Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage Fesseln DISTINCT

Uutiskirje

Nahka BDSM kaulus - Musta Valkoinen

Käytämme bondage-kaulamansetin pehmusteena erityisen pehmeää pintanahkaa, joka takaa suuren käyttömukavuuden. Erinomaisen valmistuksen ansiosta kaulamansettia voi käyttää erittäin mukavasti pidempään ja jopa yön yli ilman, että siitä tulee epämukava.

Lisätietoja

1363/00

79,90 €


-20,00 €

59,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    BDSM-kaulamansetilla ei ole vain käytännöllistä käyttöä, vaan sillä on myös aina suuri merkitys. Niin sanotusti "statement piece", joka kertoo jo kaiken. MEO menee kuitenkin vielä pidemmälle ja optimoi tämän BDSM-skenen selkeän merkin värikoodauksella, joka paljastaa paljon muutakin kuin sen, että olet Sub.

     

    Kaksiväriset bondage-nahkapannat sarjasta DISCTINCT punaisella, keltaisella, sinisellä ja valkoisella värillä ovat analogisia maailmankuulun nenäliinakoodin kanssa. Tämä ei jätä mitään kysymyksiä avoimeksi, ja alistuva kantaja voi jopa puolustuskyvyttömänä sidottuna ja suukapulassa kertoa ympäristölleen, mistä hän on kiinnostunut.

     

    Täydellinen käsityötaito ja intohimo bondagea kohtaan yhdistyvät tässä BDSM-kaulamansetissa sarjasta DISCTINCTjonka laadusta MEO takaa nimellään.


    Bondage-kaulahihnan pehmusteena käytämme erityisen pehmeää pintanahkaa, joka takaa suuren käyttömukavuuden. Erinomaisen valmistuksen ansiosta kaulamansettia voi käyttää erittäin mukavasti pidempään ja jopa yön yli ilman, että siitä tulee epämukava.

    Koska nahka on kokonaan läpivärjätty, kaulapanta saa syvän, loistavan värin, joka ei haalistu edes ajan myötä, vaan muuttuu yhä kauniimmaksi. Kolme teräsrengasta, yksi edessä ja kaksi sivuilla, tarjoavat mahdollisuuden integroida panta optimaalisesti bondage-istuntoon, esimerkiksi ketjujen tai hihnan kiinnittämiseen. Kaulakiinnitys on säädettävissä metallisoljella, ja se voidaan sovittaa mihin tahansa kaulan ympärysmittaan.

     

    Laadukkaiden BDSM-nahkatuotteiden sarjaan "DISTINCT" kuuluvat bondage-kaulapannat, BDSM-nilkkahihnat, bondage-käsiraudat, rannekkeet ja käsivarsinauhat.

     

    Lisätietoja:

     

    • Musta / valkoinen nahka BDSM kaulus
    • Bondage-kaulus tai kaulamansetti
    • Kolmella tukevalla teräsrenkaalla
    • 53 cm pitkä ja 8 cm leveä
    • Kaksivärinen kaulahihna, jonka koko on säädettävissä
    • Ensiluokkainen laatu ja korkea käyttömukavuus
    • BDSM-ammattilaisten suosittelema
    • Takaa täydelliset bondage-sessiot
    • Valmistettu kasvivärjätystä naudannahasta
    • Sopii kaikille kaulan ympärysmitoille n. 36 cm - 46 cm:n välillä

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Elegante e sensuale

    Elegante e sensuale, può essere comodo o allacciato bello stretto... Bello davvero!

      Arviointi 

      Excellent quality

      I like this collar, the way that it fits me personally gives it an almost posture collar feel and that was a fantastic feeling. Being unable to look down whilst wearing it just reinforced my submissive tendencies.

      The three 'D' Rings give you lots of play options and it was so much fun to have my wrists immobilised to my collar. It is a fantastic firm collar and its high contrast colours give it a really striking look that I love. Whilst it is a very firm collar it is comfortable to wear even for extended periods of time. Once again Meo have produced another fantastic collar.

      Read full review: http://www.sexmachinereviews.co.uk/black-and-white-leather-bondage-collar-from-meobond.html

        Arviointi 

        Längeres Tragen sehr angenehm

        Das Halsband ist aus sehr gutem Leder und riecht auch etwas nach Leder. Ringe, Ösen und Nieten sind perfekt verarbeitet. Längeres Tragen ist durch die Polsterung auch sehr angenehm. Guten Equipment für den Sklaven.

          Arviointi 

          Would recommend this to anyone looking for a good quality collar

          This collar is my first. It is very well made and fits perfectly. Just stiff enough to remind you it is there but comfortable enough for long term wear. Would recommend this to anyone looking for a good quality collar. You get your money's worth on this one for sure.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Nahka BDSM kaulus - Musta Valkoinen

            Nahka BDSM kaulus - Musta Valkoinen

            Käytämme bondage-kaulamansetin pehmusteena erityisen pehmeää pintanahkaa, joka takaa suuren käyttömukavuuden. Erinomaisen valmistuksen ansiosta kaulamansettia voi käyttää erittäin mukavasti pidempään ja jopa yön yli ilman, että siitä tulee epämukava.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös: