Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Cock Ring Donut ROYAL: penisrengas, kivesrengas ja kivesten painotus

Koon mukaan voit käyttää MEO:n korkealaatuisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja donitsirenkaita penisrenkaana, kyrpärenkaana, glanssirenkaana tai jopa kivesten painona. Olipa kyse sitten kovasta erektiosta, pullistuvasta kivespussista, suuremmasta nautinnosta seksin aikana tai kivespussin venyttämisestä: Täältä MEO:lta löydät suurimman valikoiman Donut kikkelirenkaita.

Lisätietoja

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO:n korkealaatuisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja donitsirenkaita voidaan käyttää penisrenkaana, kyrpärenkaana, glanssinrenkaana tai jopa kivesten painona, koosta riippuen. Olipa kyse sitten kovasta erektiosta, pullistuvasta kivespussista, suuremmasta nautinnosta seksin aikana tai kivespussin venyttämisestä: Täältä MEO:lta löydät suurimman valikoiman Donut kikkelirenkaita.

    Mikä on oikeastaan Donut kikkelirengas?

    Lääketieteellisestä ruostumattomasta teräksestä valmistettu donitsirengas on rengas, jota käytetään peniksen tyven ympärillä, vain kivesten tai kivespussin ympärillä tai kikkelirenkaana peniksen ja kivesten ympärillä. Termi "donitsi" viittaa renkaan pyöreään muotoon, joka muistuttaa Donut. Lääketieteellinen ruostumaton teräs on korkealaatuinen, kehon kanssa yhteensopiva materiaali, jota käytetään usein lääketieteellisissä implantteissa ja instrumenteissa.

    Mitat - Donut Cock Ring Model Royal:

    15 mm korkeus, paksuus 8 mm (keskiraskas versio)

    Tarjoamme näitä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja donitsirenkaita eri sisähalkaisijoilla:

    25 mm glans-renkaana
    30 mm glans-renkaana tai peniksen varren renkaana
    35 mm glans-renkaana tai peniksen varren renkaana
    40 mm peniksen varren renkaana tai pienempänä kyrpärenkaana
    45 mm klassisena kyrpärenkaana
    50 mm klassisena kyrpärenkaana
    55 mm isompana kyrpärenkaana

    Tarjoamme näitä donitsi-..Renkaat myös kevyempänä versiona (Donut Cock Ring Duke - klikkaa tästä) ja raskaampana versiona (Donut Cock Ring Imperial - klikkaa tästä)! Tarjoamme myös magneettisia donitsikukkosormuksia (klikkaa tästä) ja donitsikuulan venyttimiä (klikkaa tästä ).

    Mitä erikoista on Donut kukkosormuksessa?

    • Donitsi-muodossa on joitakin edullisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista kyrpärenkaista. Donitsinmuotoinen kalurirengas voi auttaa sinua saamaan kovemmat ja pidempikestoiset erektiot rajoittamalla veren virtausta erektiossa olevasta peniksestäsi. Tämä voi myös viivästyttää hieman siemensyöksyä, mikä voi johtaa pidempään seksuaaliseen aktiivisuuteen. Monet asiakkaistamme pitävät kukkarengasrenkaan lisäpainoa ja -painetta miellyttävänä, koska se lisää seksuaalista nautintoa. Lisäksi donitsikukkarengas voi saada peniksesi näyttämään suuremmalta ja pulleammalta, mikä voi olla visuaalisesti houkuttelevaa sinulle ja kumppanillesi.
    • Muihin kyrpäsormusmalleihin verrattuna donitsin muodolla on joitakin etuja. Ensinnäkin donitsinmuotoisen kukkarengasrenkaan pyöristetyt reunat ovat miellyttävämmät ja vähentävät terävien reunojen aiheuttaman ärsytyksen tai epämukavuuden riskiä. Tämä on tärkeää, koska rengas istuu tiiviisti kehoa vasten ja sitä voi käyttää pidempään. Donitsin muoto mahdollistaa myös paineen tasaisemman jakautumisen peniksen tai peniksen ja kivesten ympärille, mikä voi johtaa parempaan verenkierron säätelyyn ja miellyttävämpään kokemukseen. Lisäksi donitsikukkorenkaan pyöreä muoto näyttää myös melko hyvältä ja tekee siitä upean näköisen.


    Viime kädessä oikean cockringin valitseminen riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja mukavuustasostasi, mutta erityisellä donitsin muotoisella muotoilulla on ehdottomasti joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista cockring-malleista.

    Donitsin muotoinencockring tarjoaa sinulle useitaetuja ja ominaisuuksia, kuten:

    • Erektion parantaminen: cockringin käyttö vähentää verenkiertoa erektiossa olevasta peniksestä, mikä voi johtaa kiinteämpään ja pidempään kestävään erektioon.
    • Viivästynyt siemensyöksy: Jotkut miehet raportoivat, että cockringin käyttö auttaa viivästyttämään siemensyöksyä, mikä voi johtaa pidempään seksuaaliseen aktiivisuuteen.
    • Lisääntyneet tuntemukset: Kukkarengas lisää painoa ja painetta, mikä voi lisätä joidenkin miesten seksuaalista nautintoa.
    • Visuaalinen vaikutus: Kukkarengas voi saada peniksen näyttämään suuremmalta ja pulleammalta, mikä voi olla visuaalisesti houkuttelevaa käyttäjän ja hänen kumppaninsa mielestä.


    Kukkarengas tarjoaa sinulle useita etuja ja toimintoja, kuten:

    • Enemmän tuntemuksia: Kun käytät penikkarengasta, se voi lisätä peniksen herkkyyttä, mikä johtaa voimakkaampiin tunteisiin seksin aikana. Se voi olla todella siistiä!
    • Pidempi kesto seksin aikana: Monet miehet ajattelevat, että tammisormuksen käyttö auttaa heitä olemaan saamatta orgasmia niin nopeasti. Tämä tarkoittaa, että he voivat pitää hauskaa seksin aikana pidempään, ja se kuulostaa hyvältä, eikö vain?
    • Siisti ulkonäkö: Tammenterhorengas voi antaa penikselle superilmeen, sillä rengas korostaa ja korostaa kiilaketta. Tämä voi olla aika seksikästä sinulle ja kumppanillesi.


    Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman metallisia tammisormuksia ja kyrpäsormuksia, Donut ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kyrpäsormuksia, metallisia penisrenkaita, silikonisia penisrenkaita, kumisia penisrenkaita ja TPE-penisrenkaita.

    Mikä on push-up-efekti?

    Donut kyrpäsormuksen tai Donut ball stretcher push-up-efekti viittaa siihen, miten näiden renkaiden käyttäminen muuttaa sukupuolielinten ulkonäköä. Kun rengas asetetaan peniksen tyven tai kivesten ympärille, se aiheuttaa painetta ja "työntää" sukupuolielimiä eteenpäin, jolloin ne näyttävät pulleammilta ja suuremmilta. Ponnistusvaikutus voi olla sekä esteettisesti miellyttävä että seksuaalisen nautinnon kannalta hyödyllinen. Korostamalla ja korostamalla penistä ja kiveksiä rengas voi auttaa lisäämään sinun ja kumppanisi seksuaalista kiihottumista. Jotkut asiakkaistamme kokevat kyrpäsormuksen tai pallonvenyttäjän lisäpainon ja -paineen erittäin miellyttävänä, mikä lisää seksuaalista nautintoa entisestään.

    Lisätietoja:

    • Donut Rengas CAZZOMEO:lta monessa eri koossa
    • Kukkarengas, penisrengas, glans-rengas tai kivessormus
    • Nikkelitön metallinen penisrengas - täydellinen allergikoillekin
    • Materiaali: ruostumaton teräs
    • Puhdistaminen: Ruostumaton teräs, ruostumaton teräs, ruostumaton teräs, ruostumaton teräs: INSTACLEAN .
    • Voiteluaine: Voit käyttää tätä penisrengasta millä tahansa voiteluaineella.
    • Penisrengas on ulkopuolelta kaareva ja valmistettu nikkelittömästä ruostumattomasta teräksestä. Koko pinta on kiillotettu.
    • Tämän donitsinmuotoisen penisrenkaan etuna on miellyttävä, pyöreä muoto - todellinen kättä miellyttävä - joka tekee myös pitkästä käytöstä (esimerkiksi koko illan, koko yön) nautinnon.
    • Pakkaus: Musta samettipussi säilytystä varten, mukana monikieliset ohjeet.
    • CAZZOMEO ™ on MEO:n rekisteröity tavaramerkki.


    Miten voin määrittää penisrenkaan oikean koon ja kuinka kauan voin käyttää penisrengasta?

    • Mittaa ympärysmitta: Ota joustava mittanauha tai naru ja mittaa puoliksi pystyssä olevan peniksen tai peniksen ja kivesten ympärysmitta. Kun haluat mitata peniksen ja kivesten ympärysmitan, aseta mittanauha kivesten taakse ja peniksen tyven ympärille.
    • Halkaisijan laskeminen: Jaa mitattu ympärysmitta 3,14:llä (pi), jolloin saat halkaisijan.
    • Säädä kokoa: Määritetystä halkaisijasta on parasta vähentää 1-2 mm, jotta kalurirengas istuu riittävän tiukasti, mutta ei niin tiukasti, että se on epämukava tai aiheuttaa kipua.


    Muista, että joustavat materiaalit, kuten silikoni ja kumi, ovat joustavampia ja mukautuvat paremmin eri kokoihin. Jäykistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valmistettujen penisrenkaiden kohdalla on erityisen tärkeää löytää oikea koko. Täältä verkkokaupastamme löydät ladattavaksi penisrenkaan käyttöohjeen, jossa kerrotaan hyvin, miten penisrengas laitetaan jalkaan, ja annetaan yksityiskohtaiset ohjeet oikean penisrenkaan koon valitsemisesta. Nämä ohjeet sisältyvät myös jokaisen meiltä tilaamasi penisrenkaan mukana. Voit myös pyytää niitä meiltä puhelimitse tai sähköpostitse. Monivuotisen kokemuksemme perusteella uskomme, että 45 mm:n halkaisija sopii normaaliin peniskokoon (kun penisrengasta käytetään peniksen ja kivesten ympärillä). Peniksen varren renkaille suosittelemme halkaisijaksi 30-40 mm ja peniksen kivesrenkaille halkaisijaksi 25-30 mm.

    Se, kuinka kauan kikkelirengasta voi käyttää, riippuu monista eri tekijöistä:

    • Materiaali: Pehmeitä, joustavia materiaaleja, kuten silikonia ja kumia, voi yleensä käyttää pidempään kuin kovista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valmistettuja kalurirenkaita.
    • Käyttömukavuus: Varmista, että kalurirengas istuu mukavasti eikä purista. Jos se tuntuu epämukavalta tai tunnet kipua, sinun on poistettava kalurirengas välittömästi.


    Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että kalurirengasta ei saa käyttää yli 30 minuuttia, jotta verisuonten vaurioitumisen tai muiden terveysongelmien riski on mahdollisimman pieni. On tärkeää kuunnella kehoasi ja lopettaa kalurirenkaan käyttö heti, kun epämukavuutta tai kipua ilmenee.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Cock Ring Donut ROYAL: penisrengas, kivesrengas ja kivesten painotus

    Cock Ring Donut ROYAL: penisrengas, kivesrengas ja kivesten painotus

    Koon mukaan voit käyttää MEO:n korkealaatuisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja donitsirenkaita penisrenkaana, kyrpärenkaana, glanssirenkaana tai jopa kivesten painona. Olipa kyse sitten kovasta erektiosta, pullistuvasta kivespussista, suuremmasta nautinnosta seksin aikana tai kivespussin venyttämisestä: Täältä MEO:lta löydät suurimman valikoiman Donut kikkelirenkaita.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: