Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Sextoys

Uutiskirje

Dr. Sado Double Waiting Mountain Wheel, musta

Ammattimainen metallinen odotuspyörä eroottiseen stimulaatioon: pyörässä olevat terävät neulat voidaan ajaa sukupuolielinten yli ja laukaista voimakkaita mielihyvän tunteita.

Lisätietoja

9761/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Ammattimainen odotuspyörä, joka on valmistettu polttomaalatusta metallista eroottista stimulaatiota varten: pyörässä olevia teräviä neuloja voidaan ajaa sukupuolielinten yli ja laukaista voimakkaita mielihyvän tunteita.

     

    Yksityiskohdat:

     

     

    • Etäisyys n. 4 cm
    • Raskas muotoilu studiolaadulla
    • Musta metallirunko, uunimaalattu kestävyyden vuoksi
    • Kokonaispituus noin 18 cm

     

    Neurologian alalta peräisin oleva Wartenbergin pyörä, jota kutsutaan myös pinwheeliksi, on jo pitkään nauttinut BDSM-piireissä legendaarista mainetta monipuolisena SM-leluna.

     

    Kevyestä pistelystä pistelevään nautintokipuun, pinwheel laukaisee erilaisia herkkiä ärsykkeitä, joita voidaan hyvin kuvata "voimakkaasti kiihottaviksi".

     

    BDSM-suositus:

     

    Vaihda kovasta pehmeään: Kokeile tohtori Sadon pinwheeliä kehon eri osissa, kuten reiden sisäosissa, jalkapohjissa tai jopa sukupuolielimissä, ja löydä kumppanisi intiimeimmät nautintopisteet. Iho on erittäin herkkä Wartenbergin pyörällä leikkimisen jälkeen ja siten täydellisesti valmistautunut jatkohoitoon kevätkipulituksillamme tai hierontakynttilöillämme. Suosittelemme käyttämään Wartenbergradia yhdessä silmäsidontamme kanssa, jotta aistikokemuksesi rikastuu entisestään.

     

    Sovellus:

     

    Muotoilunsa ansiosta sitä voidaan pitää kädessä kuin ruokailuvälinettä, ja voit vaihdella painetta eteenpäin osoittavan etusormen avulla. Ergonomisen kahvan ansiosta sitä on helppo ja mukava pitää kädessä, myös kokemattomalle käyttäjälle.

     

    Kokeile erilaisia nautinnon ja kivun tasoja vaihtelemalla painetta. Anna Wartenbergin pyörän liukua kevyesti ihoa pitkin saadaksesi lievän pistelytuntemuksen. Voit myös painaa hieman kovempaa saadaksesi suoremman ja voimakkaamman pistelytuntemuksen.

     

    Hygienia:

     

    Koska välinettä käytetään myös intiimialueen herkille ihoalueille, on suositeltavaa puhdistaa ja desinfioida perusteellisesti Toy-Cleaner VERYCLEAN-puhdistusaineellamme ennen käyttöä.

     

    Varoitus:

     

    Wartenbergin pyörää ei ole suunniteltu aiheuttamaan vammoja. Se voi kuitenkin vahingoittaa ihoa, jos siihen kohdistetaan liiallista painetta.

     

     

    Lisätietoja:

     

    Neulapyörää voidaan käyttää kaikilla BDSM:n alueilla. Bondage-alalla esimerkiksi jalkapohjien pyörittäminen on suosittu käytäntö, kun kumppani on sidottu jaloista.

     

    Dominoinnin ja alistumisen alalla laitetta voidaan käyttää rangaistuksen apuvälineenä kasvatusleikeissä.

     

    Myös kliinisessä erotiikassa sitä käytetään usein välineenä roolipeleissä, joissa käytetään lääketieteellisiä laitteita.

     

    Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä neulapyörä on myös tehokas väline sadismin ja sadomasokismin alalla tuottamaan mielihyväkipua myös kovemmissa s&m-sessioissa - erityisesti kun neulapyörää pyöritetään genitaalialueen herkkien ihoalueiden yli.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Excellente qualité

    De très bonne facture. Terriblement efficace

      Arviointi 

      Schöner quälen

      Die glatte Oberfläche des Griffes liegt gut in der Hand und somit gibt es auch keine „Tapper“ auf dem Edelstahl - „Schöner quälen“ bekommt hier eine ganz neue Bedeutung. Ästhetisch äußerst ansprechend und dabei schmerzgebend effizient – was möchte man mehr?

        Arviointi 

        Recommended for anyone even mildly interested!

        I've only used it in sensory deprivation contexts, both receptive and active, where the sub was blindfolded, tied up, and deaf (thanks to headphones blasting Machine Gun by Portishead on repeat), and it works very well. The toy itself has a good, foreboding appearance, and even when you can't see it, having it be lightly run over your skin makes your hair stand on end and makes a lovely shiver run down your spine. It's easy to manipulate the pressure one uses with the Wartenberg wheel, which makes it simple to inflict different amounts of pain, from light teasing wandering pinpricks to more memorable, purposeful marathons that leave trails of pretty perforations.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Dr. Sado Double Waiting Mountain Wheel, musta

        Dr. Sado Double Waiting Mountain Wheel, musta

        Ammattimainen metallinen odotuspyörä eroottiseen stimulaatioon: pyörässä olevat terävät neulat voidaan ajaa sukupuolielinten yli ja laukaista voimakkaita mielihyvän tunteita.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: