Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhasen stimulaattori, jossa on shokkitoiminto

Eturauhasen stimulaattorimme salaisuus: klassisen värähtelyn lisäksi se stimuloi lisäiskuilla, se käytännössä vasaroi eturauhasta. Koet eturauhasen orgasmin kuin hevonen ejakuloisi! Kaikkia toimintoja voidaan ohjata suoraan eturauhastimulaattorissa tai kaukosäätimellä.

Lisätietoja

2922/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Eturauhasen stimulaattorimme salaisuus: klassisen värähtelyn lisäksi se stimuloi lisäiskuilla, se käytännössä vasaroi eturauhasta. Koska voit valita voimakkuuden, nopeuden ja värähtelyn 7 + 3 tilan välillä, iskut tuntuvat erittäin voimakkailta. Koet eturauhasen orgasmin kuin hevosen siemensyöksy! Kaikkia toimintoja voidaan ohjata suoraan eturauhasen stimulaattorissa tai mukana tulevalla kaukosäätimellä.

     

    Mitä me rakastamme:

     

    Kaukosäätimen avulla voit aktivoida / muuttaa eri tärinätasoja napin painalluksella yksilöllistä stimulaatiota varten. Kaukosäädin on niin pieni ja huomaamaton, että voit käyttää anaalipistoketta huomaamatta myös tien päällä, klubilla, töissä tai kuntosalilla.

     

    Mitä eturauhasen stimulaattori tekee?

     

    Eturauhastimulaattorit on erityisesti muotoiltu stimuloimaan eturauhasta ja P-pistettä. Eturauhanen on äärimmäisen herkkä kohta miehillä ja muistuttaa naisten G-pistettä. Sen stimuloiminen seksin tai itsetyydytyksen aikana lisää nautinnon tunnetta ja orgasmia. P-piste on "miehen G-piste", joka sijaitsee noin 5-7 cm peräaukon suuaukon takana ja aiheuttaa voimakkaita anaaliorgasmeja, kun sitä stimuloidaan eturauhastulpalla. Jopa "hands-free-orgasmit" ja orgasmit ilman erektiota ovat mahdollisia.

     

    Miten eturauhastimulaattoria käytetään?

     

    Tämän eturauhastimulaattorin käsittely on erittäin helppoa verrattuna moniin muihin eturauhasvibraattoreihin! Käytä hieman Aquameo-vesipohjaista liukuvoidetta ja aseta se anaalisesti. Voit ohjata pulssia, värähtelymuotoja ja värähtelytasoja yksinkertaisesti painamalla eturauhastimulaattorin alapuolella olevassa ohjauspaneelissa olevaa painiketta tai vaihtoehtoisesti kaukosäätimellä.

     

    Mitä erityistä eturauhastimulaattorissa on?

     

    Eturauhastimulaattorissa on ihanan silkkisen pehmeä silikonipinta, joka tuntuu erittäin miellyttävältä iholla ja kehossa. Eturauhastimulaattorin leveä pohja takaa, että voit istua ja nauttia, sillä se estää liian syvälle tunkeutumisen. Tämä eturauhastimulaattori kohdistuu nautintopisteeseesi, eturauhaseen! Se stimuloi sinua sisältäpäin ja tökkii suoraan eturauhaseen.

     

    Miten puhdistan eturauhastimulaattorin?

     

    Puhdista eturauhastimulaattori yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Jos haluat erityisen perusteellisen puhdistuksen, suosittelemme käyttämään suihkettamme VERYCLEAN.

     

    Mitä muuta minun on otettava huomioon?

     

    Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameoa. Silikonipohjaiset voiteluaineet voivat vahingoittaa eturauhastimulaattorin pintaa. Suosittu Analforte -suihkeemme rentouttaa peräaukkoa ja helpottaa asettamista.

     

    Lisätietoja:

     

    • USB-kaapelilla ladattava eturauhastimulaattori, jossa on tärinä- ja shokkitoiminto.
    • Eturauhasen stimulaattori kaukosäätimellä
    • 7 sykkivää tilaa: vasaroi kovaa eturauhasta!
    • 3 tärinän voimakkuutta hellävaraisesta voimakkaaseen
    • Leveällä alustalla: Estää liian syvälle tunkeutumisen.
    • Materiaali: Silikoni ja ABS
    • Dimensions: Kokonaispituus 15,5 cm, halkaisija 3,5 cm.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Tip top

    Au niveau de la matière il est pas mal et il se nettoie bien. Il y a deux modes différents (vibrations et mouvement de va et vient). Ce qui est pas mal c'est que tu peut choisir si tu veut les deux modes ou un seul des deux

      Arviointi 

      Super

      Dimensioni adatte a beginner ma la vibrazione è una bomba

        Arviointi 

        Strong vibrations

        Strong vibrations, one of the most powerful I have experienced.

          Arviointi 

          Geiles Teil

          Funktioniert gut - schnell geliefert. Danke

            Arviointi 

            Eigentlich sehr gut

            Eigentlich sehr gut. Alle Funktionen lassen sich entweder am Plug selber oder mit der Fernbedienung steuern. Das vibrieren ist auch sehr angenehm. Eigentlich alles perfekt allerdings könnte er nach meinem Geschmack etwas stärker zustoßen. Dafür ist ein Betrieb allerdings sehr leise. Man spürt es schon deutlich dass man was im Anus hat

              Kirjoita oma arvostelusi

              Eturauhasen stimulaattori, jossa on shokkitoiminto

              Eturauhasen stimulaattori, jossa on shokkitoiminto

              Eturauhasen stimulaattorimme salaisuus: klassisen värähtelyn lisäksi se stimuloi lisäiskuilla, se käytännössä vasaroi eturauhasta. Koet eturauhasen orgasmin kuin hevonen ejakuloisi! Kaikkia toimintoja voidaan ohjata suoraan eturauhastimulaattorissa tai kaukosäätimellä.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: