Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbaattori miehille

Etsitkö masturboijaa, joka tuntuu yhtä hyvältä kuin todella hyvä seksi? Etsintäsi on päättynyt, sillä toiveisiisi on vastattu: nyt on olemassa masturboija Satisfyer Men Heat Vibration.

Lisätietoja

2205/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Etsitkö masturboijaa, joka tuntuu yhtä hyvältä kuin todella hyvä seksi? Hakusi on päättynyt, sillä toiveisiisi on vastattu: masturboija Satisfyer Men Heat Vibration on nyt saatavilla.

     

    Satisfyer Men Heat Vibration on varustettu innovatiivisella lämpötoiminnolla, joka tekee nautinnostasi henkeäsalpaavan realistista. Kun aktivoit sen, masturbaattori kuumenee 40 asteeseen - anna lääketieteellisestä silikonista valmistetun pehmoisen rakkaustunnelin mukavan lämmön tehdä sinut hulluksi. Kun suljet silmäsi ekstaasissa ja yksinkertaisesti annat itsesi ajautua orgasmiin, unohdat hetkessä, että harrastat seksiä lelun kanssa! Voit nauttia tästä kaikesta jopa suihkussa tai kylpyammeessa vedenpitävän muotoilun ansiosta.


    Maskuliininen muotoilu tyylikkäässä mustassa värissä tekee Satisfyer-masturbaattorista tyylikkään seksilelun modernille miehelle. Sen täydellinen koko istuu mukavasti käteen ja tekee siitä helppokäyttöisen, myös silloin, kun asiat villiintyvät. Ladattavan akun ansiosta seksilelu voidaan ladata mukana tulevalla magneettisella USB-kaapelilla.


    Satisfyer-masturbaattorisi on varustettu tehokkailla ladattavilla akuilla, ja se voidaan ladata ympäristöystävällisesti.

    Pehmeä silikoni on ihanan notkeaa ja imee nopeasti kehosi lämpötilan. Vesipohjainen Aquameomme on hellävarainen materiaalille ja pitää pinnan kauniina ja joustavana. Vedenpitävän viimeistelyn ansiosta voit puhdistaa masturbaattorin haalealla vedellä ja miedolla saippualla ja käyttää sitten suihkeemme VERYCLEAN kattavaa hygieniaa varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Masturboija
    • Sen jälkeen kun Satisfyer on tuonut moninkertaisia orgasmeja naisille ympäri maailmaa vallankumouksellisilla tuotteillaan, Satisfyer Men on nyt omistettu miehille. Urheilullista lifestyle-muotoilua, nerokasta teknologiaa ja unohtumattomia orgasmeja!
    • Mitat: pituus 140 mm, akselin pituus 75, halkaisija 30-50 mm.
    • Materiaali: Silikoni ja ABS
    • Vedenpitävä
    • Paristot: Akku: Ladattava akku
    • Haluatko ostaa masturbaattorin? Tämä masturboija miehille on yksi suosituimmista seksileluista miehille seksikaupassamme!

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Schwanz rein und ab geht s.

    Der schöne Satisfyer Men - Heat Vibration – Masturbator für Männer ist gestern angekommen. Haben ih gleich ausprobiert. Hammer Ding. Schwanz rein und ab geht s. Es war ein total angenehmes gefühl. Besonders hat es meinem Freund gefallen da es eine Einstellung gibt, wo die Vibration kurz Pause macht und dann wieder anfängt. Sein Schwanz wurde dabei voll hart. Und man merkte wie sehr mein Freund es genossen hat. Also wir können den Satisfyer absolut empfehlen. Mit der Wärme haben wir es noch nicht probiert. Machen wir heute abend ;).

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbaattori miehille

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbaattori miehille

    Etsitkö masturboijaa, joka tuntuu yhtä hyvältä kuin todella hyvä seksi? Etsintäsi on päättynyt, sillä toiveisiisi on vastattu: nyt on olemassa masturboija Satisfyer Men Heat Vibration.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: