Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Anal Stretching butt plug - Alphamale Observer

Tämä anaalitulppa tarjoaa äärimmäistä nautintoa ja mahdollistaa peräaukon hellävaraisen mutta tehokkaan venytyksen. Oberservator on valmistettu särkymättömästä lasista ja siinä on tyylikäs muotoilu, ja se on ihanteellinen peräaukkotulppa miehille ja naisille, jotka haluavat venyttää peräaukkonsa maksimaalisesti.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä anaalitulppa tarjoaa äärimmäistä nautintoa ja mahdollistaa peräaukon hellävaraisen mutta tehokkaan venytyksen. Oberservator on valmistettu särkymättömästä lasista ja siinä on tyylikäs muotoilu, ja se on ihanteellinen peräaukkotulppa miehille ja naisille, jotka haluavat venyttää peräaukkonsa maksimaalisesti. Sileän pintansa ansiosta Oberservator tunkeutuu hellävaraisesti peräaukkoon ja tarjoaa uskomattoman voimakkaan peräaukon venytyksen. Meidän Observator ei kuitenkaan ole vain anaalipistoke anaalin venyttämiseen, vaan myös todellinen silmänruokailu (sanan varsinaisessa merkityksessä). Läpinäkyvän borosilikaattilasin ansiosta voit nähdä kehosi sisälle tavalla, jota muut anaalitulpat eivät tee. Vähän liukuvoidetta ja Extremeo Relax Spray -suihkeemme avulla koet tuntemuksen, jota et ole koskaan ennen kokenut.

     

    Observator on täydellinen seksilelu anaalin venyttelyyn! Raskas, kiimainen ja erityisen helppo asettaa.

     

    Tämä korkealaatuisesta, särkymättömästä borosilikaattilasista valmistettu mestariteos ei sovellu vain kokeneille käyttäjille, vaan se tarjoaa myös aloittelijoille hellävaraisen, mutta äärimmäisen tyydyttävän johdatuksen anaalivänteilyyn. Särkymättömästä ja särkymättömästä borosilikaattilasista valmistettu muodokas ja laadukas dildo sopii niin aloittelijoille ja uteliaille kuin edistyneillekin käyttäjille, jotka haluavat kutsua korkealaatuista ja muodokkaasti muotoiltua anaalidildoa omakseen. Täysin läpinäkyvä anaalitulppa voidaan työntää sisään vaivattomasti pienellä liukuvoiteella, ja se on ihanteellinen anaalitulppa miesten ja naisten anaalin laajentamiseen.

     

    Syvällinen oivallus, jollaista et ole koskaan ennen kokenut!

     

    Lasista valmistetun butt plug, erityisesti läpinäkyvän Observator, erikoisuus on sen visuaalinen esteettisyys ja läpinäkyvyys. Sen käyttäminen peilin edessä tarjoaa kiehtovan visuaalisen kokemuksen. Läpinäkyvä lasi mahdollistaa näkymän materiaalin läpi kehon sisälle. Peilin edessä on suora ja selkeä näkymä alueelle, johon pistoke työnnetään, mikä lisää visuaalista stimulaatiota.

     

    Hypoallergeeninen ja kehoystävällinen materiaali tekee siitä täydellisen valinnan kaikille. Nautinnon jälkeen Observator voidaan helposti puhdistaa lämpimällä vedellä, saippualla ja INSTACLEAN -suihkeellamme. Haluatko antaa kokemuksellesi lisäpotkua? Lämmitä tai jäähdytä Observer sitten ennen käyttöä.

     

    Lisätietoja:

     

    • Kädetön nautinto intensiivistä kokemusta varten.
    • Tyylikäs, kirkas lasinen muotoilu, joka stimuloi mutta tekee myös visuaalisen vaikutuksen.
    • Yhteensopiva kaikkien MEO-liukuvoiteiden kanssa. Erityisen helppoon asettamiseen suosittelemme Extremeo Spray -suihkeemme käyttöä.
    • Saatavana kolmessa koossa: Small (halkaisija 4 cm x 16 cm pitkä), Medium (halkaisija 5 cm x 16 cm pitkä), Large (halkaisija 6 cm x 12 cm pitkä).
    • MEO:n, peräaukon venytystuotteiden asiantuntijoiden suosittelema.
    • Riippumatta siitä, missä asut, toimitamme tuotteitamme maailmanlaajuisesti. Löydät BDSM-myymälämme Euroopan lisäksi kaikkialta maailmasta, esimerkiksi MEO BDSM-myymälä Espanjasta, BDSM-myymälä Tanskasta sekä Suomesta ja jos puhut tšekkiä, löydät koko BDSM-valikoimamme netistä Tšekistä ja jos viro on kielesi, voit tilata BDSM-tuotteitamme netistä melko huomaamattomasti Virosta.

    • Tutustu peräaukon laajentamisen maailmaan MEO:n kanssa! Kaupastamme löydät hienon valikoiman korkealaatuisia tuotteita intiimeihin tarpeisiisi. Monipuolisesta anaalia venyttävästä seksilelusta viettelevään lasiseen anaalitulppaan ja anaalia venyttävään dildoon - meillä on jotain jokaiseen makuun ja tasoon. Anaalinvenyttäjämme sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille nautinnonhakijoillekin ja tarjoavat vertaansa vailla olevaa nautintoa. Löydä sopiva anaalin venytyssetti tai puhallettava anaalitulppa ja koe anaalin venyttelyn uusi ulottuvuus. MEO tarjoaa korkeinta laatua, turvallisuutta ja hienotunteisuutta. Liity osaksi yhteisöämme ja nauti unohtumattomista anaalivenytyksen hetkistä. Uskalla ylittää rajasi - MEO:n, anaalin laajentamisen seksilelujen asiantuntijan kanssa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wow

    Ich kann dieses Toy nur empfehlen. Ich habe mir es mit 6cm Durchmesser gekauft und das bei der Länge, absoluter Wahnsinn. Das füllt das Rektum mal richtig aus. Das Gefühl dabei ist echt heftig, innen ist alles erregt und es dehnt einen echt gut auf!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    È amore

    Primo plug. Taglia M perfetta e ha fatto esattamente il suo. Ci siamo divertiti (e sbizzarriti) molto. Con un po’ di lubrificante entra senza problemi, poi la forma è perfetta per abituarsi gradualmente. Non vedo l’ora di comprare il prossimo toy.

      Arviointi 

      Glass for your Ass

      Toll verarbeitet! War überrascht wie schwer Glas sein kann.. ;)
      Fühlt sich fantastisch an und die Reinigung ist auch easy! 5/5

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      waouh pas pour les amateurs

      Je viens de recevoir le large de 6 cm de diamètre, pas moyen de tricher il ne se déforme pas, une fois qu il a trouvé l'entrée avec un bon paquet de lubrifiant, il glisse tout seul. Vous êtes rempli et mes jambes en tremblent encore. A préciser il est en verre plein et non creux comme je le craignais. j'y retourne c'est trop bon.

      • 13 13 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Wunderschönes Produkt

      Lieferung erfolgte super schnell und war sehr gut verpackt in einem ganz neutralen Paket per Post. Habe den Observator noch am selben Tag getestet und bin völlig begeistert. Durch das hohe Gewicht und die glatte Oberfläche gleitet er quasi fast allein hinein und füllt einen KOMPLETT aus. Kann ich sehr empfehlen.

      • 4 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Anal Stretching butt plug - Alphamale Observer

      Anal Stretching butt plug - Alphamale Observer

      Tämä anaalitulppa tarjoaa äärimmäistä nautintoa ja mahdollistaa peräaukon hellävaraisen mutta tehokkaan venytyksen. Oberservator on valmistettu särkymättömästä lasista ja siinä on tyylikäs muotoilu, ja se on ihanteellinen peräaukkotulppa miehille ja naisille, jotka haluavat venyttää peräaukkonsa maksimaalisesti.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: