Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaulukset

Uutiskirje

BDSM Posture Collar nahka - musta/punainen

Koe täydellinen yhdistelmä tyyliä ja voimaa laadukkaalla lukittavalla mustalla ja punaisella nahalla Posture Collar. Tämä BDSM-kaulus on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta nahasta ja tarjoaa tiukan istuvuuden käyttäjän pään ja kaulan kiinnittämiseksi.

Lisätietoja

3331/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe täydellinen yhdistelmä tyyliä ja voimaa laadukkaalla lukittavalla mustalla ja punaisella nahalla Posture Collar. Tämä BDSM-kaulus on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta nahasta ja tarjoaa tiukan istuvuuden käyttäjän pään ja kaulan kiinnittämiseksi. Mustan ja punaisen väriyhdistelmä antaa nahkaiselle Posture Collar -kaulapannallemme erityisen houkuttelevan estetiikan ja tekee siitä todellisen katseenvangitsijan. Tämän Posture Collar avulla voit saada ainutlaatuisia BDSM-kokemuksia käyttämällä valtaa ja kontrollia kumppanisi yli. Löydä uusi alistumisen ja dominoinnin taso nahkamme Posture Collar avulla!

     

    Mikä tässä nahkaisessa Posture Collar on niin erityistä?

     

    MEO ®:n käsintehtyyn Posture Collar käytetään vain erinomaista naudannahkaa, mikä tekee pannasta erityisen tukevan ja takaa erittäin hyvän käyttömukavuuden orjuuden aikana. Posture Collar istuu tiukasti ja napakasti kaulan ympärille. Vyön kaltaisilla metallisoljilla Posture Collar voidaan sulkea ja säätää minkä tahansa kaulan ympärysmitan mukaan. Kolme integroitua ruostumattomasta teräksestä valmistettua D-rengasta tarjoavat mahdollisuuden integroida Posture Collar optimaalisesti bondage-istuntoon. Voit esimerkiksi kiinnittää siihen lyijynarun, ketjuja, joissa on koukut, käsiraudat tai bondage-köyden. Käyttämämme korkealaatuiset soljet ja niitit, joissa on kohokuvioitu MEO ® -logo, tekevät Posture Collar -osastostamme paitsi peukalointisuojan myös niin kestävät, että se soveltuu erinomaisesti myös pidempiin ja intensiivisempiin BDSM-sessioihin. Erityiset soljet takana mahdollistavat Posture Collar lukitsemisen pienillä riippulukoilla. Mukana toimitetaan kaksi riippulukkoa samalla avaimella ja 4 avainta. Vaihtoehtoisesti Posture Collar voidaan lukita myös elektronisella aikalukollamme MEOBOND. Löydät myös yhteensopivat nahkaiset käsi- ja jalkahihnat BDSM-myymälästämme.

     

    Posture Collar - Oikea asento on opeteltava!

     

    Posture Collar on nahkapanta, jota käytetään erityisesti BDSM-harjoituksissa. Se on anatomisemmin muotoiltu, korkeampi ja jäykempi kuin tavallinen panta ja pakottaa käyttäjän pään ylöspäin, mikä johtaa pystympään asentoon. Se on myös tiukempi ja istuu hyvin tiukasti kaulan ympärille rajoittaakseen pään liikkumista ja saavuttaakseen tietyn asennon. BDSM-suhteessa Posture Collar voi toimia alistumisen ja hallinnan symbolina. Lisäksi sitä voidaan käyttää kasvatuskeinona, joka pakottaa kantajan omaksumaan pystyasennon ja olemaan tottelevaisempi. BDSM-kielessä Posture Collar käytetään usein nimitystä "asentopanta" tai "dominanssipanta". Nahkaisen Posture Collar kantaminen voi luoda syvemmän siteen asianosaisten, Top ja Sub, välille.

     

    Miksi Posture Collar on niin suosittu orjuudessa?

     

    Nahkainen Posture Collar on erityisen suosittu BDSM-skenessä, koska se tarjoaa keinon ilmaista dominointia ja ehdotonta alistumista. Pannan käyttäminen voi olla käyttäjälleen aistillinen kokemus, koska se istuu hyvin tiukasti ja rajoittaa voimakkaasti päätä ja kaulaa, mikä antaa tunteen rajoituksesta ja hallinnasta. BDSM-panta voi myös olla selkeä symboli hallitsevasta kumppanista, mikä auttaa luomaan hallinnan ja ylivallan suhteeseen.

     

    Miten hoidan ja puhdistan nahkapannan Posture Collar?

     

    Posture Collar puhdistetaan yksinkertaisesti kostealla liinalla. Nahkaa Posture Collar voi hoitaa käyttämällä silloin tällöin hyvää nahkarasvaa sileälle nahalle. Tämä pitää Posture Collar nahan erityisen joustavana. Vain asianmukaisella hoidolla nahka Posture Collar pysyy optimaalisessa kunnossa ja on kestävä ja pitkäikäinen.

     

    Lisätietoja:

     

    • BDSM-asentopanta
    • Materiaali: nahka, ruostumaton teräs
    • Erittäin korkea, pehmustettu kaulus, joka on valmistettu tukevasta nahasta ja joka asettaa ja kiinnittää pään voimakkaasti.
    • Kaksinkertaisella solkisuljella selässä ja kolmella tukevasti kiinnitetyllä D-renkaalla.
    • Mukana kaksi samanlaista riippulukkoa ja 4 avainta.
    • Maksimikorkeus n. 17,5 cm, leveys 42 cm
    • On tärkeää huomioida, että asentopannoja saa käyttää vain suostumuksella ja turvallisuustoimenpiteiden mukaisesti mahdollisten vammojen tai henkisten haittojen välttämiseksi. Ennen Posture Collarin käyttöä on aina tärkeää kommunikoida selkeästi, jotta varmistetaan, että kaikki osapuolet ovat samaa mieltä ja tuntevat rajansa.
    • Posture collar tai asentopanta: Posture collar on kirjaimellinen käännös englanninkielisestä termistä "posture collar". Posture collar voi olla monentyylinen, mutta tyypillisesti sitä kuvataan kaulana, joka pakottaa käyttäjän pään ylöspäin ja pakottaa hänet pystympään asentoon.
    • Dominance collar: Tätä termiä käytetään usein BDSM-skenessä kuvaamaan kaulapantaa, jota käytetään dominointi- ja alistumisskenaarioissa. Dominointipantoja voi olla monenlaisia, mutta ne ovat usein korkeampia ja jäykempiä kuin perinteiset pannat, jotka pakottavat käyttäjän pään ylöspäin.
    • Orjapanta: Tätä termiä käytetään kuvaamaan kaulapantaa, jota orja käyttää, kun hän palvelee hallitsevaa kumppania BDSM-skenessä. Orjapanta voi olla monenlainen, mutta tyypillisesti sitä kuvataan kaulana, joka symboloi kantajansa alistamista.
    • BDSM-kaulus: Tätä termiä käytetään kuvaamaan kaulusta, jota käytetään BDSM:ssä orjuuden apuvälineenä. Bondage-kaulapanta voi olla monentyyppinen, mutta tyypillisesti sitä kuvataan kaulapannaksi, joka pakottaa käyttäjän pään ylöspäin ja rajoittaa pään liikkeitä.
    • Bondage-kaulus: Tätä termiä käytetään kuvaamaan bondage-käytössä käytettävää kaulusta. Bondage-kaulus voi olla eri muotoinen, mutta tyypillisesti se kuvataan kaulukseksi, joka rajoittaa käyttäjän pään ja rajoittaa pään liikkeitä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Great Collar. Highly Recommended

    The collar is extremely well made. It is comfortable to wear for extended periods, whilst seriously limiting movement.
    I really enjoyed being led around by my Mistress when wearing in, and having no choice but to look Her in the eye when she slapped my face.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    OMG! This German-made, lockable leather Posture Collar is a game

    Guys, I can't even! This black and red leather Posture Collar I got from MEO is seriously next level!
    It arrived super-fast!!!
    What sets this collar apart is that it's German-made, which screams quality and durability. Trust me, it's built to last!
    The leather is super soft yet sturdy, and it feels ah-mazing on your skin.Now, let's talk about the design. The black and red combo is so fresh!
    And guess what? It's lockable, so you can play securely, knowing there's no escape. How cool is that?
    In short, if you're looking for a stylish, high-quality, and lockable Posture Collar, this German-made masterpiece from MEO is your go-to choice!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    BDSM Posture Collar nahka - musta/punainen

    BDSM Posture Collar nahka - musta/punainen

    Koe täydellinen yhdistelmä tyyliä ja voimaa laadukkaalla lukittavalla mustalla ja punaisella nahalla Posture Collar. Tämä BDSM-kaulus on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta nahasta ja tarjoaa tiukan istuvuuden käyttäjän pään ja kaulan kiinnittämiseksi.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: