Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penisrenkaat värinällä

Uutiskirje

Satisfyer Epic Duo - Sovellus Cock Ring

Vau! Tämä kukko rengas on yhteensopiva minkä tahansa Android tai Apple älypuhelimen, tabletin ja Apple Watchin kanssa! Epic Duo Cock Ring voidaan yhdistää Satisfyer Connect -sovellukseen. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan kyrpäsormuksen tehokkaasta moottorista, ja voit mukauttaa nautintosi tai antaa kumppanisi hallita nautintoasi ja penistäsi etäältä

Lisätietoja

3084/00

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Vau! Tämä kukko rengas on yhteensopiva minkä tahansa Android tai Apple älypuhelimen, tabletin ja Apple Watchin kanssa! Epic Duo Cock Ring on Bluetooth-yhteensopiva ja yhdistyy palkittuun Satisfyer Connect -sovellukseen. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan kyrpäsormuksen tehokkaasta moottorista ja antaa sinulle mahdollisuuden muokata nautintoa tai antaa kumppanisi hallita nautintoa ja penistäsi etänä

     

    Miten käytän Satisfyer Epic Duo -rengasta?

     

    Huipputekninen kyrpärengas puetaan peniksen ja kivesten ympärille, aivan kuten muutkin kyrpärenkaat. Laajennettu muoto tuo lisää stimuloivaa painetta erogeenisille vyöhykkeillesi, jotka sijaitsevat kivesten ja peräaukon välissä! Sinua stimuloidaan äärimmäisen paljon jokaisella liikkeellä, joka käänteessä. Silikoninen kyrpärengas istuu tiukasti peniksen ympärille, kun taas pallit ovat hieman suuremman kivessormuksen ympäröimänä. Tällä tavoin Satisfyer Epic Duo App Cock Ring luo jännittävän verestasausvaikutuksen, joka takaa voimakkaammat tuntemukset ja parantaa kestävyyttäsi seksin aikana.

     

    Haluatko käyttää Satisfyer Epic Duo -rengasta masturboidessasi ja tehdä siitä erityisen jännittävää? Kutsu tuntematon tai kumppanisi mukaan sovelluksen avulla ja anna heidän hallita erektiotasi ja nautintoa. Sillä ei ole väliä, missä kumppanisi on, joten Satisfyer Epic Duo on täydellinen seksilelu kaikenlaisiin kaukosuhteisiin.

     

    Mikä Satisfyer Epic Duossa on niin erityistä?

     

    Satisfyer Epic Duo tuottaa mielettömiä pulsseja ja värähtelyjä, jollaisia emme ole koskaan nähneet missään muussa kalurirenkaassa! Sitä on helppo käyttää sivussa olevan One Touch -painikkeen ansiosta tai sovelluksen kautta. Lisäksi penisrengas ja kivessormus on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, mikä tekee siitä erityisen kehoystävällisen ja hygieenisen. Vedenpitävä (IPX7), kalurirengas ei kaihda märkäkäyttöä ja on mielellään mukana suihkussa tai kylpyammeessa. Muuten myös kumppanisi hyötyy Satisfyer Epic Duosta, sillä värähtelevä kyrpärengas tilavalla muodollaan ja monipuolisilla värähtelyohjelmilla hemmottelee kumppaniasi seksin aikana laajasti. Jos Satisfyer Duosta loppuu virta, se voidaan ladata nopeasti mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

     

    Miten puhdistan Satisfyer Epic Duon?

     

    Puhdista Satisfyer Epic Duo yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja saippualla. Jos haluat erityisen perusteellisen puhdistuksen, suosittelemme suihketta VERYCLEAN.

     

    Mitä minun on otettava huomioon Satisfyer Epic Duo -laitteen käytössä?

     

    Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameo. Silikonipohjaiset voiteluaineet voivat vahingoittaa korkealaatuista pintaa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Sovelluksen kautta ohjattava värisevä penisrengas
    • Erittäin voimakas syvä tärinä
    • 12 tärinäohjelmaa
    • 15 vuoden takuu
    • Kuiskaustila
    • Magneettinen USB-latauskaapeli mukana
    • Paino: 58 g
    • Pituus 11 cm, leveys 4,5 cm, penisrenkaan halkaisija 3 cm (joustava).
    • Materiaali: vartalolle turvallinen silikoni, ABS
    • Vedenpitävä

     

    Sensaatiomaisia toimintoja fantastisessa sovelluksessa:

     

    100 % tietoturva

     

    Sovellus täyttää kaikki Saksan tiukat tietosuojavaatimukset. Lisäksi rekisteröintiä ei tarvita! Satisfyer Connect ei kerää mitään tietoja tai käyttökäyttäytymistä. Tietosi ovat siis aina 100-prosenttisen turvassa.

     

    Kauko-ohjaus

     

    Käytä matkapuhelintasi tai Apple Watchia Bluetoothin tai Internetin kautta kaikkien Satisfyerien tai muiden Satisfyerien kauko-ohjauksena (tietenkin vain ja ainoastaan molempien osapuolten niin halutessa). Tai ohjaa muiden käyttäjien Satisfyeria suorassa videokeskustelussa!

     

    Tärinäsuunnittelija

     

    Suunnittele omat värähtelysi ja jaa ne muiden käyttäjien kanssa maailmanlaajuisesti.

     

    Ambient Vibration

     

    Muunna ympäristön äänet tärinäksi matkapuhelimesi mikrofonin avulla.

     

    Soittolistan värähtely

     

    Koe värähtelyt Spotifyssa tai muissa suoratoistopalveluissa olevan soittolistasi rytmissä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Parfait

    La taille est parfaite, ne serre pas et se porte confortablement. Pour ce qui est de madame, elle est aussi très contente de pouvoir ressentir de nouvelle sensation grâce à ce sextoy.

      Arviointi 

      Efficace

      Oggetto molto efficace piacere raggiunto in poco tempo

        Arviointi 

        Erst skeptisch aber jetzt begeistert

        Habe den Satisfyer Epic Duo App Cockring meinem Freund geschenkt. Er war anfangs etwas skeptisch, aber die Neugierde hat gesiegt. Der Satisfyer Epic Duo tut was er verspricht und verschafft zuverlässig tolle und intensive Höhepunkte. Nun ist er sein neuer, netter Begleiter wenn er auf Geschäftsreise ist und ich den Cockring von zuhause über die App steuere.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Eine herrlich neue Erfahrung für mich!

        Geiler Cock Ring mit Fernsteuerung über das Iphone. Kann man vieles mit machen und ausprobieren. Wir hatten damit beide sehr viel Spaß und haben weitere Ideen entwicklet, was man noch so tun kann... :-)

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Great product

        Having tried several different products in the past and being disappointed I decided to buy this ......... All I can say is WOW orgasm without any touching fantastic would thoroughly recommend

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Satisfyer Epic Duo - Sovellus Cock Ring

        Satisfyer Epic Duo - Sovellus Cock Ring

        Vau! Tämä kukko rengas on yhteensopiva minkä tahansa Android tai Apple älypuhelimen, tabletin ja Apple Watchin kanssa! Epic Duo Cock Ring voidaan yhdistää Satisfyer Connect -sovellukseen. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan kyrpäsormuksen tehokkaasta moottorista, ja voit mukauttaa nautintosi tai antaa kumppanisi hallita nautintoasi ja penistäsi etäältä

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        15 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: