Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Penisrengas ruostumatonta terästä - mustalla silikoni sisäkkeellä

Tulet rakastamaan tätä penisrengasta! Tämä moderni ruostumattomasta teräksestä valmistettu penisrengas, jossa on mustat silikoniset yksityiskohdat, antaa sinulle kovan erektion ja seksikkään ulkonäön.

Lisätietoja

19,90 €


-65%

6,97 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tulet rakastamaan tätä penisrengasta! Tämä moderni penisrengas, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja jossa on mustia silikonisia yksityiskohtia, takaa kovan erektion ja seksikkään ulkonäön.

    Tyylikäs penisrengas on valmistettu siististä ruostumattoman teräksen ja silikonin yhdistelmästä, jonka värimaailma perustuu kuuluisaan "nenäliinan koodiin". Tämä upea ruostumattomasta teräksestä valmistettu penisrengas on sekä design-esine että nautintoesine.

    Värilliset silikonisisäkkeet (saatavana punaisena, keltaisena, sinisenä ja mustana) ovat identtiset maailmankuulun "Hanky-koodin" kanssa, ja ne antavat tietoa seksuaalisista mieltymyksistäsi.

    Penis, joka on kova kuin terästä ja kestävä kuin olympiamaratonjuoksija - tästä eivät vain monet miehet haaveile. Penisrenkaamme takaa vahvan erektion täysin luonnollisella tavalla ja tekee seksistä paljon hauskempaa. Penisrengas, joka istuu tiukasti peniksen ja kivesten ympärille, voi paitsi tehdä peniksestä isomman ja kovemman, myös varmistaa, että mies kestää pidempään seksin aikana ja kokee voimakkaamman orgasmin. Penisrengas-efekti tarkoittaa penisrenkaan käyttöä kovemman ja pidempikestoisen erektion saavuttamiseksi. Rengas asetetaan peniksen tyven ympärille ja se painaa erektiokudosta, jolloin penikseen virtaa enemmän verta ja erektio kestää pidempään. Penisrenkaan toinen vaikutus voi olla se, että se viivyttää veren ulosvirtausta peniksestä, mikä voi johtaa voimakkaampaan ja voimakkaampaan siemensyöksyyn.

    Lisätietoja:

    • CAZZOMEO ™ -merkin moderni penisrengas.
    • Penisrengas, jossa on korkea käyttömukavuus.
    • Mitat: Valittavana eri sisähalkaisijat: 40 mm, 45 mm, 50 mm ja 55 mm.
    • Materiaali: Saumaton, kiillotettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas, jossa on silikoni-insertti.
    • Puhdistus Ajoittainen puhdistus VERYCLEAN-suihkeellamme.
    • Älä käytä silikonipohjaisia voiteluaineita tämän penisrenkaan kanssa.
    • CAZZOMEO ™ on MEO:n rekisteröity tavaramerkki.


    Minkä kokoinen penisrenkaan tulisi olla?

    Penisrengasta tai glans-rengasta tulisi käyttää vain niin kauan kuin se koetaan mukavaksi. Täältä verkkokaupastamme löydät ladattavaksi penisrenkaan käyttöohjeen, jossa selitetään hyvin, miten penisrengas laitetaan ja annetaan yksityiskohtaisia neuvoja oikean penisrenkaan koon valintaan. Nämä ohjeet sisältyvät myös jokaisen meiltä tilaamasi penisrenkaan mukana, tai voit pyytää niitä meiltä puhelimitse. Yleisesti ottaen penisrenkaan pitäisi harjoittaa painetta, joka koetaan miellyttäväksi, mutta sen ei pitäisi myöskään istua liian tiukasti. Monivuotisen kokemuksemme perusteella 45 mm:n halkaisija pätee normaaliin peniskokoon (kun penisrengasta käytetään peniksen ja kivesten ympärillä). Huomautus: Pieni määrä AQUAMEO-voitelugeeliä helpottaa penisrenkaan käyttöä.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Cockring Cazzomeo

    Il designè fatto per aiutarvi a dare un'erezione più dura e più duratura.

      Arviointi 

      Dauerständer

      Tolles Produkt welches ein megageiles Tragegefühl erzeugt! Hält was er verspricht! Coole Farben zur Auswahl.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Penisrengas ruostumatonta terästä - mustalla silikoni sisäkkeellä

        Penisrengas ruostumatonta terästä - mustalla silikoni sisäkkeellä

        Tulet rakastamaan tätä penisrengasta! Tämä moderni ruostumattomasta teräksestä valmistettu penisrengas, jossa on mustat silikoniset yksityiskohdat, antaa sinulle kovan erektion ja seksikkään ulkonäön.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: