Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Extreme Anal Stretch - Anaalipistoke anaalin venyttelyä varten

Äärimmäinen anaalinen venytys vaatii oikeat pyllypistokkeet, kuten tämä äärimmäinen anaalilelu. Sen koon ja painon lisäksi se on vaikuttava, mutta ennen kaikkea sen erityinen pintarakenne, jonka ansiosta voiteluaine tarttuu erityisen hyvin ja takaa vähäisen kitkan. Valittavana on kolme kokoa (105 mm - 155 mm ø) butt plug valittavana.

Lisätietoja

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Äärimmäinen anaalinen venytys vaatii oikeat pyllypistokkeet, kuten tämä äärimmäinen anaalilelu. Sen koon ja painon lisäksi se on vaikuttava, mutta ennen kaikkea sen erityinen pintarakenne, jonka ansiosta voiteluaine tarttuu erityisen hyvin ja takaa vähäisen kitkan. Täydellinen miesten pysyvään anaalivenytykseen! Valittavana on kolme kokoa. Kuvamallimme muuten tykkää todella isosta ja on valinnut todella ison butt plug, koon XL.

     

    Mitä erityistä tässä butt plug on peräaukon venyttämiseen?

     

    Täysin vakuuttava muoto ja juuri oikeat mitat, jotka takaavat peräaukon kestävän ja selvästi näkyvän venytyksen. Lisäksi vakuuttava materiaali, joka on riittävän vakaa ja samalla joustava, jotta butt plug tuntuu juuri oikeissa kohdissa. Meidän butt plug täyttää sinut täysin ja takaa maksimaalisen tyytyväisyyden. Ne ovat suuria ja painavia ja pysyvät siksi vakaasti maassa, kun ratsastat niillä. Nämä peppupistokkeet ovat siksi ihanteellisia harjoitteluun ja venyttelyyn. Pintarakenne takaa, että käytetty voiteluaine tarttuu paremmin butt plug ja voit nauttia nautinnosta pitkään ilman taukoja.

     

    Mitä voiteluainetta minun pitäisi käyttää tähän suureen butt plug äärimmäiseen anaali-venyttelyyn?

     

    Suosittelemme MANCUNT-hybridivoiteluainetta näille pepputulpille. Tämä geeli yhdistää kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee näiden suurten pepputulppien käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä riittävästi liukuvoidetta butt plug ja työnnä hieman peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös Extremeo Spray -suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksiä aloittelevalle että kokeneelle extreme-anaalin venyttelyn ystävälle. Extremeo-suihkeen erityisvaikutus edistää helpompaa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, mutta vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan hillitöntä hauskanpitoa näiden isojen pepputulppien kanssa.

     

    Tärkeitä vinkkejä anaalin venyttämiseen tarkoitetun ison pepputulpan käyttöön ja puhdistamiseen:

     

    Tämä butt plug on valmistettu korkealaatuisesta, ftalaatittomasta vinyylistä. Materiaali on joustavaa ja liukasta. Loistavan pintarakenteen ansiosta voiteluaine pysyy erityisen pitkään. Lisäksi käyttämämme materiaali on erittäin vakaata, joten butt plug kestää pitkään. Ennen kuin käytät butt plug, sinun on kuitenkin puhdistettava se huolellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua yleensä riittävät. Voit puhdistaa sen perusteellisesti suihkeellamme VERYCLEAN. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua puhdistaaksesi suolen ennen anaalitulpan käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" löydät laajan valikoiman.

     

    Mitä sinun tulisi pitää mielessäsi peräaukon venyttämisessä?

     

    Peräaukko on hyvin herkkä aukko. Se on vähemmän venyvä kuin sukupuolielimet, ja siksi sitä on käsiteltävä huolellisesti ja varovaisesti.

     

    Peräaukon venyttelyssä kannattaa välttää seuraavia virheitä:

     

    Älä käytä voimaa peräaukon sulkijalihaksen venytyksessä! Jos sulkijalihas ei ole rento, tunkeutuminen on tuskin mahdollista. Jos toimit liian kovakouraisesti, voit vahingoittaa sulkijalihasta ja suolen limakalvoa vakavasti. Siksi: Käytä aina runsaasti MANCUNT-liukuvoidetta ja venytä hitaasti!

     

    Käytä vain seksileluja! Jos makuuhuoneessa ei ole sopivaa anaaliseksilelua, on houkuttelevaa käyttää muita esineitä. Me MEO:ssa neuvomme tätä vastaan, koska nämä esineet lisäävät loukkaantumis- ja infektioriskiä. On myös hyvä syy, miksi markkinoilla on monia anaalileluja - niissä on leveä jalka, niin sanottu stopper. Muiden esineiden ja lelujen kanssa on olemassa vaara, että ne katoavat peräaukkoon.

     

    Anaalin laajentaminen on uskomattoman jännittävä seksikäytäntö. Valmistelu vaatii huolellisuutta, ja venytyksen aikana on oltava riittävän varovainen, ettei sulkijalihasta venytetä liikaa. Me MEO:lla, anaalin venyttelyn verkkokaupassa, kehotamme sinua lähestymään anaalin venyttelyn aihetta varovasti ja herkästi - on aina hauskaa löytää jotain uutta anaalin venyttelyn saralla eikä olla kokeiltu kaikkea heti ensimmäisellä kerralla. Etene hitaasti ja varovasti - sitten tulet rakastamaan anaalin laajentamista pepputulpillamme!

     

    Lisätietoja:

     

    • Anal Stretching butt plug kolmessa koossa
    • Täydellinen pysyvään anaali-venytykseen miehille
    • Erittäin painava, jossa on leveä pohja
    • Poikkeuksellinen muotoilu intensiiviseen nautintoon!
    • Suurella jalalla, joka mahdollistaa käsittömän työnnön
    • Käytä vain vesiliukoisten liukuvoiteiden (esim. Aquameo) tai hybridiliukuvoiteidemme (Mancunt tai Formula X) kanssa
    • Materiaali: Nämä pepputulpat on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Hoito-ohjeet: Pese ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran ja puhdista hygieenisesti VERYCLEAN -suihkeella.
    • butt plug säilytä erillään äläkä yhdessä muiden silikonisten seksilelujen kanssa.
    • Maksimaalinen anaalin venytys tai pysyvä anaalin venytys ja myös anaalin venytys miehille voi olla hauskaa. Haluatko sinäkin venyttää peräaukkoasi anaalvenytyksen avulla? Silloin sinun kannattaa hankkia itsellesi erityinen anaalipistoke anaalin venyttämiseen, anaalipistoke XL tai butt plug XXL. MEO on erikoistunut kuuluisaan anaalin venytysrenkaaseen, suurimpaan anaalin venytystulppaan ja erityisesti aiheeseen "anaalin venytys mies". Tarjoamme anaalin venytystulppia monissa malleissa ja väreissä, jotka eroavat selvästi muista tuotteista anaalin venyttelyyn tai extreme-anaalin venyttelyyn. Niissä yhdistyvät monet edut, joita et löydä muista anaalileluista. Anaalin laajentaminen ja äärimmäinen anaalin venytys vaativat oikean tuotteen, kuten tämän erityisen, erittäin suuren anaalitulpan maksimaaliseen anaalin venytykseen.

    • Medium: 180 mm x 105 mm ø, Large 220 mm x 130 mm ø, X-Large 260 mm x 155 mm ø.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Vollkommen begeistert

    Nicht nur die Form ist genial, sondern auch das Material bzw. die Oberfläche. Absolut empfehlenswert! DANKE!!!!!!

      Arviointi 

      Stinkt und schon kaputt

      der Plug geht garnicht 3 mal gebraut und schon Risse und stinken tut er auch

        Arviointi 

        Bought the biggest size

        Bought the biggest size and haven’t quite got it all yet but so close and very comfortable every time I try. Think I could manage if I could hold off on cumming a little while longer, think I might go try now!

        • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Ein Festival der analen Orgasmen

        Es ist beeindruckend, wenn man ihn zum ersten Mal auspackt und man zweifelt, ob man überhaupt in der Lage sein wird, die erste Stufe zu versenken. Aber es geht rein, es geht wirklich rein, am Anfang ist es ein bisschen schwer, wenn man nicht vorgedehnt hat, aber wer es hatte, hatte es, und die ersten beiden Stufen öffnen sich allmählich in deinem Körper. Der Druck auf die Prostata ist extrem geil und die ersten Krämpfe beginnen in Deinem Körper. Abhängig von deiner Geilheit und deinem Rhythmus könntest du hier ejakulieren, ohne dich zu berühren. Ein Festival der analen Orgasmen und zwar so lange, wie dein Körper es aushält.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Maximale Anal Dehnung

        Was für ein absolut ausfüllendes Gefühl, wenn die richtige Größe gefunden ist.
        Sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis!!!
        Sogar ansatzweise zum dauerhaften Tragen geeignet...

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Davvero un gigantesco butt plug

        Davvero un gigantesco butt plug. L'enorme circonferenza significa che, non importa quanto lontano lo metti, sperimenterai comunque il tuo orgasmo molto più forte. Il prezzo è alto per qualcosa che potresti descrivere come "un blocco di silicone", ma se ti piace solido e pesante, questo plug anale è la scelta giusta e vale il suo prezzo.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        I love it

        i found it a little hard to get use to butt now i love it

          Arviointi 

          Echt cool

          Mamamia ! Nichts für Anfänger aber wenn der Plug erstmal drin ist suuuper. Haben erst die Größe M bestellt und gleich danach noch L. Passen beide super, auch super Material, saugt sich nicht fest, gibt beim sitzen immer Feedback "wie hey ich bin noch da", ist echt irre ständig diese geile Stimulation und Dehnung. Für mich und Männer die auf extreme Analdehnung stehen sind die Plugs echt cool.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Feels awesome

          Comfortable, hard to get in if you are not really warmed up first

            Arviointi 

            Très satisfait

            J'ai acheté les 4 butt plugs de cette série et je suis extrêmement satisfait. Elles ont un poids élevé et un pied large pour que vous puissiez les monter parfaitement. Mais le véritable point fort est le matériau (ni trop dur, ni trop mou) ainsi que la surface spéciale sur laquelle le lubrifiant adhère longtemps et ne sèche pas. Je recommande vivement le butt plug. Peut-être pas adapté aux débutants, mais il y a trois tailles au choix.

            • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Extreme Anal Stretch - Anaalipistoke anaalin venyttelyä varten

            Extreme Anal Stretch - Anaalipistoke anaalin venyttelyä varten

            Äärimmäinen anaalinen venytys vaatii oikeat pyllypistokkeet, kuten tämä äärimmäinen anaalilelu. Sen koon ja painon lisäksi se on vaikuttava, mutta ennen kaikkea sen erityinen pintarakenne, jonka ansiosta voiteluaine tarttuu erityisen hyvin ja takaa vähäisen kitkan. Valittavana on kolme kokoa (105 mm - 155 mm ø) butt plug valittavana.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: