Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Sport Fucker Tailslide 2.0 - push-up-vaikutuksella

Haluatko nostaa seksuaalisen voimasi ja intohimosi seksin aikana henkeäsalpaavalle tasolle? The Sport Fucker Tailslide 2.0 vie sinut eroottiseen maailmaan, joka lupaa sinulle vertaansa vailla olevaa stimulaatiota. Tämä 24/7-penisrengas on uskollinen kumppanisi, joka hemmottelee sinua intensiivisimmillä tunteilla yötä päivää.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Haluatko nostaa seksuaalisen voimasi ja intohimosi seksin aikana henkeäsalpaavalle tasolle? The Sport Fucker Tailslide 2.0 vie sinut eroottiseen maailmaan, joka lupaa sinulle vertaansa vailla olevaa stimulaatiota. Tämä 24/7-penisrengas on uskollinen kumppanisi, joka hemmottelee sinua intensiivisimmillä tunteilla yötä päivää. Ja mikä parasta? Se tarjoaa ehdottoman vaikuttavan push-up-efektin, joka asettaa peniksesi ja kiveksesi halun keskipisteeseen ja saa sinut loistamaan itsevarmuudella.

     

    The Sport Fucker Tailslide 2.0 on parannettu versio jo menestyneestä Sport Fucker Tailslide 1.0 alkaen Sport Fucker. Tässä päivityksessä on lisätty pidempi ball stretcher, joka lisää nautintoa entisestään. Puhtaasta Liquid Silicone valmistettu korkealaatuinen miesten seksilelu tuntuu miellyttävän samettiselta ja pehmeältä. The Sport Fucker Tailslide 2.0 on joustava, mutta vahva ja kestävä, erittäin mukava käyttää ja taatusti ei koskaan nipistä ihoa.

     

    Erittäin pehmeän ja joustavan rakenteensa ansiosta tämä Sport Fucker Tailslide 2.0 tarjoaa juuri oikean otteen silloin, kun se on tärkeää. Tämä seksikäs lisävaruste pitää peniksesi kovana, kun valmistaudut seuraavaan seikkailuun. Integroitu penisnostotoiminto tukee pullistuvaa penistä ja estää turvotusta, kun taas luja ote peniksen tyven ympärillä parantaa tuntemuksia. Samalla ball stretcher venyttää kivespussisi ylimääräistä stimulaatiota varten.

     

    Pehmeä, Liquid Silicone Sport Fucker Tailslide 2.0 on ihanan joustava ja mukava käyttää. Voit olla varma, että tämä ainutlaatuinen kalurirengas ei luista tai purista herkkää ihoa. On aika antaa peniksellesi sen ansaitsemaa huomiota.

     

    The Sport Fucker Tailslide 2.0 on saatavana kolmessa jännittävässä värissä - mustana, punaisena ja sinisenä. Koe stimulaation ja tuen voimakas yhdistelmä ja anna tämän poikkeuksellisen kalurirenkaan viedä sinut nautinnon uusiin ulottuvuuksiin. Valmistaudu hillittömään intohimoon ja vertaansa vailla olevaan seksuaaliseen kokemukseen Sport Fucker Tailslide 2.0.

     

    Mitä on nestemäinen silikoni?

     

    Liquid Silicone on todellinen sisäpiirin vinkki seksilelujen materiaalien joukossa. Se on ehdottoman ihoystävällinen, joten sitä on turvallista ja miellyttävää käyttää - ilman kompromisseja. Se on myös uskomattoman kestävä, joten se kestää villeimmätkin seikkailut ja pysyy silti huippukunnossa. Entä joustavuus? Ylittämätön! Liquid Silicone mukautuu jokaiseen kuviteltavissa olevaan muotoon ja tarjoaa silti tarvittavan lujuuden. Ja mikä parasta: se tuntuu hämmästyttävän luonnolliselta. Lyhyesti sanottuna: Liquid Silicone on seksilelujen materiaalien monitaituri, joka ei jätä toivomisen varaa turvallisuuden ja nautinnon suhteen!

     

    Nestemäisestä silikonista valmistettujen seksilelujen puhdistus ja hoito?

     

    Seksilelu on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Pese se yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Älä huoli, materiaali on vedenpitävää ja se voidaan huuhdella helposti pois. Halutessasi voit jopa käyttää erityistä seksilelujen puhdistusainetta, kuten VERYCLEAN-suihkeemme. Puhdistuksen jälkeen sinun tulee antaa seksilelusi kuivua kokonaan. On parasta antaa sen kuivua ilmassa, ei suoraan auringossa tai lämmittimessä. Kun se on täysin kuiva, säilytä sitä puhtaassa ja kuivassa paikassa, erillään muista seksileluista. Se on parasta laittaa erityiseen seksilelujen säilytyspussiin, joka suojaa sitä pölyltä ja lialta. Ja vielä yksi vinkki: käytä aina oikeaa liukuvoidetta. Silikonipohjainen seksilelu toimii erittäin hyvin vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Silikonipohjaisia voiteluaineita kannattaa kuitenkin välttää, sillä ne voivat hyökätä materiaaliin. Jos noudatat näitä yksinkertaisia hoitovinkkejä, nautit seksileluistasi pitkään!

     

    Lisätietoja:

     

    • Sport Fucker Tailslide 2.0
    • Penisrenkaan yhdistelmä ja ball stretcher
    • Push-up-vaikutuksella.
    • Parannettu versio Tailslide 1.0:sta
    • Pidempi ball stretcher vieläkin enemmän stimulaatiota varten.
    • Valmistettu pehmeästä, mattapintaisesta Liquid Silicone.
    • Kokonaismitat (venyttämättömänä): n. 10,2 x 8,5 x 4,5 cm
    • Aukko penikselle: sisähalkaisija n. 2,5 cm
    • Aukko kiveksille: Sisähalkaisija noin 3,2 cm
    • Ihoa ei puristeta.
    • Korkein käyttömukavuus.
    • Materiaali: silikoni.
    • Sport Fucker yhdysvalloissa ja MEO Saksassa ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin seksileluihin ja BDSM-tuotteisiin. Laaja valikoima tarjoaa innovatiivisia ja seksikkäitä tuotteita kaikille niille, jotka haluavat viedä seksuaaliset kokemuksensa uudelle tasolle. Sport Fucker ja MEO edustavat laatua, toimivuutta ja maksimaalista nautintoa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu huolellisesti tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, jotta varmistetaan turvallinen ja jännittävä seksuaalinen kokemus. Sport Fucker Tailslide 2.0 on myös vaikuttava esimerkki ensiluokkaisesta laadusta ja ainutlaatuisesta muotoilusta, jonka vuoksi Sport Fucker ja MEO tunnetaan.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr gut

    Das Produkt hier von MEO hat sehr gut geholfen und mein Mann hält auch viel länger durch. Das Material ist weich und seiner Meinung nach angenehm zu tragen, nicht zu eng und nicht zu locker. Ich habe das Gefühl, dass sein Penis auch härter geworden ist. Eine klare Empfehlung von uns

      Kirjoita oma arvostelusi

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - push-up-vaikutuksella

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - push-up-vaikutuksella

      Haluatko nostaa seksuaalisen voimasi ja intohimosi seksin aikana henkeäsalpaavalle tasolle? The Sport Fucker Tailslide 2.0 vie sinut eroottiseen maailmaan, joka lupaa sinulle vertaansa vailla olevaa stimulaatiota. Tämä 24/7-penisrengas on uskollinen kumppanisi, joka hemmottelee sinua intensiivisimmillä tunteilla yötä päivää.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: