Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Turvalliset siveysvyöt

Uutiskirje

CB 3000 Penishäkki

CB 3000 onpenishäkki tai siveysvyö, joka on sovitettu täydellisesti sellaisten alistuvien miesten tarpeisiin, jotka haluavat hieman enemmän tilaa siveälle penikselleen. Koska CB 3000 on anatomisesti täydellisesti alaspäin taivutettu, siveyshäkki ei näy vaatteiden alla, joten sitä voidaan käyttää huomaamattomasti hyvin pitkään.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    CB 3000 on penishäkki tai siveysvyö, joka on sovitettu täydellisesti sellaisten alistuvien miesten tarpeisiin, jotka haluavat hieman enemmän tilaa siveälle penikselleen. Koska CB 3000 on anatomisesti täydellisesti alaspäin taivutettu, siveyshäkki ei näy vaatteiden alla, joten sitä voidaan käyttää huomaamattomasti hyvin pitkään.

     

    Miehen siveys on yhä tärkeämmässä roolissa BDSM:ssä ja niin sanotussa "Tease & Denialissa". Passiivinen mies luopuu oikeudesta seksuaaliseen tyydytykseen ja itsemääräämisoikeuteen hallitsevalle kumppanille. Ajatus seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta luopumisesta tai kumppanin seksuaalisen halun kontrolloimisesta on äärimmäisen mielenkiintoinen ja laukaisee monia eroottisia fantasioita. Siveyttä BDSM-kontekstissa voidaan sekä käskeä että luottaa siihen, mutta sitä voidaan myös valvoa sopivalla välineellä, kuten CB 3000 -penishäkillä.

     

    Laadukkaasta muovista valmistettu CB 3000 -siveyshäkki sopii erityisen hyvin myös allergikoille, ja se voidaan puhdistaa nopeasti ja hygieenisesti VERYCLEAN -suihkeella. Siveyshäkin mukana toimitetaan 5 erikokoista penisrengasta, jotka takaavat CB 3000-siveyshäkin täydellisen ja mukavan istuvuuden.

     

    Miten käytän CB 3000 siveyshäkkiä?

     

    CB 3000 -penishäkin mukana tulee kaikki, mitä tarvitset peniksen hallintaan. Siveysvyön kanssa penis on turvallisesti säilytetty puoliksi läpinäkyvässä penistupessa. Käsittely on hyvin yksinkertaista: Penistupessa on tangot, joihin työnnetään yksi mukana tulevista renkaista - peniksen koon mukaan. Sen jälkeen tuppea vedetään peniksen terskan ja löysän peniksen päälle. Rengas kiinnitetään peniksen alapäähän. Kivekset asetetaan renkaiden väliseen rakoon. Häkki voidaan tietenkin myös lukita. Voit valita klassisen metallilukon tai kertakäyttöiset muovilukot. MEO ®:n muovilukkojen erityisenä etuna on se, että ne on varustettu petoksilta suojaavalla numerolla. Tämä tekee niistä erehtymättömiä! Siksi muovilukkoa on mahdotonta vaihtaa salaa.

     

    Mitä minun on huomioitava käyttäessäni CB 3000 -siveyshäkkiä?

     

    CB 3000 -siveyshäkin käyttämisen on oltava mukavaa eikä se saa aiheuttaa kipua. Jos ei-toivottua kipua ilmenee, poista CB 3000 -siveyshäkki välittömästi.

     

    Miten CB 3000 -penishäkki puhdistetaan?

     

    CB 3000 -siveyshäkki voidaan puhdistaa yksinkertaisesti saippualla ja vedellä. Erityishoitoon suosittelemme suihketta VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • KG CB 3000 penishäkki
    • Siveysvyö miehille
    • Materiaali: muovi
    • Mittasuhteet: Cm, halkaisija n. 3,5 cm
    • 5 erikokoista penisrengasta
    • 1 x metallinen lukko
    • 5 kertakäyttöistä lukkoa
    • 3 lukitustappia
    • erilaisia välikappaleita
    • Jotta penis voi liukua penisputkessa esteettä, suosittelemme käyttämään ravitsevaa geeliämme PLOWBOY, jossa on aloe veraa ja E-vitamiinia.
    • CB 3000 siveyshäkki voidaan puhdistaa käyttötauon aikana VERYCLEAN.
    • CB 3000 -siveyshäkkiin suosittelemme CUMELOT ® -sarjan tuotteitamme satunnaiseen pakkopurkaukseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Traumhaft verschlossen

    Sonnabend bestellt. Dienstag geliefert. TOP.
    Als ich mich verschlossen hatte bemerkte ich sofort wie angenehm er sitzt. Eine Träne vor Freude lief.
    Danach musste ich ihn gleich auf deinen 15000 Schritte Spaziergang testen. Nur dezente Handgriffe kleiner Nachkorrekturen bezüglich des Sitzes unternahm ich. Das war ok.
    Daher unterstütze ich meinen geliebten Zwangmaster lediglich mit einer Schnur um die Hüfte.
    Aber nochmal. Wenn ich mich so ansehe wie verschlossen dastehe, verschlossen hocke und liege. Ein wunderschöner Anblick.

      Arviointi 

      Perfect fit

      Master locked me in this and it fits just perfect. I have been locked up now for a couple of weeks, and he gave the key to his other lover, because I kept asking him about it.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      CB 3000

      Exellent product!!! Recommended product for its purpose, is extremely comfortable.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      CB 3000 Penishäkki

      CB 3000 Penishäkki

      CB 3000 onpenishäkki tai siveysvyö, joka on sovitettu täydellisesti sellaisten alistuvien miesten tarpeisiin, jotka haluavat hieman enemmän tilaa siveälle penikselleen. Koska CB 3000 on anatomisesti täydellisesti alaspäin taivutettu, siveyshäkki ei näy vaatteiden alla, joten sitä voidaan käyttää huomaamattomasti hyvin pitkään.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: