Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Crops & kepit

Uutiskirje

Klassinen keppi "Andiamo

Kun rouva opettaja heilutti keppiä... Meidän keppimme ANDIAMAO on klassinen rangaistusväline, kuten sitä käytettiin kouluissa, eikä sen pitäisi puuttua yhdestäkään BDSM-suhteesta tänään.

Lisätietoja

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kun rouva opettaja heilutti keppiä... Meidän keppi ANDIAMAO on klassinen rangaistusväline, kuten sitä käytettiin kouluissa aikaisemmin, eikä sen pitäisi puuttua mistään BDSM-suhteesta tänään.

     

     

    Menestyksekkääseen HURTME-sarjaamme kuuluva keppi ANDIAMO vakuuttaa yksinkertaisella mutta tehokkaalla muotoilullaan.

     

    Kuka tahansa, joka ajattelee keppiä, muistaa luultavasti ennen kaikkea sen voimakkaan kivuliaan vaikutuksen, ehkä myös eroottisen kutittavan tunteen, joka usein liittyy sen käyttöön, mikä tekee siitä välineen, joka on yhtä suosittu kuin pelätty. Mutta kepillämme sanotaan olevan myös muita hämmästyttäviä vaikutuksia, esimerkiksi monet asiakkaistamme tuntevat aluksi tuntevansa ANDIAMOlla piiskaamisen jälkeen herkästi rangaistusta, mutta sitten myös sisäisesti vapautuneisuutta, helpotusta, virkistystä - ja tietenkin kiihottumista.

     

    Lisätietoja:

     

    • HURTME-sarjan keppi
    • 3 rottinkipötköä, joissa on nahkakahva
    • Rottinki n. 6 mm halkaisijaltaan, kuorittu, erittäin taipuisa mutta ei pehmeä
    • Pituus n. 60 cm
    • Avoimet päät, joten kastelu on mahdollista
    • Ohuen materiaalin ja sen erityisominaisuuksien ansiosta keppi on erittäin joustava eikä se anna niin voimakkaita iskuja kuin tavallisesta kepistä voi tietää. Juuri tämä tekee keppi on kuitenkin niin houkutteleva, koska sitä käytetään piiskaamiseen.
    • Selkäsaunan tavoitteena on tuottaa mielihyvää. Monien mielestä on erityisen kihelmöivää ja kiihottavaa, kun seksiin yhdistetään hieman kipua. Loppujen lopuksi kipu vapauttaa kehossa endorfiineja, jotka puolestaan tuottavat onnellisuuden tunteita. Selkäsaunassa ei tarvitse hakata rakastajaasi villisti keppiä, vaan kevyetkin keppien lyönnit tuovat uutta puhtia sänkyyn.

     

    Kunnollinen kepin kastelu / kepin hoito:

     

    • Kastellulla kepillä on aivan erilainen vaikutus kuin kuivalla kepillä. Vesi antaa kepille enemmän vauhtia ja joustavuutta, jolloin se on vähemmän altis rikkoutumaan. Lisäksi tuotettu kipu koetaan paljon miellyttävämmäksi.
    • MEO®:n keppejä tulisi laittaa säännöllisesti korkeaan kapeaan vesipulloon vähintään yhdeksi päiväksi ennen istuntoja. Kun kepit ovat sen jälkeen hyvin märkiä, ota ne ulos ja testaa, kuinka joustavia ne ovat. Usein ne ovat vetäneet hieman liikaa vettä, jolloin ne heiluvat hallitsemattomasti. Anna niiden sitten vain kuivua hieman (ainakin niin kauan, että ne eivät ole enää ulkopuolelta täysin märkiä).
    • Levitä sitten viimeistelynä hieman öljyä tikkujen päälle. Levitä yksinkertaisesti hieman vauvaöljyä tai jotain vastaavaa käteesi ja vedä keppejä läpi. Avoimet päät saavat hieman lisää, niin sanotusti tiivisteeksi, jotta vesi pysyy pidempään kepissä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Arviointi 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Klassinen keppi "Andiamo

        Klassinen keppi "Andiamo

        Kun rouva opettaja heilutti keppiä... Meidän keppimme ANDIAMAO on klassinen rangaistusväline, kuten sitä käytettiin kouluissa, eikä sen pitäisi puuttua yhdestäkään BDSM-suhteesta tänään.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: