Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

Noblesse-malliston ristisidonta - niin sanottu hogtie-liitin - on välttämätön lisävaruste orjuuteen. Japanilaisesta naudannahasta valmistettua hogtie-liitintä voidaan käyttää erilaisten sidontojen luomiseen nopeasti ja helposti.

Lisätietoja

3168/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Noblesse-malliston ristisidonta - niin sanottu hogtie-liitin - on välttämätön lisävaruste orjuuteen. Japanilaisesta naudannahasta valmistettua hogtie-liitintä voidaan käyttää nopeasti ja helposti erilaisten sidontojen luomiseen. Ristisidontalaitteen tukevat hihnat on valmistettu taidokkaasti ja ne on niitattu lujasti, jotta ne kestävät helposti vastahakoisten alamaisten voimakkaankin nykäisyn.

     

    Ilmaisevalla värillään, syvällä viininpunaisella, tämä MEO®-mallisto ei symbolisoi ainoastaan eleganssia, rakkautta, intohimoa, romantiikkaa ja lämpöä, vaan sen tarkoituksena on myös korostaa tunnesiteitä Top ja Sub välillä orjuuden aikana. Ruusukullan väriset metalliosat, jotka sopivat väriltään täydellisesti muotoiluun, antavat tuotteille kauniin kontrastin.

     

    Kohokohdat:

     

    • Ristimansetti, joka tunnetaan myös nimellä Hogtie connector.
    • Nopea ja helppo tapa sitoa. Kiinnityskoukut kiinnitetään yksinkertaisesti käsi- ja nilkkamansettien D-renkaisiin.
    • Hogtie-liitin on ristisidonta, jonka avulla voit asettaa kumppanisi immobilisoituun asentoon. Voit kiinnittää sen joko etu- tai takapuolelle, miten haluat sijoittaa Sub. Se on ihanteellinen niille, jotka eivät voi liikkua. Se on ihanteellinen niille, joilla ei ole aikaa monimutkaisempaan bondageen.
    • Tyylikäs hogtie-liitin on valmistettu japanilaisesta naudannahasta, ja siinä on fantastisen pehmeä lampaan nappanahkainen sisus. Neljän sujuvasti kulkevan karabiinin avulla voit helposti toteuttaa monia bondage-variaatioita.
    • Viininpunainen väri liittyy läheisesti intohimoon ja jalouteen, mutta symboloi myös erotiikan pimeää puolta.
    • Japanilaista naudannahkaa, jolla on erinomaiset materiaaliominaisuudet.
    • Laadukas, kulutusta kestävä mutta kevyt, vaikka onkin valmistettu paksusta naudannahasta.
    • Tyylikäs muotoilu ja korkealaatuinen työstö.

     

    Mitä erityistä Noblesse-ristimansetissa on Hogtie bondageen?

     

    Syvän mustan ja tyylikkään ruusukullan jalo yhdistelmä näyttää erityisen ylelliseltä ja tekee bondage-sessiosta tyylikkään seikkailun. Ristimansetin neljä karabiinia voidaan kiinnittää käsi- ja nilkkamansetteihin ja rajoittaa liikkumisvapauttasi. Kumppanisi on täysin armoillasi - mitä teet hänen kanssaan, on mielikuvituksestasi kiinni. Kaikki käytetyt materiaalit ovat vegaanisia ja nikkelittömiä.

     

    MEO®:n Noblesse-mallistossa käytetään ainoastaan japanilaista naudannahkaa ja pehmeää lampaan nappanahkaa, jotka täyttävät korkeimmat laatu- ja ympäristöstandardit. Kaikki tuotteet valmistavat kokeneet satuloitsijat ja laukkuvalmistajat, joilla on monen vuoden kokemus käsityöstä. Huolellinen käsittely ja kasviparkitus antavat naudannahalle kauniin pinnan ja miellyttävän tuntuman. Tuotanto suoritetaan äärimmäisen huolellisesti - leikkauksesta ompeluun täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

     

    Miten käytän Noblesse-ristisidontaa Hogtie -sidonnassa?

     

    Nauti Sub klassisessa hogtie-asennossa yhdistämällä käsi- ja jalkahihnat selkään tai pakota Sub eteenpäin taivutettuun asentoon seisten. Hogtie -liittimessä on 4 sileäliikkeistä napsautuskoukkua tätä tarkoitusta varten. Haluatko nähdä kumppanisi puolustuskyvyttömänä sidottuna tuoliin? Kiinnitä vain ristikiinnike selkänojan taakse, ja sinulla on täydellinen perusta ihanille, luoville sidontamahdollisuuksille.

     

    Mitä on Hogtie bondage?

     

    Tässä sidontatekniikassa Sub makaa vatsallaan ja hänen ranteensa ja nilkkansa sidotaan selän taakse. Sitten sidotut ranteet ja nilkat sidotaan myös yhteen. Polvet ovat voimakkaasti koukussa ja jalkojen kärjet osoittavat ylöspäin. BDSM:ssä Hogtie on hyvin suosittu sidonnan erikoismuoto, sillä Bottom ei pysty lainkaan liikkumaan ja on täysin Top armoilla. Tämän lisäämiseksi pää voidaan integroida sidontaan esimerkiksi päävaljaiden avulla. Koska hän ei pysty liikkumaan, Bottom on yläpuolen kaikkien muiden mielikuvitusten armoilla. Esimerkiksi pohjan erogeenisten vyöhykkeiden esteetön manipulointi. Tätä voidaan käyttää palkintona, mutta myös rangaistuksena. Mielikuvitukselle tuskin on tässä mitään rajoja.

     

    Japanilaisen lehmännahan ominaisuudet ja edut:

     

    Japaninlehmännahka tarjoaa monia erinomaisia ominaisuuksia, koska se on - aivan kuin toinen iho - notkea, joustava, taipuisa, venyvä ja joustava. Melkeinpä päinvastoin, kasviparkitus tekee siitä samalla myös vahvan ja repimättömän. Ympäriinsä täydelliset ominaisuudet, jotta siitä voidaan valmistaa MEO®:lle laadukkaita rajoituksia ja BDSM-tarvikkeita.

     

    Lisätietoja:

     

    • Bordeaux-punainen ristimansetti, jossa on 4 karabiinia
    • Ylellinen sidontatarvike MEO ® Noblesse -mallistosta
    • Noblesse-mallisto sisältää käsiraudat, nilkkahihnat, pallokapulan, levityspalkin, hogtie-liittimen ja hihnalla varustetun kaulapannan. Valmistettu parhaasta laadusta, joka täyttää korkeimmat vaatimukset.
    • Materiaali: japanilaista naudannahkaa, metallia, lampaan nappanahkaa
    • Väri: bordeaux-punainen, musta
    • Solkien väri: Rose Gold
    • Supernopea ja helppo tapa sitoa. Kiinnityskoukut kiinnitetään yksinkertaisesti käsi- ja nilkkahihnojen D-renkaisiin.
    • Hogtie-liitin on ristimansetti, jonka avulla voit asettaa kumppanisi liikkumattomaan asentoon. Voit kiinnittää sen joko etu- tai takapuolelle, miten haluat sijoittaa Sub. Se on ihanteellinen niille, jotka eivät voi liikkua. Se on ihanteellinen niille, jotka eivät vain halua monimutkaista bondagea, vaan haluavat myös nauttia parhaan nahan ja teräksen visuaalisesta houkuttelevuudesta ja kestävyydestä bondage-istuntojensa aikana.
    • Materiaali: naudannahka, lampaan nappanahka (vuori), metalli
    • tukeva ja kevyt
    • vankat metalliosat
    • Hihnan pituus: 9,5 cm
    • Pituus karabiinista karabiiniin: 15 cm
    • Karabiinin pituus: 5,5 cm
    • Renkaan halkaisija: 2 cm
    • Kuvassa Noblesse-malliston käsi- ja jalkahihnojen kanssa. Ne eivät sisälly toimitukseen. Tilaa erikseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Arviointi 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Arviointi 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Arviointi 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Kirjoita oma arvostelusi

            BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            Noblesse-malliston ristisidonta - niin sanottu hogtie-liitin - on välttämätön lisävaruste orjuuteen. Japanilaisesta naudannahasta valmistettua hogtie-liitintä voidaan käyttää erilaisten sidontojen luomiseen nopeasti ja helposti.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: