Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Pakotettu orgasmi CUMELOT

Uutiskirje

CUMELOT Magic Milking Stick

The CUMELOT Magic Milking Stick saavuttaa eturauhasen sen anatomisen rakenteen ansiosta ja stimuloi sitä erittäin voimakkaasti, kunnes sperma puristuu ulos. Kolme integroitua, erityisen tehokasta moottoria kiihdyttävät kaikkia eturauhasen hermoja CUMELOT Magic Milking Stick kaikki eturauhasen hermot. Tämä stimuloi eturauhasta voimakkaasti ja tarjoaa passiiviselle miehelle

Lisätietoja

3073/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    The CUMELOT Magic Milking Stick saavuttaa eturauhasen sen anatomisen rakenteen ansiosta ja stimuloi sitä erittäin voimakkaasti, kunnes sperma puristuu ulos. Kolmen integroidun, erityisen tehokkaan moottorin ansiosta The CUMELOT Magic Milking Stick kaikki eturauhasen hermot. Tämä stimuloi voimakkaasti eturauhasta ja tarjoaa passiiviselle miehelle äärimmäisen eturauhasorgasmin.

     

    Kohokohdat:

    • Ladattava anaalivibraattori pakotettuun eturauhashierontaan.
    • Täydellinen pakotettuun orgasmiin tai pakotettuun vapautumiseen alistuville miehille.
    • Kanssa CUMELOT Magic Milking Stick stimuloi eturauhasta, kunnes siemenneste puristuu ulos, ilman nautintoa tai kiihottumista.
    • Täydellinen siveysvyön käyttäjille.
    • Ergonominen kahva, joka istuu mukavasti käteen
    • Täydellinen konsepti: CUMELEOTin varsi on joustava, jotta se mukautuu sisäiseen anatomiaan ja stimuloi erityisesti eturauhasta.
    • Kolminkertaiset moottorit: Tuottaa 7 värähtelynopeutta ja lukuisia värähtelyrytmejä.
    • Ohjataan kätevästi suoraan CUMELEOTissa yhdellä napin painalluksella.
    • Leveä pohja ohjauspaneelilla Turvalliseen käyttöön ilman liukastumista.
    • Vedenpitävä: Hauskanpitoon kylpyammeessa, uima-altaassa ja suihkussa.
    • Pehmeän tuntuinen silikoni: Erittäin miellyttävän tunteen saamiseksi iholla ja vartalolla.

    Miten käytän CUMELOT Magicia? Milking Tikkua?

     

    Anaalinen asettaminen CUMELOT Magic Milking Stick on erityisen helppoa joustavan, pyöristetyn kärjen ansiosta. Kahva takaa optimaalisen käsittelyn ja turvallisen käsittelyn ilman, että tikku liukuu liian syvälle CUMELOT Magic Milking Stick liian syvälle liukuminen. Käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameoa, jotta sileä silikonimateriaali olisi entistäkin liukkaampi. Kytke nyt värähtelytilat päälle halutessasi. Paina yksinkertaisesti vastaavia painikkeita. The CUMELOT Magic Milking Stick voidaan käyttää myös ilman kumppania, esim. sidontaan tai itsesidontaan.

     

    Mikä CUMELOT Magicissa on niin erityistä? Milking Stick?

     

    The CUMELOT Magic Milking Stick on fantastinen yhdistelmä vibraattoria ja anaalihelmiketjua. Se hemmottelee sinua erityisen intensiivisesti erityisen muotoilunsa ja monien eri värähtelymuotojensa ansiosta. Leveä pohja, jossa on ohjauspaneeli, takaa turvallisen käsittelyn ja estää sen liukumisen. Erityisen kiihottavaa on, kun käytät luodinvibraattoria pakkovapauttamiseen ja vedät sen ulos juuri ennen kliimaksia - orgasmi ei voisi olla räjähtävämpi! Voit jopa ottaa CUMELOT Magic Milking Stick jopa ottaa sen mukaasi kylpyyn tai suihkuun, sillä se on CUMELOT Magic Milking Stick on vedenpitävä. Tämä jättää runsaasti tilaa anaalifantasioillesi - yksin tai pariskuntana.

     

    Miten pakotettu päästö toimii BDSM:ssä? Mikä on pakotettu orgasmi?

    Pakotettu emissio on BDSM-käytäntö, jossa passiivinen mies pakotetaan ejakuloimaan aktiivisen kumppanin, isännän tai dominatrixin toimesta omasta tahdostaan riippumatta. Tavoitteena on yleensä estää miestä saamasta erektiota, koska hänen ei pitäisi tuntea mitään nautintoa tai kiihottumista. Pakotettu siemensyöksy on siis usein osa BDSM-roolipeliä, jossa on ei-sensuaalisia elementtejä. Roolileikissä pakotettu siemensyöksy on passiivisen miehen rangaistus. Vaikka termi "pakottaminen" viittaa aktiivisen ja passiivisen henkilön väliseen ei-sovinnolliseen suhteeseen, Bottom mukaan juuri ajatus äärimmäisen alttiina olemisesta vaikuttaa eroottisesti tässä BDSM-käytännössä. Koska miesten on yleensä vaikea kiihottua suoraan orgasmin jälkeen, pakotettu emissio tai pakotettu orgasmi toimii myös valmistautumisena roolileikkeihin, joissa kivun erotiikka lisää kumppanien nautintoa. Harjoitus voidaan toteuttaa eri tavoin. Ihannetapauksessa vältetään refleksiivistä siemensyöksyä. Siemennesteen hidas hierominen ulos eturauhasesta pumppaavilla lypsyliikkeillä (tunnetaan nimellä eturauhaslypsy) lisää miehen erektiokykyä ja kestävyyttä toimenpiteen jälkeiseksi ajaksi, mikä lisää miehen jaksamista tuleviin roolipeleihin. Passiivisen henkilön optimaalinen asento pakotettua siemensyöksyä tai pakotettua orgasmia varten on kyljellään makaaminen ja jalkojen vetäminen taivutettuina vartaloa vasten. Näin aktiivisen henkilön on helpompi päästä eturauhaseen peräaukon kautta. Pakotettu emissio voidaan suorittaa myös itsenäisenä harjoituksena BDSM-istunnon aikana. Yksi leikkityyppi, joka voi antaa osallistujalle vielä suuremman jännityksen, on niin sanottu "ulkoisesti määrättävä lypsäminen". Siinä miestä lypsetään väkisin useamman henkilön toimesta, mikä toisaalta toimii dominatrixille tai mestarille vallan osoituksena ja toisaalta voi sytyttää passiivisen henkilön mielikuvitusta entisestään äärimmäisen heitteillejättömyyden ja avuttomuuden suhteen.

    Miten puhdistan CUMELOT Magicin? Milking Keppi?

     

    Puhdista yksinkertaisesti CUMELOT Magic Milking Stick yksinkertaisesti vedellä ja miedolla saippualla. Jos haluat desinfioivan puhdistusaineen, käytä suihkeemme VERYCLEAN.

     

    Mitä minun on tehtävä CUMELOT Magic Milking Stick ottaa huomioon?

     

    Käytä vain vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameoa, sillä silikonia sisältävät voiteluaineet vahingoittaisivat anaalivibraattorin korkealaatuista materiaalia.

     

    Lisätietoja:

     

    • CUMELOT Magic Milking Stick
    • Lisätietoja: Bullet vibrator
    • Kolmella tehokkaalla moottorilla
    • 7 värähtelynopeutta ja -toimintoa
    • Joustava akseli
    • Ohjauspaneeli painikkeilla ja LED-valaistuksella
    • Ergonominen kahva, joka istuu mukavasti käteen
    • Vesitiivis
    • Materiaali: silikoni + ABS, ftalaatiton
    • Ladattavissa USB:n kautta
    • Dimensions: Pituus 24 cm, työnnettävä pituus 14,5 cm, leveys 4 cm.
    • Lue yksityiskohtainen testiraportti klikkaamalla tästä!

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Funktioniert super!

    Man kann das Teil sehr gut alleine aber auch mit einem aktiven Partner verwenden. Bei mir funktioniert es super und es ist sehr intensiv. Verarbeitung, Qualität und schneller Versand alles top.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Very satisfying

    It's a good size and with the 7 mode vibration is very satisfying. Generously lubing up it's shaft and working it in and out until fully in my anus. The vibration patterns were quite enjoyable, but I would love more intense vibrations.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    CUMELOT Magic Milking Stick

    CUMELOT Magic Milking Stick

    The CUMELOT Magic Milking Stick saavuttaa eturauhasen sen anatomisen rakenteen ansiosta ja stimuloi sitä erittäin voimakkaasti, kunnes sperma puristuu ulos. Kolme integroitua, erityisen tehokasta moottoria kiihdyttävät kaikkia eturauhasen hermoja CUMELOT Magic Milking Stick kaikki eturauhasen hermot. Tämä stimuloi eturauhasta voimakkaasti ja tarjoaa passiiviselle miehelle

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    24 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: