Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suukapula

Uutiskirje

Ball Gag nännipihdeillä

Eikö pelkkä tukehtuminen riitä sinulle? Tämä MEO ®:n bondage-lisävaruste on jotain aivan erityistä nautinnon ja kivun ystäville. Pallokieli on valmistettu ihoystävällisestä muovista ja se on 45 mm leveä.

Lisätietoja

2502/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Eikö pelkkä tukehtuminen riitä sinulle? Tämä MEO ®:n bondage-lisävaruste on jotain hyvin erityisille nautinnon ja kivun ystäville. Punainen pallokieli on valmistettu ihoystävällisestä muovista ja se on 45 mm leveä. Nahkahihna suljetaan takaraivossa soljella, joten se sopii kaiken kokoiselle päähän.

     

    Kumipäällysteiset nännipuristimet on liitetty suukapulaan kahdella metalliketjulla, ja ne tekevät tästä BDSM-lisävarusteesta niin erityisen, koska orjan on pysyttävä rauhallisena riippumatta siitä, kuinka kivuliaita nännipuristimet ovat. Erityisen kovaan orjuuteen ja roolipeleihin, joissa mikään ei puutu.

     

    Mitä erityistä on pallokapulassa, jossa on nännipihdit?

     

    Haluatko olla erityisen ilkeä? Nännipihtien ja pallokapulan eroottinen yhdistelmä saa sinut innostumaan. Loistava tuote SM-lelujen myymälästä. Noin 4,5 cm leveä pallokieli kiinnitetään takaraivoon koon mukaan säädettävällä hihnalla. Nännipihdit tarjoavat voimakkaita ja miellyttäviä kipuärsykkeitä.

     

    Miten käytän pallokuristinta nännipihtien kanssa?

     

    Pallokieli on liitetty kahteen metalliketjuun, joiden päähän on kiinnitetty kaksi nännipuristinta. Pyydä kumppaniasi suukapuloimaan sinut kuulakapulalla ja kiinnitä kaksi nännipuristinta nänneihisi. Pienet lukitusruuvit auttavat sinua määrittämään nännipihtien optimaalisen paineen ja täydellisen istuvuuden.

     

    Lisätietoja:

     

    • PU-nahasta ja metallista valmistettu pallokieli nännipihdeillä
    • Nännipihdeissä on suojakorkit nännivammojen estämiseksi.
    • Nännipihdit stimuloivat nännejä intensiivisesti
    • Nännipuristimien paineen voimakkuutta voidaan säätää pehmeästä kovaan
    • Nännipuristimet ja suukapula yhdistetty ketjuilla
    • Musta suukapula, jossa on säädettävä solkikiinnitys
    • Valmistettu kestävästä materiaalista
    • Kokonaispituus n. 55 cm, halkaisija 40 mm

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sottomissione garantita

    Veramente bello, non ci aspettavamo un prodotto così ben rifinito. Il solo tenerlo in mano trasmette sensazioni fortissime ad entrambi. L'aspetto rude, la cinghia larga... sai già che non darà scampo. sottomissione garantita!

      Arviointi 

      Geile Optik beim Bondage

      Das ganze BDSM Accessoire wirkt gut verarbeitet. Der Knebeball ist von durchschnittlicher Größe und schmeckt aktzeptabel. Das Gefühl ist gummiartig etwas nachgiebig aber trotzdem fest. Der Ballknebel hat einen Mundwinkelschutz aus dem gleichen Material; ich vermute Silikon. Sehr gut! Der Gurt um den Kopf ist gut bedienbar (große Löcher) und wirkt gut verarbeitet. Die Verbindungsketten wirken gut montiert. Die Nippelklemmen lassen sich druckbegrenzen und wirken stabil. Ein Überzug verhindert zu große Schmerzen. Insgesamt ist der Ballknebel mit Nippelklemmen sehr wertig und wirkt sicher. Ich kann diesen Ballknebel mit Nippelklemmen nur empfehlen.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Ball Gag nännipihdeillä

        Ball Gag nännipihdeillä

        Eikö pelkkä tukehtuminen riitä sinulle? Tämä MEO ®:n bondage-lisävaruste on jotain aivan erityistä nautinnon ja kivun ystäville. Pallokieli on valmistettu ihoystävällisestä muovista ja se on 45 mm leveä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: