! Tätä pegging-yhteisön miehet ovat odottaneet! MEO ®:n Strap on -slipit asettuvat täydellisesti vartalosi ääriviivoja vasten ja niissä on integroitu O-rengas.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: