Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

Reisimansetti käsimansetilla

Vastaavat käsiraudat on kiinnitetty MEO®:n mukaviin, lukittaviin nahkaisiin reiden käsirautoihin, jotka pitävät kädet tukevasti sivussa.

Lisätietoja

1885/00

159,90 €


-40,00 €

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO®:n mukaviin, lukittaviin nahkaisiin reisimansetteihin on kiinnitetty yhteensopivat käsiraudat, jotka pitävät kädet tiukasti sivussa.

     

    Tämän ihanan sidontasiteen tekniseen toteutukseen on käytetty vain parasta nahkaa! Halusimme nimittäin taata korkeatasoisen käyttömukavuuden lisäksi myös ehdottoman pakosuojan, joka takaa täydellisen orjuuden tunteen.

     

    Sekä kiinteästä vyönahasta valmistettu reisimansetti että sivussa olevat kiinteästi kiinnitetyt käsiraudat ovat lukittavissa. Käsiraudat on parhaan mahdollisen käyttömukavuuden takaamiseksi huolellisesti pehmustettu. Olemme varustaneet käsirautojen koon mukaan säädettävät ylähihnat erityisellä soljella, jonka piikkiin on tehty reikä riippulukkojen kiinnittämistä varten.

     

    Ei ole syyttä, että materiaali nahka kiehtoo bondage-rakastajia kaikkialla maailmassa. Aidon nahan tuoksu ja tuntu ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla. On tärkeää kiinnittää huomiota korkeaan laatuun ja huolelliseen valmistukseen, jotta tuotteista voi nauttia pitkään. MEO® pitääkin erittäin tärkeänä sopivien nahkatyyppien valintaa ja varmistaa yhteistyössä maan parhaiden satuloijien kanssa erityisen korkean laadun, joka täyttää kaikki vaatimukset.

     

    Lisätietoja:

     

    • Reisimansetti, jossa on käsimansetti
    • Toimituksen laajuus: 1 pari reisimansetteja (vasempaan ja oikeaan reiteen), joissa kummassakin on kiinteästi liitetyt käsimansetit
    • Materiaali: Tukevaa nahkaa, niitit ja soljet terästä
    • BDSM-ammattilaisten kehittämä

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wir lieben diese Fesseln.

    Wir lieben diese Fesseln. Sie sind sehr robust, aber bequem und halten im Spiel definitiv stand. Wer Bondage mag dem kann ich diese Fesseln nur empfehlen. In der Handhabung sehr einfach und vielseitig.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Reisimansetti käsimansetilla

    Reisimansetti käsimansetilla

    Vastaavat käsiraudat on kiinnitetty MEO®:n mukaviin, lukittaviin nahkaisiin reiden käsirautoihin, jotka pitävät kädet tukevasti sivussa.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: