Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Asslock

Uutiskirje

B-Vibe Snug & Tug - Asslock

Tutustu B-Vibe Snug & Tug Asslockiin: maailman mukavin yhdistelmä kyrpärengasta ja butt plug ja ehdoton kumppanisi 24/7-stimulaatioon! Korkea käyttömukavuus on taattu riippumatta siitä, käytätkö Asslock vain välillä vai koko päivän.

Lisätietoja

3391/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tutustu B-Vibe Snug & Tug Asslockiin: maailman mukavin yhdistelmä kyrpärengasta ja butt plug ja paras kumppanisi 24/7-stimulaatioon! Korkea käyttömukavuus on taattu riippumatta siitä, käytätkö Asslock vain välillä vai koko päivän.

     

    Asslock on ainutlaatuinen seksilelu, joka on suunniteltu erityisesti miehille. Se koostuu anaalitulpasta ja kalurirenkaasta. Tämä fantastinen yhdistelmä ei tarjoa ainoastaan intensiivistä stimulaatiota, vaan myös moninkertaista stimulaatiota, mikä johtaa suurempaan nautintoon ja voimakkaampiin orgasmeihin. Meidän Asslock on siis monipuolinen lisä jokaisen anaalistimulaatiolle avoimen miehen seksielämään.

     

    Kohokohdat:

     

    Kaksoisstimulaatio: yksi Asslock stimuloi sekä peräaukkoa että penistä. Asslock anaalitulppa työnnetään varovasti peräaukkoon stimuloimaan siellä olevia herkkiä hermopäätteitä. Samaan aikaan kalurengas ympäröi peniksen ja kivekset verenkierron lisäämiseksi ja erektion tehostamiseksi.

     

    Eturauhasen stimulaatio: Asslock:n anaalitulppaa käytetään myös eturauhasen stimuloimiseen. Eturauhasen stimulaatio johtaa erittäin voimakkaisiin eturauhasorgasmeihin, jotka eroavat normaaleista orgasmeista.

     

    Paremmat erektiot: Asslock :n Cock Ring auttaa lisäämään veren virtausta penikseen. Tämä johtaa pidempiin ja vahvempiin erektioihin ja viivästyttää orgasmia.

     

    B-Vibe Snug & Tug Asslock yhdistää kaikki nämä edut yhteen kompaktiin ja hienostuneeseen tuotteeseen. Mukava kalurengas tarjoaa vahvemmat ja pidempikestoiset erektiot, kun taas raskas peräaukkotulppa stimuloi sekä peräaukkoa että eturauhasta.

     

    Nauti ainutlaatuisesta täyteläisyyden ja paineen tunteesta peräaukkokanavassa tällä hyvin erityisellä, erityisen raskaalla peräaukkotulpalla, jonka muotoilu perustuu suosittuun "Snug Plug" -sarjaamme. Se painaa noin 130 grammaa ja tarjoaa intensiivistä stimulaatiota ja aistillista täyteläisyyden tunnetta, jota et pian unohda.

     

    Mukavuus on etusijalla B-Vibe Snug & Tug Asslock . Sen ohut, joustava kaula ja pehmeä, saumaton silikoni takaavat täydellisen mukavuuden, käytitpä Asslock sitten vain välillä tai koko päivän.

     

    Kuten kaikki B-Vibe-tuotteet, B-Vibe Snug & Tug Asslock on valmistettu korkealaatuisesta, hypoallergeenisesta, lateksista ja ftalaatista vapaasta silikonista. Huokosettomuutensa ansiosta Asslock on myös täysin vedenpitävä, mikä sopii täydellisesti seksikkäisiin hetkiin kylpyammeessa, suihkussa tai saunassa. Laadukkaan materiaalin vahingoittumisen välttämiseksi Asslock tulisi kuitenkin käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Puhdistus on helppoa ja mutkatonta. Koska Asslock on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, se voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä tai VERYCLEAN -suihkeellamme.

     

    B-Vibe Snug & Tug Asslock toimitetaan huomaamattomassa kotelossa, joka on ihanteellinen matkustamiseen ja huomaamattomaan säilytykseen.

     

    Lisätietoja:

     

    • B-Vibe Snug & Tug Asslock
    • Yhdistetty anaalitulppa ja kalurirengas
    • Mitat: Pituus 10,7 cm, halkaisija 3 cm, työnnettävä pituus 9,4 cm
    • Materiaali: silikoni
    • B-Viben tuotteet MEO-verkkokaupassa: Tutustu anaalisen nautinnon seuraavaan tasoon B-Viben ensiluokkaisten anaalivibraattoreiden avulla! Nykyaikaisen muotoilun, korkealaatuisten materiaalien ja innovatiivisen teknologian yhdistelmä takaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, jonka voit kokea uudelleen ja uudelleen. B-Vibe ja MEO ovat kaksi tunnettua merkkiä seksilelujen maailmassa, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin anaalileluihin. B-Vibe tunnetaan erityisesti innovatiivisesta tuotevalikoimastaan, johon kuuluu kauko-ohjattavia anaalitulppia, anaalipalloja ja anaaliharjoittelusarjoja. B-Vibe-yritys on maailmanlaajuisesti tunnustettu korkealaatuisten materiaalien ja kehoystävällisen silikonin käytöstä tuotteidensa valmistuksessa.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Miracle gadget

    An absolute top-tier sex toy! The quality and functionality are superb. It's user-friendly and consistently delivers an amazing experience. A must-have for anyone looking to spice up their sex life!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    B-Vibe Snug & Tug - Asslock

    B-Vibe Snug & Tug - Asslock

    Tutustu B-Vibe Snug & Tug Asslockiin: maailman mukavin yhdistelmä kyrpärengasta ja butt plug ja ehdoton kumppanisi 24/7-stimulaatioon! Korkea käyttömukavuus on taattu riippumatta siitä, käytätkö Asslock vain välillä vai koko päivän.

    Kirjoita oma arvostelusi

    22 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: