Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

Bareback Submission Horse - Seksihuonekalut

Uppoudu maailmaan, jossa seksi ja alistuminen yhdistyvät - Bareback Submission Horse avulla tämä unelma toteutuu. BDSM-huonekalu, joka on paljon enemmän kuin pelkkä taaleri. Olipa kyseessä intensiivinen piiskaaminen, jännittävä orjuus, intohimoinen Doggy Style seksi tai kaikkien näiden aistillisten leikkityyppien yhdistelmä - tämä huonekalu tarjoaa ihanteellisen ratkaisun kaikkiin

Lisätietoja

3430/00

999,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Uppoudu maailmaan, jossa seksi ja alistuminen yhdistyvät - Bareback Submission Horse avulla tämä unelma toteutuu. BDSM-huonekalu, joka on paljon enemmän kuin pelkkä taaleri. Olipa kyseessä intensiivinen piiskaaminen, jännittävä orjuus, intohimoinen Doggy Style seksi tai kaikkien näiden aistillisten leikkityyppien yhdistelmä - tämä huonekalu tarjoaa ihanteellisen ratkaisun kaikkiin toiveisiisi. Sen tyylikkäässä ja vankassa muotoilussa yhdistyy kaikki, mitä tarvitset viedäksesi seksielämäsi seuraavalle tasolle.

     

    MEO:n Bareback Submission Horse: porttisi rajattomaan ekstaasiin!

     

    • Aistillinen muotoilu: Bareback Submission Horse yhdistää vegaanisen nahan ja kiiltävät, nikkelittömät metallikoristeet. Upea ja jalo BDSM-kaluste ikiomalle play room.
    • Vankka ja luotettava: Vaikuttavan n. 300 kg:n kantavuuden ansiosta teline seisoo tukevasti, kun voit antautua täysin nautinnolle.
    • Maksimaalinen mukavuus: Pehmeästi pehmustettujen tukien ansiosta jokainen istunto voi olla pitkäkestoinen kokemus.
    • Täydellinen sidontaan: Kuusi kiinnityspistettä odottaa löytämistäsi. Sido kumppanisi haluamallasi tavalla ja ota täysi kontrolli itsellesi seksin tai BDSM-istunnon aikana.
    • Valmistettu ilman nikkeliä: helppo puhdistaa ja sopii allergikoille. Huolettomiin ja intensiivisiin nautinnon hetkiin, sillä kaikki metalliosat ovat nikkelittömiä ja vegaaninahka on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

     

    Herätä synkimmät BDSM-fantasiasi henkiin!

     

    Bareback Submission Horse avulla voit tehdä fantasioistasi totta. Mitä sinä odotat? Kuvittele kumppanisi makaavan viettelevästi Bareback Submission Horse mustalla nahalla ja odottavan antaumuksella sinua. Kahlittuna ja valmiina kaikkeen, mitä mieleesi tulee. Aistillisesta höyhenillä kutittelusta seksilelujen tai ruoskan intensiiviseen käyttöön - mielikuvituksellasi ei ole rajoja. Buckin mukavuus ja optimaalinen korkeus antavat sinun sukeltaa erittäin mukavasti näihin BDSM-maailmoihin, joista olet tähän asti vain unelmoinut.

     

    Bareback Submission Horse: Täydellisyyttä Doggy Style seksiin!

     

    Bareback Submission Horse ei ole vain täydellinen BDSM-kaluste, vaan se avaa myös uusia ulottuvuuksia fyysiseen läheisyyteen ja intensiteettiin, erityisesti seksin aikana Doggy Style asennossa. Pehmustettu tuki ja vakaat kiinnityspisteet ovat ihanteellisia kumppanisi asettamiseen ja kiinnittämiseen täydelliselle korkeudelle ja asentoon maksimaalista nautintoa ja hallintaa varten. Bareback Submission Horse mukautuu täydellisesti anatomiaan ja tarjoaa sinulle ja kumppanillesi Doggy Style kokemuksen, jota on vaikea voittaa mukavuuden, turvallisuuden ja intensiteetin suhteen.

     

    Ja näin se toimii:

     

    Aseta kumppanisi paikalleen: pyydä häntä kiipeämään telineeseen niin, että ylävartalo lepää ylemmän tuen päällä ja kädet ja polvet alemman tuen päällä. Tämä asento kohottaa lantiota ja esittelee alapuolen viettelevästi.

    Pidättimet lisää hallintaa: Käytä pidätyspisteitä pään sekä ranteiden ja nilkkojen kiinnittämiseen. Tämä ei ainoastaan anna alistuvalle täydellisen antautumisen tunteen, vaan antaa myös hallitsevalle kumppanille enemmän kontrollia hänen liikkeisiinsä.

    Nauti intensiteetistä: Bareback Submission Horse -hevosen suurempi kulma ja tuki mahdollistavat syvän ja tarkan tunkeutumisen Doggy Style seksin aikana.

     

    • Lisätietoja:

     

    • BDSM-huonekalut, selkäsaunan teline, seksikalusteet
    • Mitat: Ulkomitat pituus 96,5 cm x leveys 75 cm x korkeus 70 cm, satulan korkeus 24 cm, polvituki 18 cm x 96,5 cm
    • Kantavuus: noin 300 kg
    • Materiaali: PU-nahka, puu, vaahtomuovi, nikkelitön metalli
    • Väri: syvänmusta

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ein echt geiles Bondage-Möbel!

    Seitdem wir das MEO Bareback Submission Horse in unseren Play Room integriert haben, sind unsere Sessions auf ein neues Level gehoben worden. Die Kombination aus elegantem Design und funktionaler Robustheit hat uns überzeugt. Mein Partner liegt verführerisch auf dem schwarzen Leder, gefesselt und bereit für alles, was ich mir perverses ausgedacht habe. Die Bequemlichkeit und die perfekte Höhe des Bocks lassen uns Dinge machen, von denen ich bisher nur geträumt habe. Die einfache Reinigung ist ein zusätzlicher Bonus. Dieses Möbel hat unsere Erwartungen übertroffen und ist jeden Cent wert!

      Arviointi 

      Pleasure achieved!

      Not gonna lie, I use this on myself and it's soooo goood! When my Dom wants to strap me in and watch, it's great. But I can also strap my own legs in and one arm,then I grab the remote and control the fuck machine myself. I like to pretend I can't change the controls and keep it on a really intense speed for a while until I find myself screaming! There's nothing like a good fuck that is exactly what you need, when you want it. I just feel bad for my neighbors if they hear me! They probably think I have men over all the time that they never see!! Little do they know… it's just my fucking machine!

        Kirjoita oma arvostelusi

        Bareback Submission Horse - Seksihuonekalut

        Bareback Submission Horse - Seksihuonekalut

        Uppoudu maailmaan, jossa seksi ja alistuminen yhdistyvät - Bareback Submission Horse avulla tämä unelma toteutuu. BDSM-huonekalu, joka on paljon enemmän kuin pelkkä taaleri. Olipa kyseessä intensiivinen piiskaaminen, jännittävä orjuus, intohimoinen Doggy Style seksi tai kaikkien näiden aistillisten leikkityyppien yhdistelmä - tämä huonekalu tarjoaa ihanteellisen ratkaisun kaikkiin

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: