Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

B-Vibe

Uutiskirje

B-Vibe Anal Education Set - Suuri sarja anaaliseksiä varten

Tutustu anaaliseksin nautintoihin uuden B-Vibe Anal Education Set. Tämä kattava 7-osainen setti tarjoaa kaiken, mitä tarvitset valmistellaksesi kehosi turvallisesti anaaliseksiin, askel askeleelta.

Lisätietoja

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tutustu anaaliseksin nautintoihin uuden B-Vibe Anal Education Set. Tämä kattava 7-osainen setti tarjoaa kaiken, mitä tarvitset valmistellaksesi kehoasi turvallisesti ja askel askeleelta anaaliseksiin.

     

    B-Vibe Anal Education Set tarjoaa sekä miehille että naisille monia etuja ja mahdollisuuksia löytää ja nauttia anaaliseksin nautinnoista.

     

    Tässä on vain muutamia syitä, miksi tästä sarjasta voi olla suurta hyötyä monille miehille ja naisille:

     

    Uusien nautintoalueiden löytäminen: Miehille sarja tarjoaa loistavan tavan stimuloida eturauhasta tai "P-pistettä", erogeenistä aluetta, joka voi aiheuttaa voimakkaita nautinnon tunteita. Naisille anaalinen stimulaatio voi epäsuorasti stimuloida G-pistettä, mikä johtaa voimakkaisiin orgasmeihin.

     

    Askel askeleelta: Setti sisältää kolme erikokoista anaalitulppaa, jotka mahdollistavat asteittaisen ja hellävaraisen perehdytyksen anaaliyhdyntään. Tämä on erityisen edullista aloittelijoille, sillä anaaliyhdyntä ilman riittävää valmistautumista koetaan usein epämiellyttäväksi tai kivuliaaksi.

     

    Koulutusta ja tietoa: Setti sisältää kattavan oppaan anaaliyhdynnästä, jonka ovat kirjoittaneet sertifioidut seksuaalikasvattajat. Opas tarjoaa käytännön vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla voidaan vähentää anaaliseksiin liittyviä pelkoja ja väärinkäsityksiä ja edistää turvallista, miellyttävää ja tyydyttävää kokemusta.

     

    Monipuolisuus: Setti sisältää sekä värähteleviä että anaalitulppia, joissa on integroidut painot, jotka mahdollistavat monenlaisia tuntemuksia ja kokemuksia. Tämä voi auttaa lisäämään seksuaalista kiihottumista ja laajentamaan seksuaalista kokemusta.

     

    Terveys ja hygienia: Setti sisältää myös anaalihuuhtelun, joka mahdollistaa perusteellisen puhdistuksen ennen anaaliyhdyntää, mikä voi auttaa ylläpitämään peräaukon terveyttä.

     

    Laatu ja turvallisuus: Kaikki sarjan tuotteet on valmistettu vartalolle sopivasta silikonista ja ne ovat hypoallergeenisia, mikä minimoi allergisten reaktioiden ja ihoärsytyksen riskin. Anaalitulpissa on litteä pohja, joka estää niiden työntämisen liian syvälle, mikä takaa turvallisen käytön.

     

    Olitpa sitten aloittelija, joka on utelias anaaliyhdynnästä, tai sinulla on jo enemmän kokemusta ja haluat laajentaa horisonttiasi, B-Vibe Anal Education Set tarjoaa sinulle kattavan tavan parantaa ja tehostaa anaalikokemustasi.

     

    Kattava setti sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi heti alkuun:

     

    Pieni anaalitulppa: Pieni silikoninen anaalitulppa on aloittelijalle sopiva anaalilelu ilman tärinää. Siinä on joustava kaula ja litteä pohja helppoa ja turvallista käyttöä varten. Ohuen muotoilunsa ansiosta se tuntuu sormelta ja sopii erinomaisesti anaaliseksin aloittelijoille.

     

    Keskikokoinen tärisevä anaalipistoke: Keskikokoinen anaalipistoke on varustettu tehokkaalla moottorilla, ja se voidaan ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla. Tämä anaalipistoke tarjoaa monipuolista anaalista nautintoa. Tämän anaalitulpan värähtelyt stimuloivat eturauhasta tai G-pistettä ja auttavat sulkijalihaksen rentoutumaan - juuri sitä, mitä haluat saavuttaa anaaliseksin aikana.

     

    Suuri, painava anaalitulppa: Sarjan suurin anaalitulppa on painava anaalitulppa, joka 180 grammallaan tarjoaa aistillisen täyteläisyyden tunteen. Tämä anaalitulppa tarjoaa anaalistimulaation uuden tason, joka sopii edistyneille käyttäjille. Tällaiset anaalitulpat sopivat erinomaisesti julkiseen käyttöön ja tarjoavat jännittävän tunteen kielletystä ja salaisesta.

     

    Täydellinen anaalikäsikirja: B-Vibe Anal Education Set sisältää yli 50-sivuisen käsikirjan, jossa on yhdysvaltalaisten sertifioitujen seksuaalikasvattajien kirjoittamat kattavimmat anaaliohjeet. Nämä ohjeet auttavat sinua ymmärtämään, miten valmistella kehoasi anaaliseksiin.

     

    Pakkaus sisältää myös huomaamattoman kantolaukun, voiteluaineen applikaattorin, jolla voiteluaine on helppo levittää, ja anaalihuuhtelun, joka valmistelee sinua anaaliseksiin:

     

    Voiteluaineen applikaattori: Tämä pieni työkalu on yksi parhaista asioista, joista et ehkä ole koskaan kuullutkaan. Sen avulla voit levittää voiteluainetta vaikeasti saavutettaviin paikkoihin.

     

    Anaalihuuhtelu: Mikään anaaliharjoittelupakkaus ei olisi täydellinen ilman anaalihuuhtelua. Anaalihuuhtelu on täydellinen väline perusteelliseen puhdistukseen ennen anaaliseksiä.

     

    Kantolaukku matkustamista varten: Mikset ottaisi anaaliharjoittelusettiäsi mukaan lomalle?

     

    Lisätietoja:

     

    • B-Vibe Anal Education Set
    • Suuri harjoittelusetti anaaliseksiä varten
    • Mitat: Keskikokoinen anaalitulppa: 13,4 x 3,2 x 6,8 cm, suuri anaalitulppa: 13,7 x 4 x 7,2 cm
    • Setti on vedenpitävä (IPX5), vartalolle sopiva ja anaalitulpat on valmistettu korkealaatuisesta silikonista. Keskikokoisessa anaalipistokkeessa on tehokas moottori, se on ladattava ja sen käyttöaika on 75 minuuttia ja latausaika 120 minuuttia.
    • B-Vibe MEO-verkkokaupassa: Tutustu anaalisen nautinnon seuraavaan tasoon B-Viben ensiluokkaisten anaalivibraattoreiden avulla! Nykyaikaisen muotoilun, laadukkaiden materiaalien ja innovatiivisen teknologian yhdistelmä takaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, jonka voit kokea uudelleen ja uudelleen. B-Vibe ja MEO ovat kaksi tunnettua merkkiä seksilelujen maailmassa, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin anaalileluihin. B-Vibe tunnetaan erityisesti innovatiivisesta tuotevalikoimastaan, johon kuuluu kauko-ohjattavia anaalitulppia, anaalipalloja ja anaaliharjoittelusarjoja. B-Vibe on maailmanlaajuisesti tunnustettu korkealaatuisten materiaalien ja kehoystävällisen silikonin käytöstä tuotteidensa valmistuksessa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Kirjoita oma arvostelusi

      B-Vibe Anal Education Set - Suuri sarja anaaliseksiä varten

      B-Vibe Anal Education Set - Suuri sarja anaaliseksiä varten

      Tutustu anaaliseksin nautintoihin uuden B-Vibe Anal Education Set. Tämä kattava 7-osainen setti tarjoaa kaiken, mitä tarvitset valmistellaksesi kehosi turvallisesti anaaliseksiin, askel askeleelta.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      9 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: