Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Todellinen Ass Play

Uutiskirje

EXCESS butt plug by Dr. Sado - Anal BDSM

EXCESS by Dr. Sado: Ei mitään aloittelijoille - Jättiläinen BDSM-pyllytulppien joukossa! Nimi EXCESS tälle hirviömäiselle butt plug ilmentää liiallista ja äärimmäistä. Se ei ole vain anaalitulppa, vaan haaste, kannanotto ja joillekin ehkä tavoite.

Lisätietoja

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    EXCESS by Dr. Sado: Ei mitään aloittelijoille - Jättiläinen BDSM-pyllytulppien joukossa! Nimi EXCESS tälle Extremeo-sarjan hirviömäiselle butt plug -sarjalle ilmentää rajattomuutta, liiallisuutta ja äärimmäisyyttä. Se ei ole pelkkä anaalitulppa, vaan se on haaste, kannanotto ja joillekin ehkä tavoite. "Excess" tarkoittaa englanniksi "ylijäämää" tai "ylimääräistä" ja ilmentää siten juuri sitä, mistä tässä butt plug on kyse: tavallista suurempaa suuruutta ja intensiivisyyttä.

     

    EXCESS butt plug tohtori Sadolta:

     

    Sado, visionäärinen luoja ja keksijä BDSM-maailmassa, on luonut merkittävän butt plug EXCESS mEO:n Extremeo-sarjaa varten. Tämä ainutlaatuinen butt plug kutsuu extreme-anaalistimulaation ystävät matkalle tutkimattomiin ja intensiivisiin kliimakseihin. Nimi "Excess" viittaa ylilyönteihin ja normien ja rajojen ylittämiseen. Tohtori Sadon visiona oli luoda eksklusiivinen butt plug, joka haastaisi käyttäjät ylittämään fyysiset ja emotionaaliset rajansa ja tarjoaisi samalla turvallisen tavan laajentaa anaalisia kykyjä ja vastaanottokykyä.

     

    butt plugEXCESS tekee vaikutuksen vaikuttavalla koollaan ja yksityiskohtaisella, lähes pirullisella muotoilullaan. Butt plug EXCESS ei sovellu ainoastaan soolosessioihin, vaan mahdollistaa myös intensiiviset seksihetket BDSM-suhteessa, jotka ovat sekä fyysisesti että emotionaalisesti rikastuttavia. Extremeo-sarjan täydennykseksi tämä butt plug on suunniteltu helpottamaan intensiivisiä ja rohkeampia seksuaalisia kokemuksia. Se luo yhteyden koon ja intensiteetin välille ja avaa anaalikokemuksen uuden ulottuvuuden.

     

    Lisäksi butt plug EXCESS on myös kannanotto ja kutsu tutkia oman nautintosi intensiivisempiä ja synkempiä puolia. Se rohkaisee sinua tulkitsemaan ja määrittelemään uudelleen oman nautintosi, anaalisen stimulaation ja omat rajasi. Butt plug EXCESS erittäin kokeneet asiakkaamme voivat sukeltaa äärimmäisen anaalisen stimulaation maailmaan ja lähteä äärimmäisen ekstaasin matkalle.

     

    Mene rajoillesi ja sen yli butt plug EXCESSin avulla!

     

    Anaalinen stimulaatio ei ole koskaan ollut näin intensiivistä! EXCESS butt plug on kehitetty niille, jotka etsivät anaalistimulaation äärimmäistä tunnetta, jotka haluavat kokea äärimmäisyyttä ja testata henkilökohtaisia rajojaan tai ehkä jopa ylittää ne. Mahtavan kokonsa ja sen mukanaan tuoman intensiivisen stimulaation ansiosta tämä butt plug Dr. Sadolta edustaa seksuaalista kokemusta, joka menee paljon tavallista pidemmälle.

     

    Enemmän on enemmän: Miten butt plug EXCESS Mullistaa seksielämäsi!

     

    Anaaliseksilelujen maailmassa EXCESS on jättiläinen, kolossi, joka kantaa kutsua äärimmäiseen nautintoon ja liialliseen nautintoon. Seksuaalisen tutkimisen ja BDSM-käytäntöjen yhteydessä butt plug symboloi EXCESS myös halua leikkiä omilla fyysisillä rajoilla ja kestävyydellä. Se edustaa intensiivistä fyysistä kokemusta, ja sitä voidaan käyttää vallan ja alistumisen välineenä BDSM-kontekstissa.

     

    Lopullinen tyydytys: EXCESS vie sinut rajoillesi!

     

    Lisäksi butt plug EXCESS on myös kannanotto kaikille niille, jotka mottoon "enemmän on enemmän" uskollisena eivät halua tehdä kompromisseja seksuaalisessa ilmaisussaan. Täällä sanan kuvainnollisessa merkityksessä "et vuodata pavut, vuodatat pavut". Se edustaa siis myös tiettyä yltäkylläisyyttä, rajatonta ja estotonta himosta elämistä, jonka monet asiakkaamme todennäköisesti kokevat vapauttavaksi ja tyydyttäväksi.

     

    Vahva ote, kädetön nautinto: Your EXCESS Anaalitulppa pysyy siellä, missä haluat sen olevan.

     

    Dr. Sado pitää täydellistä toimivuutta erittäin tärkeänä. Vahvan imukuppinsa ansiosta EXCESS butt plug tukevasti kiinni kaikkiin sileisiin pintoihin. Tämä takaa turvallisen ja vakaan kiinnityksen, samalla kun kätesi ovat vapaat omistautua muille seksikkäille aktiviteeteille. Asetatpa Dr. Sadon butt plug seinälle, lattialle tai mille tahansa muulle sopivalle pinnalle, se pysyy varmasti paikallaan EXCESS Anaalitulppa pysyy tukevasti paikallaan. Voit siis keskittyä täysin nautintoosi ja kokea unohtumattomia ekstaasin hetkiä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia anaalitulpan pidosta EXCESS Anaalitulpan kiinnipitämisestä.

     

    Sinun valintasi, sinun nautintosi: Valitse haluamasi EXCESS Anaalitulppa!

     

    Jokainen keho on ainutlaatuinen ja jokaisella ihmisellä on yksilölliset mieltymykset. Siksi tohtori Sado tarjoaa sinulle butt plug EXCESS kahdessa eri koossa. Voit siis valita tarpeisiisi ja mieltymyksiisi parhaiten sopivan version.

     

    • Koko M = hirviömäinen: kokonaispituus 23 cm, työnnettävä pituus 19 cm, yläosan halkaisija n. 4,5 cm, maksimihalkaisija 6 cm, pohjan halkaisija n. 9,7 cm
    • Koko L = erittäin hirviömäinen: kokonaispituus 24 cm, työnnettävä pituus 21 cm, halkaisija ylhäällä n. 5,5 cm, maksimihalkaisija 8 cm, halkaisija pohjassa n. 11 cm.

     

    Tämä tekee butt plug EXCESS erehtymättömäksi ja voimakkaaksi symboliksi seksuaalisen ylellisyyden maailmalle. Maailmaa, jossa ylilyönnit eivät ole vain tervetulleita, vaan myös haluttuja.

     

    Lisätietoja:

     

    • EXCESS - Suuri butt plug
    • Rajaton hurmio: The EXCESS ylittää kaikki rajat!
    • Käsintehty anaalitulppa imukupilla Extremeo-sarjasta.
    • Saatavana kahdessa koossa.
    • butt plug EXCESSS on tohtori Sadon kehittämä anaalitulppa.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: silikoni, ftalaatiton.
    • Käyttö EXCESS Anaalitulppa voi olla jännittävä kokemus, jos osaat tehdä sen oikein. Asettamisen helpottamiseksi suosittelemme Extremeo Spray -suihkettamme, joka rentouttaa sulkijalihasta ja tekee peräaukkotulpan asettamisesta miellyttävämpää EXCESS Anaalitulpan miellyttävämmäksi.
    • Kun käytät silikonista valmistettuja seksileluja, kuten esim EXCESS Silikonista valmistettuja seksileluja, kuten peräaukkotulppaa, käytettäessä on vältettävä silikonipohjaisia liukuvoiteita, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua, jotka antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonisen anaalitulpan kanssa EXCESS Voidaan käyttää turvallisesti silikonisen anaalitulpan kanssa. Lube Shooter tai voiteluaineen applikaattori optimoi kokemuksen entisestään, sillä se mahdollistaa voiteluaineen syvemmän ja tasaisemman jakautumisen. Tämä tekee pistokkeen asettamisesta EXCESS Tämä tekee peräaukkotulpan asettamisesta miellyttävämpää ja turvallisempaa, koska riittävä voiteluaine vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Jokaisen käytön jälkeen anaalitulppa on EXCESS Tulppa on puhdistettava perusteellisesti. Tähän tarkoitukseen suosittelemme VERYCLEAN -suihkettamme, joka takaa perusteellisen ja hygieenisen puhdistuksen ja tekee peräaukkotulpasta valmiin seuraavaa anaalitulppaa varten EXCESS Anaalitulppa valmiiksi seuraavaa anaaliseikkailua varten.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Geiles Teil

    Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
    Los geht's!
    Neuer Liebling in der Kiste

      Arviointi 

      my tight ass now looks like a pussy

      This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

        Arviointi 

        Definitely recommend buying!!

        Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

          Kirjoita oma arvostelusi

          EXCESS butt plug by Dr. Sado - Anal BDSM

          EXCESS butt plug by Dr. Sado - Anal BDSM

          EXCESS by Dr. Sado: Ei mitään aloittelijoille - Jättiläinen BDSM-pyllytulppien joukossa! Nimi EXCESS tälle hirviömäiselle butt plug ilmentää liiallista ja äärimmäistä. Se ei ole vain anaalitulppa, vaan haaste, kannanotto ja joillekin ehkä tavoite.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: