Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - Anaalipistoke miehille

Paras anaalitulppa, jonka olet koskaan nähnyt - anaalitulppa, joka tekee kaiken. Gape Keeper butt plug , jota tarjoamme 6 kokoa aloittelijoille ja nyrkkeilyasiantuntijoille, lupaa täydellisen eturauhasen orgasmin ja kestävän anaalin laajentumisen!

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Paras koskaan näkemäsi pyllypistoke - pyllypistoke, joka voi tehdä KAIKEN. Gape Keeper butt plug , jota tarjoamme 6 kokoa aloittelijoille ja nyrkkeilyasiantuntijoille, lupaa äärimmäisen eturauhasen orgasmin ja kestävän anaalisen venytyksen! Anatomisesti täydellisen muotonsa ansiosta, joka kohdistuu suoraan eturauhaseen, se takaa orgasmit, joiden voimakkuutta et ole koskaan ennen kokenut. Sen vahva imupohja takaa myös rajattomat mahdollisuudet, sillä se tarttuu luotettavasti mihin tahansa sileään pintaan ja tarjoaa sinulle maksimaalisen nautinnon.

     

    Täydellinen eturauhasen stimulointiin ja kestävään anaaliseen venyttelyyn selvästi näkyvillä tuloksilla:

     

    Ainutlaatuisen muotonsa ansiosta butt plug Gape Keeper tavoittaa ja hieroo eturauhasta kohdennetusti, mikä johtaa voimakkaampiin ja pidempikestoisiin orgasmeihin. Jatkuvan stimulaation tunne yhdistettynä mahdollisuuteen käyttää sitä ympäri vuorokauden antaa butt plug jatkuvaan eroottiseen läsnäoloon, jota monet miehet kuvaavat ylivoimaiseksi. Lisäksi butt plug on suunniteltu venyttämään peräaukkoa jatkuvasti ja pitämään se laajasti avoimessa asennossa. Tämä jatkuvan peräaukon venytyksen tunne voi merkittävästi tehostaa seksuaalista kokemusta ja viedä sinut vertaansa vailla olevan nautinnon maailmaan. Gape Keeper ei ainoastaan työnnä rajojasi, vaan myös määrittelee, mitä todellinen anaalinen nautinto tarkoittaa.

     

    Haluatko oppia Gape Keeperin salaisuuden?

     

    Pepputulppamme nimi "Gape Keeper" viittaa englanninkieliseen sanaan "gape", joka tarkoittaa "aukkoa". Tässä yhteydessä se kuvaa peräaukon venyttämistä ja auki pitämistä. Extremeo-sarjan "Gape Keeper" butt plug on siis peräaukkotulppa, joka on erityisesti kehitetty pitämään peräaukko venytettynä tai auki tietyn ajan. Tällaisen peräaukkotulpan käyttö voi antaa miehelle pysyvän tunteen peräaukon täyteläisyydestä ja peräaukon venymisestä, minkä monet miehet kokevat erittäin kiihottavaksi ja tyydyttäväksi. Termi "keeper" tarkoittaa myös sitä, että peräaukkotulppa on suunniteltu "säilyttämään" tai "ylläpitämään" tätä venytystä.

     

    Vahvalla imupohjalla varustettu pepputulppa tarttuu luotettavasti mihin tahansa sileään pintaan, mikä mahdollistaa kädet vapaana -seikkailut ja tehostaa anaalikokemusta. Olipa se sitten pystysuorassa seinällä tai vaakasuorassa lattialla - Gape Keeper pysyy täsmälleen siellä, missä haluat sen olevan.

     

    Oikea butt plug aloittelijoille ja myös erittäin kokeneille miehille:

     

    • Koko S: 3-5,5 cm halkaisija, 9,5 cm työnnettävä pituus - Aloittelijoille.
    • Koko M: halkaisija 3,5-6,2 cm, työnnettävä pituus 10,7 cm - Edistyneille käyttäjille.
    • Koko L: 4-7,5 cm halkaisija, 12 cm työnnettävä pituus - Kokeneille miehille.
    • Koko XL: 4,5-8,5 cm halkaisija, 13,8 cm työnnettävissä oleva pituus - Tuntuu kuin naisen nyrkki olisi peppusi sisällä!
    • Koko XXL: 5-9,5 cm halkaisija, 15 cm työnnettävä pituus - Tuntuu kuin miehen nyrkki peppusi sisällä!
    • Koko XXXL: 5,5-10,5 cm halkaisija, 17 cm työnnettävä pituus - Vain anaalimerirosvoille!

     

    Tämän pepputulpan todellinen taika piilee sen tarkassa kaarevuudessa: miehen anatomiaa silmällä pitäen kehitetty Gape Keeper butt plug kohdistuu suoraan eturauhaseen. Tämä täsmästimulaatio voi aiheuttaa orgasmeja, joiden intensiteetti ja kesto ovat vertaansa vailla - kokemus, joka jokaisen miehen pitäisi olla kokenut ainakin kerran.

     

    Liquid Silicone valmistettu pepputulppa on niin joustava, että se voi todella ottaa osaa mihin tahansa asentoon ja tunkeutua sinuun erityisen syvälle. Butt plug mukautuu täydellisesti kehoosi ja tarjoaa kaikin puolin tyydyttävän tunteen.

     

    Lyhyesti sanottuna: Gape Keeper on enemmän kuin pelkkä anaalitulppa. Se on kannanotto, lupaus intensiivisistä nautinnon hetkistä ja täydellinen butt plug kaikille miehille, jotka etsivät jotain erityistä!

     

    Extremeo-tulppien puhdistus ja käyttö:

     

    • Helppokäyttöinen: Pepputulpan asettaminen peräaukkoon voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos tiedät, miten se tehdään oikein. Suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme helpottamaan pepputulpan asettamista peräaukkoon. Lyhyt suihkaus rentouttaa sulkijalihasta. Tämä tekee pepputulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

     

    • Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikea liukuaine voi tehdä kaiken eron. Extremeo butt plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa on syytä välttää silikonipohjaisten voiteluaineiden käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Nämä antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Se mahdollistaa voiteluaineen syvemmän ja tasaisemman jakautumisen peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa liukuvoidetta, riittävä liukuvoiteen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan levityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

     

    • Puhdistus: Extremeo-pyllytulppa on puhdistettava huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Suurin osa liasta voidaan helposti poistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.



    Lisätietoja:

     

    • butt plug Extremeo - Gape Keeper - pepputulppa miehille
    • Extremeo-tulpat ovat asiantuntijoiden kehittämiä anaalitulppia.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Käytä pepputulppaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Alphamale Aqua tai Aquameo ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Suosittelemme Anal Relax Spray Extremeo -suihkettamme tälle pepputulpalle: Tämä suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan estottoman seksuaalisen ekstaasin.
    • Uusien Extremeo-tulppien myötä tarjoamme sinulle nyt monipuolisen huolettoman paketin anaaliseikkailuihisi. MEO ei ole edelläkävijä ainoastaan Extremeo Anal Relax Sprayn kaltaisten maailmankuulujen tuotteiden osalta, vaan se etsii myös aina parhaita ja innovatiivisimpia tapoja parantaa anaaliseksiä. Looginen jatkumo intohimollemme anaalituotteita kohtaan on innovatiivisten pepputulppien lanseeraus Extremeo-sarjassa. Vuosien kokemuksen ja uskollisilta asiakkailtamme saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet pepputulpat, jotka asettavat uusia standardeja muotoilun, mukavuuden ja toimivuuden suhteen.
    • Haluatko ostaa butt plug? Voit tilata pepputulppamme maailmanlaajuisesti. Löydät MEO-seksikauppoja saksankielisistä maista, kuten MEO-myymälä Saksassa, MEO Sveitsissä tai MEO bondage-myymälä Itävallassa. Emme toimi ainoastaan koko Euroopassa, kuten Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Irlannissa, Islannissa, Romaniassa, Norjassa, Ruotsissa jne. vaan kaikkialla maailmassa, esimerkiksi MEO-seksikauppa Espanjassa, dildokauppa Tanskassa sekä Suomessa - ja jos puhut tšekkiä, löydät koko seksileluvalikoimamme netistä Tšekistä. Jos kielesi on viro, voit tilata butt plug valikoimamme verkossa Virossa. Olemme saatavilla myös Sloveniassa, seksikauppa Bulgariassa ja laaja valikoima BDSM- ja eroottisia tuotteita Slovakiassa. Lisää MEO-myymälöitä löydät Yhdysvalloista, Belgiasta, Kreikasta, Unkarista, Japanista, Isosta-Britanniasta, Serbiasta, Luxemburgista, Maltalta, Portugalista, Islannista, Puolasta, Kanadasta, Etelä-Afrikasta ja Kosovosta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Größe XL

    Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
    Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

      Arviointi 

      Größe XL

      Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
      Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

        Arviointi 

        Davvero grosso

        L’ho provato appena è arrivato è davvero grosso fidatevi.
        Io non sono troppo esperto nella penetrazione anale e inizialmente ho fatto fatica.
        Con il tempo andrà meglio
        Materiale bellissimo è morbidissimo al tatto.
        Ventosa super forte, si attacca ovunque

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Fantástico

        Cuando lo ves te das cuenta realmente de lo grueso que es. De hecho personalmente me ha costado meterlo, pero una vez dentro la sensación es enorme. El tacto es firme, pero no rígido como una piedra. En definitiva, es un juguete lo suficientemente grande como para suponer un placentero reto a los que recien empiezan a experimentar tamaños considerables.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Comfortable all day

        Fits beautifully and is comfortable enough to wear all day. Stays in place even during a workout.

          Arviointi 

          Sehr füllend

          Habe den Gape Keeper in L bestellt und war erst ein wenig erschrocken. Aber der Plug hier ist so schön weich, flutschte sofort rein und füllt meinen Anus so schön aus. Sitze im Büro und liebe es. Später ein Spaziergang. Herrlich. Vielleicht hole ich ihn mir noch Xl. Totale Empfehlung von mir

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Sehr geil

          Mann muss sich ein bisschen Zeit, Ruhe und Gleitgel nehmen, um die Grösse aufnehmen zu können. Durch das weiche Material ist das Einführen allerdings viel einfacher als bei anderen Produkten dieser Grösse! Es passt sich perfekt an die Anatomie an. Es füllt einem richtig auf und drückt sehr angenehm auf die Prostata. Besonders gut gefällt mir auch die relativ breite Basis. Dadurch wird der Schliessmuskel auch nach erfolgtem Einführen immernoch schön gedehnt. Durch den grossen Durchmesser bleibt der Buttplug auch trotz breiter Basis immer an Ort und Stelle und rutscht nicht plötzlich raus. Sehr zu empfehlen!

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Highly recommended!

          I bought the XL and yes, this product is big! When I opened the package the first thing I thought. Ok, this is too big. I need to get one size smaller. But the material is just the right amount of flexible and soft that with just a small bit of lube you can get it in comfortably, it just squeezes in. I can even do it standing up in the shower.

          Once it's in you it fills you up the sensation is fantastic, it doesn't hurt as harder butt plugs this size sometimes do. It pleases you in the right way, it's very very comfortable and just the right amount of 'discomfort', it's always there. That said, I can wear it easily for more hours a day and 'ride' it while being in the office or doing my daily stuff.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Rund herum zufrieden

          Das Material des Gape Keeper ist unglaublich geol und anschmiegsam. Man glaubt kaum daran, dieses Ding rein zu bringen. Aber mit ein klein wenig Gleitgel geht das leichter als gedacht. Das Material gibt halt nach. Der Buttplug passt sich unglaublich an. Gleich nach dem Einführen hatte ich das Gefühl, dass da gar nichts wäre. Aber der Plug passt sich dermaßen gut an, dass man ihn kaum spürt (und das über Stunden). Der leichte Druck, den das Teil innen erzeugt, ist sehr anregend, auch wenn man nicht weiß, woher das kommt.
          Gefühlsmäßig das ALLERBESTE was ich je

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Great quality plug

          Once in it stays in pretty well and is surprisingly comfortable considering the relatively large base. Doesn't require a huge amount of lube (for me) but others may find it uncomfortable without plenty of lube. Only thing i don't like is that it attracts dust and hair due to the rubbery surface, but allot of toys have this same issue and the material used does make it very soft and comfortable so i am not going to take away a star for this. 5/5 would plug again!

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Awesome

          I have had the small and medium but the large fills me completely! I am very pleased with it and am going to recommend to all experts you will enjoy !

            Arviointi 

            Perfekt

            Perfekter Sitz. Lässt sich super tragen und das einführen klappt tadellos mit ein wenig Gleitgel.
            Mein persönlicher Lieblingsplug. Viel Spass mit dem Ding.

            • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - Anaalipistoke miehille

            Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - Anaalipistoke miehille

            Paras anaalitulppa, jonka olet koskaan nähnyt - anaalitulppa, joka tekee kaiken. Gape Keeper butt plug , jota tarjoamme 6 kokoa aloittelijoille ja nyrkkeilyasiantuntijoille, lupaa täydellisen eturauhasen orgasmin ja kestävän anaalin laajentumisen!

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: