Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaulukset

Uutiskirje

BDSM nahkakaulus - musta/valkoinen - Amsterdam

Musta/valkoinen nahkainen BDSM-panta vakuuttaa klassisella tyylikkyydellä ja huomaamattomalla värisuunnittelulla. Sub hyötyy korkeasta käyttömukavuudesta, vaikka BDSM-kaulapanta olisi käytettävä pitkään. BDSM-pantamme on varustettu kolmella renkaalla, mikä tekee kuulumisen emäntään tai mestariin selväksi, aivan kuten tarinassa O.

Lisätietoja

2563/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Musta/valkoinen nahkainen BDSM-kaulus tekee vaikutuksen klassisella tyylikkyydellään ja hienovaraisella värisuunnittelullaan. Sub hyötyy korkeasta käyttömukavuudesta, vaikka BDSM-kaulapanta olisi käytettävä pitkään. BDSM-pantamme on varustettu kolmella renkaalla, jotka ilmaisevat selvästi kuulumisen emäntään tai isäntään, aivan kuten tarinassa O.

     

    BDSM-pannalla ei ole vain käytännön käyttöä orjuudessa, vaan sillä on aina myös suuri symbolinen merkitys. MEO ® menee kuitenkin vielä pidemmälle ja täydentää tätä BDSM-skenen selkeää merkkiä tällä BDSM-pannalla, jonka värikäs muotoilu paljastaa paljon enemmän kuin sen, että joku on vain alistuva tai orja.

     

    Tämän kaksivärisen BDSM-pannan kanssa voit valita eri väreistä, kuten musta, vihreä, punainen, sininen ja valkoinen. Nämä värit ovat analogisia kaikkialla maailmassa tunnetun Hanky-koodin kanssa. Tämä koodi ei jätä mitään kysymyksiä avoimeksi, ja Sub voi jopa kertoa mahdolliselle kumppanilleen, mistä hän pitää tai mikä hänen fetissinsä on, kun hänet sidotaan ja suukapuloidaan orjuuden aikana. Nahkaista BDSM-pantaa voi käyttää jopa muotiasusteena.

     

    Kolme teräsrengasta, yksi edessä ja kaksi sivuilla, mahdollistavat BDSM-kaulapannan täydellisen integroinnin bondage-istuntoon, esimerkiksi ketjujen kiinnittämisen napsautuskoukuilla, bondage-köysien tai orjan hihnan kiinnittämiseen. BDSM-kaulapannan kokoa voidaan säätää metallisoljella, ja se voidaan sovittaa lähes mihin tahansa kaulan kokoon.

     

    Mikä tässä nahkaisessa BDSM-pannassa on niin erityistä?

     

    Käytämme BDSM-pannan valmistuksessa erikoisnahkaa, mikä tekee siitä erittäin mukavan käyttää. Erinomaisen valmistuksen ansiosta BDSM-panta on erittäin mukava käyttää jopa yön yli ilman, että siitä tulee epämukava. Täydellinen käsityötaito ja intohimo bondagea kohtaan yhdistyvät tässä BDSM-kaulapannassa, jonka laadusta MEO ® takaa nimellään. Klassisen, modernilla twistillä varustetun muotoilunsa ansiosta tämä kaunis BDSM-panta tekee varmasti vaikutuksen kaikkialla.

     

    Voinko yhdistää BDSM-pannan muihin bondage-tarvikkeisiin?

     

    Tämän BDSM-kaulapannan lisäksi "Amsterdam"-sarjamme sisältää myös nahkaiset käsiraudat ja yhteensopivat nilkkahihnat. Voit valita eri värejä. Varsinkin jos yhdistät tämän BDSM-pannan käsirautoihin tai käytät kenties myös silmäsidettä, tarjolla on upeita mahdollisuuksia. Tai voit käyttää bondage-naamiota, joka tarjoaa eroottista havaintokyvyn kohottamista ja tekee vallan ja luottamuksen jännittävästä yhteispelistä bondageissa entistäkin vaikuttavampaa. Haluatko mennä hieman pidemmälle? Sitten ehkä jopa integroit suositun CELLMATE-siveysvyön osaksi bondage-istuntoasi. Hyödyllisiä lisävarusteita tälle BDSM-pannalle ovat ehdottomasti orjan hihna, jota tarjoamme monissa malleissa, bondage-köysi tai erityinen bondage-koukkumme ketjujen kiinnittämistä varten.

     

    Miten hoidan ja puhdistan nahkaisen BDSM-pannan?

     

    Puhdista BDSM-panta yksinkertaisesti kostealla liinalla. Nahka-BDSM-kaulapannan hoitamiseksi käytä silloin tällöin hyvää nahkarasvaa sileälle nahalle. Tämä pitää nahan joustavana. Vain jos nahkaista BDSM-pantaa hoidetaan asianmukaisesti, se pysyy hyvässä kunnossa ja on kestävä ja sitkeä.

     

    Mitä minun pitäisi huomioida BDSM-pannan ostamisessa?

     

    MEO ®:n bondage-tuotteiden avulla et ole vain turvallisella puolella, vaan voit myös nauttia bondage-toiminnasta kumppanisi kanssa 100-prosenttisesti. Kun ostat bondage-pantoja, varmista, että valitsemasi tuotteet sopivat ja ovat yksilöllisesti säädettävissä kooltaan! Tämä lisää käyttömukavuutta ja takaa sinulle vuosien nautinnon. Materiaalin tulisi olla kestävää ja kestävää, kuten käyttämämme korkealaatuinen nahka. Varmistaaksesi, että pysyt hyvällä tuulella myös sitomisen jälkeen, sinun tulisi myös noudattaa hoito-ohjeitamme, jotka luonnollisesti liitämme jokaisen tuotteen mukaan.

     

    Vinkkejä ja niksejä bondageen:

     

    Ennen sitomista auttaa määrittelemään ns Safeword set. Tämä estää henkilökohtaisten rajojen tahattoman nopean ylittämisen. Tämä Safeword on BDSM-käytännöissä käytetty merkkisana, jolla sidottu, alistuva kumppani voi osoittaa, ettei hän halua jatkaa toimintaa. Yhteisymmärryksessä toteutettujen käytäntöjen yhteydessä korostettu Safeword on ehdoton velvoite lopettaa välittömästi. Safewordien tehokas ja luottamuksellinen käyttö on yksi suostumuksellisen BDSM:n ehdottoman välttämättömistä edellytyksistä.

     

    Lisätietoja:

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Bello, bello, bello!

    Di ottima fattura; vale ogni centesimo speso.

      Arviointi 

      Great collar

      This "Amsterdam" leather collar is perfect. Great quality, sturdy, and a must have.

        Kirjoita oma arvostelusi

        BDSM nahkakaulus - musta/valkoinen - Amsterdam

        BDSM nahkakaulus - musta/valkoinen - Amsterdam

        Musta/valkoinen nahkainen BDSM-panta vakuuttaa klassisella tyylikkyydellä ja huomaamattomalla värisuunnittelulla. Sub hyötyy korkeasta käyttömukavuudesta, vaikka BDSM-kaulapanta olisi käytettävä pitkään. BDSM-pantamme on varustettu kolmella renkaalla, mikä tekee kuulumisen emäntään tai mestariin selväksi, aivan kuten tarinassa O.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: