Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Sextoys

Uutiskirje

Pinwheel by Dr. Sado

Koe sadomasokistisia rajakokemuksia nautinnon ja kivun välillä tohtori Sadon kiihottavan Spikes Double Finger Pinwheelin avulla.

Lisätietoja

1187/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe sadomasokistisia rajakokemuksia nautinnon ja kivun välillä tohtori Sadon kiihottavalla Spikes Double Finger Pinwheelillä.

     

    Erityisen intensiivinen tuote Dr. Sadon työpajasta. Teräväkärkisillä piikeillä varustettua kaksoisodotuspyörää pyöritellään kumppanin iholla. Paineesta riippuen kihelmöivästä kivuliaaseen kokemukseen. Erityinen kahva mahdollistaa helpon käsittelyn myös kokemattomalle käyttäjälle.

     

    Lisätietoja:

     

    • Mitat: n. 9,5 cm pitkä, 2 cm sisähalkaisija
    • Materiaali: metalli

     

     

    BDSM-suositus:

     

    Vaihda kovasta hellävaraiseksi: kokeile Dr. Sadon hermopyörää kehon eri osiin, kuten reiden sisäosiin, jalkapohjiin tai jopa sukupuolielimiin, ja löydä kumppanisi intiimeimmät nautintopisteet. Iho on erittäin herkkä Wartenbergin pyörällä leikkimisen jälkeen ja siten täydellisesti valmistautunut jatkohoitoon kevätkihelmillä tai hierontakynttilöillä. Suosittelemme käyttämään Wartenbergradia yhdessä silmäsidontamme kanssa, jotta aistikokemuksesi rikastuu entisestään.

     

    Sovellus:

     

    Muotoilunsa ansiosta sitä voidaan pitää kädessä kuin ruokailuvälinettä, ja voit vaihdella painetta eteenpäin osoittavan etusormen avulla. Ergonomisen kahvan ansiosta sitä on helppo ja mukava pitää kädessä, myös kokemattomalle käyttäjälle.

     

    Kokeile erilaisia nautinnon ja kivun tasoja vaihtelemalla painetta. Anna Wartenbergin pyörän liukua kevyesti ihoa pitkin saadaksesi lievän pistelytuntemuksen. Voit myös painaa hieman kovempaa saadaksesi suoremman ja voimakkaamman pistelytuntemuksen.

     

    Hygienia:

     

    Koska välinettä käytetään myös intiimialueen herkille ihoalueille, suosittelemme perusteellista puhdistusta ja desinfiointia Toy-Cleaner VERYCLEAN-puhdistusaineellamme ennen käyttöä.

     

    Varoitus:

     

    Wartenbergin pyörää ei ole suunniteltu aiheuttamaan vammoja. Se voi kuitenkin vahingoittaa ihoa, jos siihen kohdistuu liiallista painetta.

     

     

    Lisätietoja:

     

    Neulapyörää voidaan käyttää kaikilla BDSM:n alueilla. Bondage-alalla esimerkiksi jalkapohjien pyörittäminen on suosittu käytäntö, kun kumppani on sidottu jaloista.

     

    Dominoinnin ja alistumisen alalla laitetta voidaan käyttää rangaistuksen apuvälineenä kasvatusleikeissä.

     

    Myös kliinisessä erotiikassa sitä käytetään usein välineenä roolipeleissä, joissa käytetään lääketieteellisiä laitteita.

     

    Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä neulapyörä on myös tehokas väline sadismin ja sadomasokismin alalla tuottamaan mielihyväkipua myös kovemmissa s&m-sessioissa - erityisesti kun neulapyörää pyöritetään genitaalialueen herkkien ihoalueiden yli.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr reizvoll

    Mal was anderes als das klassisische Wartenbergrad: hiermit sind können zwarte Streicheleinheiten mit dem „Genuss“ kleiner spitzer Zähnchen kombiniert werden...finde ich sehr reizvoll und lässt sich wirklich angenehm tragen. Optisch auch ein absoluter Hingucker. Räder laufen auch so locker, wie sie sollten. Volle Punktzahl.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Pinwheel by Dr. Sado

    Pinwheel by Dr. Sado

    Koe sadomasokistisia rajakokemuksia nautinnon ja kivun välillä tohtori Sadon kiihottavan Spikes Double Finger Pinwheelin avulla.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: