Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Pallo suukapula

Uutiskirje

Musta pallokieli, lukittava

Musta pallokieli on valmistettu silikonista ja vegaaninahasta, se voidaan lukita pienellä riippulukolla ja se täyttää kaikki tehokkuus- ja mukavuusvaatimukset, joita erittäin hyvältä BDSM-kielekkeeltä odotetaan.


Lisätietoja

9382/C02

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Musta pallokieli on valmistettu silikonista ja vegaaninahasta, se voidaan lukita pienellä riippulukolla ja se täyttää kaikki tehokkuuden ja käyttömukavuuden vaatimukset, joita erittäin hyvältä BDSM-kielekkeeltä odotetaan.

    Pallokielekkeemme on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen käyttömukavuuden myös pidempien BDSM-istuntojen aikana. Paitsi suukapulan pallo on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, myös kaksi liitostankoa, joita käytetään pallon kiinnittämiseen. Tämä tekee suukapulasta erityisen mukavan käyttää ja estää hankautumisen suun kulmissa. Pallo on myös hajuton, mauton ja luonnostaan hammasystävällinen.

    BDSM-kieli suukapula on BDSM-yhteisössä yleisimmin käytetty väline. Suukapula suussa tukahduttaa orjan puheen. Sillä on myös erityisen nöyryyttävä vaikutus, jos orja pystyy hädin tuskin kommunikoimaan orjuuden aikana.

    Suukapuloita on saatavana monissa eri malleissa, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan erityisiä vaatimuksia. Tunnetuin ja suosituin suukapula on pallokapula. Se koostuu pienestä pallosta, joka työnnetään suuhun hampaiden väliin ja kiinnitetään päähihnalla. Tämä vaikeuttaa kommunikointia ja hengittämistä. MEO:n silikoniset kuulakapulat sopivat myös aloittelijoille, sillä ne ovat pehmeitä ja hellävaraisia suun alueelle.

    Jotta kapula istuisi täydellisesti, se voidaan säätää pään ympärysmitan mukaan soljen avulla, ja lopuksi olemme suunnitelleet kuulakapulamme lukittavaksi. Näin kumppanisi on mahdotonta poistaa suukapulaa omin avuin ja hän pysyy hiljaa ja voihkii niin kauan kuin haluat.

    Suukapulan hihnat on valmistettu vegaanisesta PU-nahasta, joka on erittäin kestävää ja miellyttävää käyttää iholla.

    Lisätietoja:

    • Ball gag - BDSM-myymälämme suosituin suukapula.
    • Koko: Säädettävissä 40cm:stä 56cm:iin. Pallokapulan halkaisija 4 cm.
    • Pallokapulan ostaminen on luottamuskysymys: kapula on valmistettu ftalaatittomasta silikonista, metallista ja vegaanisesta PU-nahasta.
    • Erittäin mukava säädettävän päähihnan ansiosta.
    • Puhdistus: VERYCLEAN suihkeella.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super

    Für Bondage-Liebhaber, die Wert auf Qualität und Komfort legen, ist dieser Ballknebel ein absolutes Muss!

      Arviointi 

      Bâillon à ball

      Cher utilisateur,

      Après avoir testé le bâillon à ball, je tiens à partager mon enthousiasme ! La première chose que j'ai remarquée, c'est l'excellente qualité de fabrication - cela ne m'a pas surpris d'apprendre qu'il est fabriqué en Allemagne. Le confort de port est véritablement supérieur à d'autres produits similaires que j'ai essayés. Grâce aux matériaux médicaux utilisés, notamment le silicone pour le ballon et les deux tiges de connexion, il est très doux contre la peau, évitant ainsi toute irritation aux coins de la bouche. De plus, l'absence d'odeur ou de goût est un véritable atout. J'apprécie particulièrement la robustesse du ballon, qui résiste parfaitement aux mordillements, même les plus intenses. Je recommande sans hésiter ce produit à quiconque recherche un bâillon de qualité supérieure pour ses sessions de bondage.

      Cordialement,
      Un client satisfait de la Suisse.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      pas satisfait

      baillon très agréable a porter et a utilisé mais très fragile je l ai utilisé une dizaine de fois mais il a malheureusement cassé entre la boule et la sangle
      vraiment dommage !!!!

        Arviointi 

        ottima per azzittire;)

        perfetta per quando il partner deve solo fare silenzio e godere

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        One of the best ball gags

        One of the best ball gags you'll ever use. If you like the look and feel of a ball gag in your sub's mouth, and who doesn't, this is the best one ever made as to comfort and effectiveness. Can be worn for long periods of time.

        If you have tried other less expensive ball gags with thong or wide leather straps and realized how uncomfortable they were, or how easy it was to push them out of the mouth, then try one of these.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Perfect gag

        Keeps the Sub quiet, perfect fit, I love it

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Musta pallokieli, lukittava

        Musta pallokieli, lukittava

        Musta pallokieli on valmistettu silikonista ja vegaaninahasta, se voidaan lukita pienellä riippulukolla ja se täyttää kaikki tehokkuus- ja mukavuusvaatimukset, joita erittäin hyvältä BDSM-kielekkeeltä odotetaan.


        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        14 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: