Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Todellinen Ass Play

Uutiskirje

Dick Stick - Pidennettävä Dildo sauva, jossa on Dildo - Fuck & Play

The Dick StickFuck & Play -sarjasta tekee suosikkisi Vac-U-Lock™-yhteensopivasta dildosta tai butt plug Doc Johnsonista, Hungista, Fucktoolsista tai Hunglockista äärimmäisen kiimaisen ramming-työkalun. Kiinnitä dildo, butt plug tai muu valitsemasi seksilelu Dick Stick:n Vac-U-Lock™-sovittimeen ja käytä sitä yksin tai kumppanillesi.

Lisätietoja

2013/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Dick Stick sarjasta Fuck & Play tekee suosikkisi Vac-U-Lock™-yhteensopivasta dildosta tai butt plug Doc Johnsonista, Hungista, Fucktoolsista tai Hunglockista äärimmäisen kiimaisen ramming-työkalun. Kiinnitä dildo, butt plug tai muu valitsemasi seksilelu Dick Stick:n Vac-U-Lock™-sovittimeen ja käytä sitä yksin nauttiaksesi itsestäsi tai käytä sitä tunkeutuaksesi kumppanisi sisään tavallista syvemmälle.

     

    Vac-U-Lock™-liitin on alun perin Doc Johnsonin kehittämä, mutta sitä käyttävät nyt myös monet muut toimittajat. Siksi - olipa kyseessä dildo, anaalipistoke tai mikä tahansa muu seksilelu - tämä Vac-U-Lock™-sovittimella varustettu jatkettava dildotanko on todellinen monitoimimies.

     

    Kohokohdat:

     

    • Tämä dildosauva adapterilla ja dildolla varustettu dildosauva on ihanteellinen jatke kaikkiin anaali-, emätin- tai suun kautta tapahtuviin penetraatiotyyppeihin.
    • Rannehihnalla varustetun liukumattoman kahvan ansiosta voit tuoda työntöjesi täyden tehon valitsemaasi dildoon tai anaalitulppaan.

     

    Dildo Stickin käyttö vac-U-Lock™-sovittimen kanssa?

     

    Jos Bottom ei ansaitse fyysistä läheisyyttäsi, anna sitä hänelle etäältä tämän ihanan dildotikun avulla! Voit kumartua hänen ylleen, kun hän levittää jalkansa sängyllä tai polvistua nelinkontin edessäsi lattialla. Näytä hänelle, ettei hän ansaitse läheisyyttäsi ja huomiotasi, kun työnnät yhä uudelleen ja uudelleen dildokepillä! Ergonominen, pehmustettu kahva varmistaa, että pysyt mukavasti keppiä ja Bottom käyttäessäsi. Käytön jälkeen voit yksinkertaisesti työntää dildotikun yhteen. Dildotikku on myös loistava harjoitusväline BDSM-skenaarioihin puppy Play tai BDSM-skenaarioihin.

     

    Mitä Vac U Lock™ tarkoittaa?

     

    Se on hyvin helppo selittää, koska se on oikeastaan aivan kuten kotona - pistoke työnnetään pistorasiaan! Jossa "pistoke" on lisävarusteen adapteripistoke ja "pistorasia" on dildon alapuolella oleva profiloitu aukko. Vac-U-Lock™-järjestelmä tarkoittaa vaihdettavaa järjestelmää, jossa eri dildot voidaan helposti ja nopeasti yhdistää Vac-U-Lock™-lisävarusteeseen. Tätä järjestelmää käytetään monien dildojen, seksilelujen ja lisävarusteiden kanssa, esim. myös panokoneiden kanssa, mutta myös muiden käytännöllisten lisävarusteiden kanssa (hihnat, valjaat, dildojen kahvat, liitäntäpistokkeet, imukupit, tärinämoottorit jne.). Ja miksi? Koska eri lelujen ja tarvikkeiden yhdistäminen on erittäin käytännöllistä ja edullista, ja se säästää paljon rahaa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Dick Stickpidennettävä dildotanko Vac-U-Lock™-sovittimella ja ilmainen dildo
    • Voidaan käyttää minkä tahansa Vac-U-Lock™-yhteensopivan lisävarusteen kanssa
    • Mitat: Dildo on 17 cm pitkä ja sen halkaisija on 4 cm. Tanko on 70 cm pitkä kahva mukaan lukien, kun sitä ei ole pidennetty. Pienin jatkopituus on 36 cm, dildo mukaan lukien 53 cm. Suurin jatkopituus on 107 cm pitkä, 124 cm dildon kanssa.
    • Materiaali: Sauva on valmistettu alumiinista, dildo on valmistettu TPE:stä.
    • Huomautus: Sisältää tangon ja dildon.
    • Tämän MEO®:n Fuck & Play -sarjan lisävarusteen avulla voit käyttää dildoja, seksileluja ja anaalitulppia Doc Johnsonin, Hung Systemin, Fucktoolsin, Hunglockin ja monien muiden valmistajien Vac-U-Lock™ -lukon kanssa. Yksittäiset tuotteet toimivat sekä yhdessä että erikseen. Eri vaihtoehtojen ja satojen dildo- ja anaalitulppavariaatioiden ansiosta mielikuvituksellasi ei ole rajoja.
    • Dildo sisältyy toimitukseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Geiles Gadget

    Ich glaube, das Geilste an diesem Gerät ist, dass es dir eine "verbale Distanz" zwischen dir und deinem Partner/Sub ermöglicht. Was auch immer du zu deinem Partner sagst, kommt aus ein paar Metern Entfernung von der tatsächlichen Penetration, wenn er eine Maske trägt, das Gefühl geben kann, dass nicht du es bist, der zustößt. WICHTIG: Überschreite NIEMALS die maximale Länge die auf dem Schaft angegeben ist!! Wenn du das tust, musst du den verlängerten Teil komplett herausziehen und den Plastikring im Inneren vorsichtig wieder einsetzen. Mit etwas Überlegung und Geduld kannst du ihn leicht zurücksetzen, aber es ist viel einfacher, die Anweisungen zu befolgen und innerhalb der angegebenen Verlängerung zu bleiben, um das Problem von vornherein zu vermeiden!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Oh my!!!!

    What fun we had! there is something quite humiliating about being fucked with this thing. My Dom enjoyed it a lot. You can also use it without the long stick and shorten it down to the handle, which has the same humiliating effect, if you're into that kind of thing.

      Arviointi 

      He loves it

      Super addition to our toy box, increased my dom feelings. He loves it

        Arviointi 

        Infinitely arousing

        Husband standing a couple, three feet away, penetrating me with the dick stick, infinitely arousing!

          Arviointi 

          Mostra il tuo sub o partner che ha il controllo con il Fuck Stic

          Punisci e gioca con il tuo partner con un dildo dal design realistico su un'asta espandibile. La forma e la consistenza del dildo hanno fornito la massima stimolazione ad ogni spinta. Un adattatore Vacuum-Grip sull'asta consente di sostituire il dildo per qualsiasi dispositivo compatibile.Sarai in grado di mantenere una presa comoda e sicura per una migliore spinta con l'impugnatura ergonomica, l'impugnatura in schiuma secondaria e la cinghia da polso regolabile.

            Arviointi 

            Master used this on me last night

            Master used this on me last night and we had alot of fun with it . Surprisingly enjoyable with the added force of master penetrating me with it .

              Arviointi 

              Fuck Stick

              Pretty decent product, was more solid than I expected so you will really will be able to give him a good fucking from a distance

                Kirjoita oma arvostelusi

                Dick Stick - Pidennettävä Dildo sauva, jossa on Dildo - Fuck & Play

                Dick Stick - Pidennettävä Dildo sauva, jossa on Dildo - Fuck & Play

                The Dick StickFuck & Play -sarjasta tekee suosikkisi Vac-U-Lock™-yhteensopivasta dildosta tai butt plug Doc Johnsonista, Hungista, Fucktoolsista tai Hunglockista äärimmäisen kiimaisen ramming-työkalun. Kiinnitä dildo, butt plug tai muu valitsemasi seksilelu Dick Stick:n Vac-U-Lock™-sovittimeen ja käytä sitä yksin tai kumppanillesi.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Muut asiakkaat ostivat myös:

                30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: