Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

Nahkaiset hauislihaksen käsiraudat / käsivarren käsiraudat

MEO®:n bondage-laite koostuu kahdesta hauislihasmansetista, joissa on tiukasti yhdistetyt kyynärvarren kiinnikkeet, jotka pakottavat Sub antautuneeseen, liikkumattomaan asentoon.

Lisätietoja

1884/00

159,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO®:n bondage-laite koostuu kahdesta hauislihasmansetista, joissa on tiukasti yhteen liitetyt kyynärvarsiraudat, jotka pakottavat Sub antautuneeseen, liikkumattomaan asentoon.

     

    MEO®:n hauislihaksen kiinnityslaitteen avulla voit rajoittaa radikaalisti kumppanisi liikkeitä. Tiiviisti toisiinsa liitetyt nahkamansetit kiinnitetään hauiksen ympärille sekä kyynärvarren keskelle, ja ne estävät Sub nostamasta, levittämästä tai siirtämästä käsiä eteenpäin. Vyön kaltainen solkisuljenta mahdollistaa säätämisen eri käsivarsien kokoihin.

     

    Tämä korkealaatuinen bondage-hauislihaksen rajoitin on valmistettu erittäin kestävästä nahasta ja lisävarusteet ruostumattomasta teräksestä. Kun hauisrajoitin on laitettu päälle ja mitoitettu, se rajoittaa merkittävästi kaikkia liikkeitä. Sub on käytännössä mahdotonta liikuttaa käsivarsia, kun hauisrajoitin on paikallaan. On myös mahdollista yhdistää tämä erittäin rajoittava hauisraudoitus käsirautoihin, jotta orjasi liikkumista voidaan rajoittaa entisestään.

     

    Hauisraudan mansetti on kooltaan täysin säädettävissä ja erittäin kestävä, jotta se mukautuu kaikkiin vartalotyyppeihin tai -kokoihin ja vastustaa kaikkia alaisesi yrityksiä murtautua ulos.

     

    Nahka ei ole syyttä, että se on materiaali, joka kiehtoo bondage-harrastajia maailmanlaajuisesti. Aidon nahan tuoksu ja tuntuma ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla. On tärkeää kiinnittää huomiota korkeaan laatuun ja huolelliseen valmistukseen, jotta tuotteista voi nauttia pitkään. MEO® pitääkin erittäin tärkeänä sopivien nahkatyyppien valintaa ja varmistaa yhteistyössä maan parhaiden satuloijien kanssa erityisen korkean laadun, joka täyttää kaikki vaatimukset.

     

    Lisätietoja:

     

    • Hauislihaksen mansetti, joka koostuu ylä- ja alavarren manseteista
    • Toimituksen laajuus: 1 pari hauislihaksia (vasempaan ja oikeaan käsivarteen)
    • BDSM-ammattilaisten kehittämä
    • Materiaali: Tukevaa nahkaa, niitit ja soljet terästä

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Weiterempfehlung

    Ihr erhaltet zwei Bizeps-Fesseln, die ihr jeweils am Oberarm fixieren könnt und daran direkt die Option habt, das jeweilige Handgelenk gleich parallel zu fesseln. So könnt ihr die Beweglichkeit von euch oder eurem Partner radikal einschränken und auch gegebenenfalls in eine stark ausgelieferte Position bringen. Das alleine hat schon einen hinreißenden Anreiz meiner Ansicht nach. Die Position ist zwar anfangs etwas ungewöhnlich und sie dienen auch nicht der Selbstfesselung (das wäre einfach nicht zu bewerkstelligen). Aber mit etwas Hilfe steht ihr schnell gefesselt da und könnt nicht mehr auf eure Arme zurückgreifen.

    Qualität:
    Die Bizeps-Fesseln sind extrem strapazierfähig und anfangs noch sehr steif. Wie üblich muss man das Leder erst mal etwas eintragen, damit es weicher wird. Die nieten und Schnallen bestehen aus echtem Edelstahl und sind somit auch bruchfest (außer ihr legt es darauf an, ich traue euch und mir zu, fast alles kaputt zu bekommen)

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Schnell und einfach zu fixieren.

    Super für meinen Freund ! Schnell und einfach zu fixieren.
    Wer auf so etwas steht liegt mit diesem super Produkt genau richtig.
    Ein Tipp: Kaufen Dir noch die passende Augenbinde dazu!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Nahkaiset hauislihaksen käsiraudat / käsivarren käsiraudat

    Nahkaiset hauislihaksen käsiraudat / käsivarren käsiraudat

    MEO®:n bondage-laite koostuu kahdesta hauislihasmansetista, joissa on tiukasti yhdistetyt kyynärvarren kiinnikkeet, jotka pakottavat Sub antautuneeseen, liikkumattomaan asentoon.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: