Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Anaalitulppa Caterpillar

Tutustu anaalisen nautinnon uuteen ulottuvuuteen MEO:n yksinomaisen Extremeo-sarjan anaalitulpalla Caterpillar. Pepputulpan ainutlaatuinen muoto tarjoaa intensiivistä ja monipuolista stimulaatiota erityisesti sulkijalihaksen kohdalla ja syvällä peräaukkokanavassa.

Lisätietoja

49,90 €


-20%

39,92 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tutustu anaalisen nautinnon uuteen ulottuvuuteen MEO:n yksinoikeudella valmistetun Extremeo-sarjan Caterpillar anaalipistokkeen avulla. Tämä toukan muodosta inspiroitunut anaalitulppa on joustava ja siinä on ainutlaatuinen segmentoitu muotoilu, jossa jokaisella segmentillä on erilainen halkaisija. Tämä ainutlaatuinen muoto takaa intensiivisen ja monipuolisen stimulaation erityisesti sulkijalihaksen kohdalla ja syvällä anaalikanavassa.

     

    Koskaan ennen ei ole ollut luonnon inspiroimaa anaalitulppaa näin ollut näin viettelevä!

     

    Paksua toukkaa muistuttavan muodon viimeistelee silkkisen pehmeä pinta. Anaalitulppa Caterpillar on valmistettu nestemäisestä silikonista, materiaalista, joka on vahvaa mutta tarpeeksi joustavaa, jotta voit tuntea tulpan juuri oikeissa paikoissa! Tämä materiaali tarjoaa täydellisen tasapainon joustavuuden, jotta pääset sisäisen anatomiasi piiloisimpiinkin nurkkiin, ja vakauden välillä, jotta työntö on vaivatonta. Aivan kuten toukka liikkuu sujuvasti eri ympäristöissä, peräaukkopistoke Caterpillar voi mukautua sisäisen anatomiasi mutkiin ja päästä paikkoihin, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.

     

    Valitse ihanteellinen koko maksimaalista nautintoa varten:

     

    • Koko S: pituus 17 cm, halkaisija 3,5 cm - 5,3 cm: Ihanteellinen aloittelijoille tai niille, jotka haluavat lempeämpää stimulaatiota. Anaalitulppa Caterpillar mukautuu 17 cm:n pituudellaan hyvin sisäiseen anatomiaasi, kun taas halkaisija kasvaa varovasti 3,5 cm:stä 5,3 cm:iin ja johdattaa sinut askel askeleelta anaalisen nautinnon maailmaan.
    • Koko M: pituus 22 cm, halkaisija 4,5 cm - 6,8 cm: Täydellinen niille, jotka ovat jo saaneet ensimmäisen kokemuksensa ja etsivät intensiivisempää nautintoa. Vaikuttava 22 cm:n pituus ja vaihteleva halkaisija 4,5 cm:stä 6,8 cm:iin tarjoaa syvempää ja laajempaa stimulaatiota.
    • Koko L: Pituus 26 cm, halkaisija 5,3 cm - 8,2 cm: Maksimaalista tuntemusta ja täyteläisyyttä etsiville tuntijoille. Vaikuttava 26 cm:n pituus ja vaikuttava halkaisija 5,3 cm:stä huikeaan 8,2 cm:iin tarjoavat unohtumattoman kokemuksen, joka ylittää korkeimmatkin odotukset.

     

    Extremeo anaalitulpan puhdistus ja käyttö:

     

    Helppo käyttää: Anaalitulpan asettaminen peräaukkoon voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos osaat tehdä sen oikein. Jotta anaalitulpan asettaminen peräaukkoon olisi helpompaa, suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme. Lyhyellä suihkuttelulla sulkijalihas rentoutuu. Näin peräaukkotulpan asettamisesta tulee erityisen hellävarainen nautinto.

    Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikealla liukuaineella voi olla suuri merkitys. Extremeo Butt Plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa kannattaa välttää silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Nämä antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Sen avulla voiteluaine jakautuu syvemmälle ja tasaisemmin peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa voiteluainetta, riittävä voiteluaineen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan kiinnityksen ilman voiteluaineen tuhlaamista.

    Puhdistus: Extremeo Butt Plug on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Lämmin vesi ja mieto saippua poistavat helposti useimmat epäpuhtaudet. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Caterpillar
    • Anaalidildo tai anaalitulppa Extremeo-sarjasta.
    • Extremeo-sarjaan kuuluvan anaalidildomme nimi "Caterpillar" viittaa sen ainutlaatuiseen segmentoituun tai uurteiseen rakenteeseen, joka muistuttaa toukan rakennetta. Tämä segmentointi yhdistettynä kasvavaan halkaisijaan tarjoaa voimakkaan ja monipuolisen anaalistimulaation.
    • Extremeo Butt Plugs on asiantuntevasti suunniteltu anaalitulppa.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Käytä anaalitulppaa vain vesipohjaisen liukuvoiteen, kuten Alphamale Aqua tai Aquameo ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Suosittelemme Anal Relax Spray Extremeo -suihkettamme tämän anaalitulpan kanssa. Tämä suihke toimii ilman tunteen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan hillittömän seksuaalisen ekstaasin.
    • Uusien Extremeo-pyllytulppien myötä sinulla on nyt monipuolinen huoleton paketti anaaliseikkailuihisi. MEO ei ole ainoastaan edelläkävijä Extremeo Anal Relax Spray -suihkeen kaltaisten maailmankuulujen tuotteiden kehittämisessä, vaan myös aina etsimässä parhaita ja innovatiivisimpia tapoja parantaa anaaliseksiä. Ainutlaatuisten Extremeo Butt Plugs -tulppien lanseeraus on looginen jatkumo intohimollemme anaalituotteita kohtaan. Vuosien kokemuksemme ja uskollisilta asiakkailtamme saamamme palautteen avulla olemme kehittäneet pepputulpat, jotka asettavat uusia standardeja muotoilun, mukavuuden ja toimivuuden suhteen.
    • Haluatko ostaa anaalitulpan tai dildon? Voit tilata seksilelujamme maailmanlaajuisesti. Löydät MEO-seksikaupat saksankielisistä maista, kuten MEO Shop Saksassa, MEO Sveitsissä tai MEO Bondage Shop Itävallassa. Emme toimi ainoastaan kaikkialla Euroopassa, kuten Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Irlannissa, Islannissa, Romaniassa, Norjassa, Ruotsissa jne. vaan kaikkialla maailmassa, kuten MEO Sex Shop Espanjassa, dildokauppa Tanskassa sekä Suomessa - ja jos puhut tšekkiä, löydät koko seksileluvalikoimamme netistä Tšekin tasavallassa. Jos viro on kielesi, voit tilatabutt plug valikoimamme verkossa Virossa. Olemme saatavilla myös Sloveniassa, seksikauppa Bulgariassa ja laaja valikoima BDSM- ja eroottisia tuotteita Slovakiassa. Muita MEO-myymälöitä on Yhdysvalloissa, Belgiassa, Kreikassa, Unkarissa, Japanissa, Isossa-Britanniassa, Serbiassa, Luxemburgissa, Maltalla, Portugalissa, Islannissa, Puolassa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa ja Kosovossa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wow, wow, wow!

    This thing is a must have for all anal lovers. It is the perfect thickness and just the right texture all while having the perfect angle to it. Lubricated this thing and slid it right in before intercourse with my girlfriend and it stayed in place the whole time. Such a great toy with an amazing feel to it.

      Arviointi 

      I would buy this again

      Durable, easy to clean, and give the perfect texture for what you are looking for when it comes to penetration. I would buy this again, and I would recommend this product to anyone who is interested in having an AGGRESSIVE good time.

        Arviointi 

        A Must have

        Bf loves this new dildo! Quality product, great texture and material. This definitely explores his deepest depths! Will buy another plug from MEO for his collection soon.

          Arviointi 

          Geiler als gedacht

          Saugnapf mit wirklich guter Haltekraft. Sensationeller Buttplug (für mich), macht enormes Vergnügen. Empfehle ihn dringend an Geübte oder erfahrene Männer und Fraurb, positive Überraschung garantiert! Lieferung war unkompliziert und schnell innerhalb 24 stunden

            Arviointi 

            Für mich genau richtig

            Ich nutze den Caterpilar Dildo hauptsächlich anal und es gibt nichts was mich an diesem Dildo gestört hätte. Der Saugnapf hält bombenfest, die Verarbeitung ist fehlerfrei und obwohl der Dildo relativ weich und biegsam ist spürt man die Details sehr sehr deutlich bei jedem Stoß. Ein ganz anderes Gefühl als bei den Dildos die ich bisher benutzt habe.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Anaalitulppa Caterpillar

              Anaalitulppa Caterpillar

              Tutustu anaalisen nautinnon uuteen ulottuvuuteen MEO:n yksinomaisen Extremeo-sarjan anaalitulpalla Caterpillar. Pepputulpan ainutlaatuinen muoto tarjoaa intensiivistä ja monipuolista stimulaatiota erityisesti sulkijalihaksen kohdalla ja syvällä peräaukkokanavassa.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: