Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Turvalliset siveysvyöt

Uutiskirje

Siveysvyö BDSM - NoPacha Captor

Se tekee unelmastasi siveyden toteutumisen: BDSM-siveysvyömme NoPacha Captor on siveyshäkki, joka on valmistettu ABS:stä, hieman joustavasta mutta erittäin kestävästä muovista, joka on myös erittäin ihoystävällinen. Voit käyttää sitä vuosia!

Lisätietoja

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Se tekee unelmastasi siveyden toteutumisen: BDSM-siveysvyömme NoPacha Captor on siveyshäkki, joka on valmistettu ABS:stä, hieman joustavasta mutta erittäin kestävästä muovista, joka on myös erittäin ihoystävällinen. Voit käyttää sitä vuosia!

     

    NoPacha Captor -siveysvyön kaikki osat istuvat täydellisesti toisiinsa, joten ihoa ei voi puristaa ja korkea käyttömukavuus 24/7 on taattu. Läpinäkyvä siveysvyö toimitetaan lukuisilla erikokoisilla renkailla ja useilla välilevyillä, jotta siveysvyö voidaan sovittaa optimaalisesti käyttäjän sukupuolielimiin.

     

    Mitkä valintakriteerit ovat tärkeitä, kun haluan ostaa siveysvyön? Miten siveysvyötä käytetään oikein?

     

    Siveysvyössämme on tuuletusaukot hygieenistä tuuletusta varten ja virtsaamisaukko, joten alapään pysyvä siveys on mahdollista. MEO ®:n siveysvyö NoPacha Captor soveltuu materiaalinsa ansiosta erinomaisesti myös allergikoille.

     

    Siveysvyöhön on integroitu KG-lukitusmekanismi, joten kantaja voi olla varma, että mikään riippulukko ei häiritse, kuten muissa malleissa on tavallista. Toimitukseen sisältyy 2 avainta avaimenperään!

     

    Tuotetestimme paras siveysvyö ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan tarjoaa myös monia etuja. Esimerkiksi ABS-muovista valmistetun siveysvyön laadukas työstö takaa, että siveysvyö voi olla käytössäsi monta vuotta ilman kulumisen merkkejä.

     

    Mihin siveysvyötä käytetään tai miten siveysvyötä käytetään?

     

    Siveysvyömme on suunniteltu pitämään mies siveänä pidempään ja siten hillitsemään tai tukahduttamaan hänen himonsa. Siveysvyö estää kireyden vuoksi erektion ja pakottaa näin miehen seksuaaliseen pidättäytymiseen. Siksi siveysvyömme on suosittu väline KG - BDSM -suhteissa.

     

    Onko seksi mahdollista siveysvyön kanssa?

     

    Ei, ei tietenkään. Seksi siveysvyömme kanssa on täysin mahdotonta! Siveysvyö on suunniteltu pitämään mies seksuaalisesti pidättyväisenä pidemmän aikaa. Bottom käyttää siveysvyötä usein koko päivän ja antaa avaimen kumppanilleen, jolloin tämä "keyholder". Jos kiihottuminen tapahtuu Sub ja hän saa erektion, hänen peniksensä törmää häkin seinämiin. Tunne häätää nopeasti kaiken kiihottumisen olemattomiin, eikä hän enää ajattele seksiä

     

    Miten se toimii pakko-emaskalisaatio siveysvyön kanssa päällä?

     

    Suosittua on siveysvyömme käyttö leikittäessä "Tease & Denial" -leikillä, jossa kiihottuminen nostetaan äärettömään sallimatta erektiota tai orgasmia. Erityisen mielenkiintoista on, että miehillä kehoon kertynyt siemenneste voidaan poistaa kehosta ilman erektiota, seksiä tai masturbaatiota. Tällöin eturauhasta stimuloidaan anaalisesti jollakin CUMELOT ® -stimulaattorillamme eturauhasen lypsämiseksi. Sub ei tarvitse poistaa siveysvyötä.

     

    Haluan ostaa siveysvyön, millaisia siveysvyötyyppejä on saatavilla?

     

    Jos etsit siveysvyötä, KG:tä tai penishäkkiä, täältä siveysvyökaupastamme www.meo.de löydät laajan valikoiman erilaisia malleja, jotka on valmistettu eri materiaaleista, kuten KG ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, PVC:stä, silikonista ja polykarbonaatista sekä monissa eri väreissä, kuten punaisena, mustana, vaaleanpunaisena, valkoisena ja myös hopeisena. Meiltä löytyy siveysvöitä ammattilaisille ja siveysvöitä aloittelijoille. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on siveysvyömme CELLMATE KG, jota voidaan ohjata etänä matkapuhelimen sovelluksella.

     

    Mitä minun on otettava huomioon, kun käytän siveysvyötä?

     

    Tärkeä aihe, josta on puhuttava, on hygienia. Siveysvyön käyttämistä varten on suositeltavaa, että Bottom ajellaan intiimi parta. Päivittäisen hygienian vuoksi siveysvyö on tietyissä olosuhteissa poistettava. On sinun päätettävissäsi, pysyykö avaimenhaltija hallinnassa vai ei. Jos siveysvyötä on tarkoitus käyttää koko päivän, suositellaan erittäin tiukkoja bokserishortseja, sillä ne estävät siveysvyötä hankaamasta sääriä vasten.

     

    Voinko yhdistää siveysvyön muihin sidontatarvikkeisiin?

     

    Tietenkin voit yhdistää siveysvyön muiden MEO ®:n bondage-tuotteiden kanssa. Ehkä maksimoit nöyryytyksen ja annat kumppanisi kiinnittää sinut käsi- ja nilkkahihnoilla. Tai voit käyttää lisäksi SM-ruoskaa, peniksen suukapulaa, SM-nännipuristimia tai läpinäkymätöntä bondage-naamiota. MEO ®: n laajan BDM-lisävarustevalikoiman avulla sinulla on laaja valikoima yhdistelmiä, joilla voit parantaa kokemusta siveysvyösi kanssa. Anna meidän inspiroida sinua ja löydä lopullinen yhdistelmä siveysvyö kokemukseesi.

     

    Etsitpä sitten siveysvyötä pienelle penikselle tai siveysvyötä suurelle penikselle, tämä siveyslaite lopettaa etsintäsi. Tarjoamme siveysvyömme pysyvään siveyteen eri kokoisina:

     

    • Kokonaispituus 11,2 cm, suurin halkaisija 4,3 cm
    • KG Penishäkki Medium: kokonaispituus 10,0 cm, suurin halkaisija 4,3 cm
    • KG Penishäkki Small: kokonaispituus 9,9 cm, suurin halkaisija 3,8 cm
    • KG Renkaiden sisähalkaisija: S = 43 mm, M 46 mm, L 50 mm, XL 55 mm

     

    Lisätietoja:

     

    • Miesten siveysvyö
    • KG integroidulla lukolla ja kahdella avaimella
    • Materiaali: ABS
    • KG, jossa on korkea turvallisuus ja vakaus
    • Miellyttävä käyttömukavuus
    • useita renkaita ja välikappaleita
    • Aukot tuuletusta ja virtsaamista varten
    • Väri: läpinäkyvä
    • Mitat: 1,5 mm, läpinäkyvä, läpinäkyvä, läpinäkyvä: Häkin sisähalkaisija n. 3,5 cm. Renkaat: koko: S = 4,6 cm; koko M = 4,8 cm; koko L = 5 cm ja koko XL = 5,5 cm

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Es gibt bessere

    Es gibt bessere Keuschheitsgürtel (Preisklasse 800 bis 1200 Euro), das ist ganz sicher. Aber die Qualität für diesen Preis ist perfekt! Auch für dauerhafte Keuschhaltung durch meine Herrin ist dieser Keuschheitsgürtel sehr gut geeignet.

      Arviointi 

      Buy one - you won't regret it!!

      Having bought a couple of other cages which were a lot less expensive I was looking for something which would actually fit.
      Although expensive, this is well made with smooth edges, so is suited for extended wear.
      Certainly surprised my gf who spent a frantic few minutes trying to find the key before my resolution crumbled.

        Arviointi 

        Soddisfatta in ogni senso

        Ho comprato questa gabbia perché la mia precedente era troppo grande, la indosso da un giorno ormai e devo ammetterlo: è più comoda della mia gabbia precedente. L'interno della gabbia è piacevole e liscio e senza spigoli vivi sull'apertura. Ha molti anelli diversi da indossare intorno allo scroto, il che è un vantaggio. Questa gabbia si adatta a quasi tutti (purché il tuo pene abbia la giusta lunghezza).

          Arviointi 

          Parfait et confortable

          Tres bien. Depuis la reception ma femme me demande de le porter.
          Tres cool

          • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          endlich gesperrt

          Die Vorstellung, durch einen Keuschheitsgürtel das tägliche Masturbieren ausschließen zu können, beschäftigt mich schon eine Weile. Durch die transparente Ausführung hätte man einen Blick auf das eingesperrte Teil. Preislich erscheint es mir sehr attraktiv zu sein,

          • 6 7 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          A Transparent, Locking Chastity Cage With Customizable Ball Ring

          Confine your sub in a cage designed for extended comfort! Made with forgiving plastic instead of metal, slightly flexible and softer so you can lock your sub's sexuality for longer scenes. The ventilation holes and cum-thru tip make it easy for your partner to do their necessaries during wear!

          Crafted for chastity enthusiasts who prefer a cage softer than metal but still need stiffness for a satisfying caged feel. The NoPacha Captor gives Doms and subs a clear view of their member, with plenty of holes for ventilation to prevent excess moisture buildup during wear.

          Each NoPacha Captor comes with 4 different sizes of rings to secure their ball sack during wear. Whether his sack is high and tight or low and loose, there is a ring to fit his comfort level. The secure locking mechanism includes two keys and locks the cage in place without the need for a padlock to get in your way during wear.

          • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Siveysvyö BDSM - NoPacha Captor

          Siveysvyö BDSM - NoPacha Captor

          Se tekee unelmastasi siveyden toteutumisen: BDSM-siveysvyömme NoPacha Captor on siveyshäkki, joka on valmistettu ABS:stä, hieman joustavasta mutta erittäin kestävästä muovista, joka on myös erittäin ihoystävällinen. Voit käyttää sitä vuosia!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: