Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Mystim - Sähköstimulaatio

Uutiskirje

Bal(l)zac metallidildo electrosexiin - Mystim Electrosex

Bal(l)zac on erittäin pitkä dildo, joka stimuloi emätintä ja peräaukkoa erityisen intensiivisesti ilman stimulaatiovirtaa kuuden pallon ansiosta. Tämän sähköseksilelun vahvat kaarevuudet takaavat jo nyt lisääntyvän kiihottumisen, joka luo uutta nautintoa jokaisella pienellä liikkeellä.

Lisätietoja

2216/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Bal(l)zac on erittäin pitkä dildo, joka stimuloi emätintä ja peräaukkoa erityisen intensiivisesti ilman stimulaatiovirtaa kuuden pallon ansiosta. Tämän sähköseksilelun vahvat kaarevuudet takaavat jo lisääntyvän kiihottumisen, joka luo uutta nautintoa jokaisella pienellä liikkeellä. Kun sähköstimulaatio kytketään päälle, lempeä kihelmöinti, rytmikäs sykintä tai aistillinen työntöaistimus läpäisee koko vatsan. Jos nyt jännität lihaksia, stimulaatio voimistuu välittömästi, joten voit hallita omaa kiihottumistasi, lisätä sitä ja antaa sen huipentua ekstaasiin myös ilman käsiäsi. Paksut pallot merkitsevät myös sitä, että stimulaatio on aina voimakkainta alueella, jota stimuloidaan pallon paksuimmalla osalla. Jos liikutat lelua edes muutaman millimetrin verran, peräaukon tai emättimen läpi kulkee aivan uusia, pehmeitä sähköisen kiihottumisen aaltoja tai kovia nykäyksiä.

     

    E-Stim (lisävaruste)
    Sileä alumiinidildo on helppo työntää syvälle. Helpointa on käyttää ESHOCKin kaltaista liukuvoidetta. Dildo kirjaimellisesti sähköistää sinut, sillä asetuksesta riippuen tunnet lempeää kihelmöintiä, rytmikästä sykkimistä tai aistillista työntöä. Sen takana ei ole mitään taikatemppua, vaan fysiikkaa. Plus- ja miinusnavat erkanevat toisistaan jo muutaman senttimetrin kuluttua. Molempien napojen aktivoimiseen tarvitaan tietysti stimulaatiovirtalaite.

     

    Intensiteetti
    Se, kuinka kauan ja intensiivisesti haluat hemmotella, on sinusta itsestäsi kiinni. Voit nauttia kihelmöivästä nautinnosta tuntikausia. Tai vaihdella ja tehostaa stimulaatiota niin, että sinut ajetaan nopeasti sensaatiomaisiin orgasmeihin - juuri niin kuin itse haluat.

     

    Käsittely
    Stimulaatiovirtadildomme on valmistettu lääketieteellisestä alumiinista ja kiillotettu huolellisesti käsin. Kuten kaikki MEO-tuotteet, tämä laadukas dildo erottuu erinomaisesta laadusta ja tarjoaa korkeimman turvallisuustason käytön aikana.

     

    Puhdistus ja hoito
    Voit puhdistaa E-Stim-dildon helposti vedellä ja suihkeellamme VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Tyyppi: Dildo, valinnaisesti E-Stimillä varustettuna (anaali- tai emätinstimulaatioon)
    • Pituus 25 cm
    • Halkaisija 3 cm
    • Paino 530-540 g (E-Stimillä/ilman E-Stimiä)
    • Napa 2 (kaksinapainen)
    • Valmistettu käsin kiillotetusta lääketieteellisestä alumiinista
    • Stimulaattori vaaditaan (jos haluat käyttää dildoa E-Stimillä)
    • Käyttöohjeet seuraavissa maissa: DE, EN, FR, IT, SP, NL, RU ja DE
    • MEO verkkokauppa sähköseksille, stimulaatiovirtaleluille, stimulaatiovirtalaitteille, SM-leluille sähköstimulaatioon, Estim Anal, Estim Vaginal & E-Stim Penis, elektrodit BDSM ja paljon muuta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    schlank und lang, sei nicht bang

    Einen Dildo mit 30 mm Durchmesser kann auch ein Anfänger schmerzfrei anal einführen, wobei Gleitmittel nicht vergessen werden darf. Die Isolationsstelle zwischen beiden Polen ist zwischen Kugel 2 und 3 schwarz erkennbar. Folglich können bereits drei eingeführte Kugeln zur Elektrostimulation reichen, aber mehr ist immer "besser". Wenn die Impulse im Anus wirken, kommt das Verlangen nach größerer Intensität der Impulse von allein. So dreht man eben den Regler bald voll auf und lässt sich hart rannehmen. Später wird man(n) mutiger und will diese Impule auch am Genital und an der nackten Eichel synchron erleben, deshalb immer ein Zwei-Kanal-Reizstromgerät erwerben.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Geiles Gefühl

    Ich hatte vor der Bestellung ziemliche Angst der E-Stim Dildo von MEO könnte anal zu groß sein. ch habe ihn ausgepackt und natürlich gleich ausprobiert. Dabei hat sich herausgestellt daß der E-Stim Dildo mit etwas Gleitgel versehen ganz einfach reinrutscht - viel einfacher als kleinere Dildos aus Gummi. Und dann hat man ein geiles Gefühl sogar ohne Elektrostimulation.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Bal(l)zac metallidildo electrosexiin - Mystim Electrosex

    Bal(l)zac metallidildo electrosexiin - Mystim Electrosex

    Bal(l)zac on erittäin pitkä dildo, joka stimuloi emätintä ja peräaukkoa erityisen intensiivisesti ilman stimulaatiovirtaa kuuden pallon ansiosta. Tämän sähköseksilelun vahvat kaarevuudet takaavat jo nyt lisääntyvän kiihottumisen, joka luo uutta nautintoa jokaisella pienellä liikkeellä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: