Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Anaalitulppa anaalin venyttämiseen ja maksimaaliseen anaalin venyttämiseen

Täydellinen butt plug peräaukon venyttämiseen on tämä suuri ja raskas peräaukkotulppa, jota tarjoamme kolmessa koossa (135 mm - 200 mm ø). Erityisen mielenkiintoinen ominaisuus on erityinen pintarakenne, jonka ansiosta voiteluaine pysyy erityisen pitkään ja kitka on vähäinen. Täydellinen miesten pysyvään anaalirauhan venyttämiseen.

Lisätietoja

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Täydellinen butt plug peräaukon venyttämiseen on tämä suuri ja raskas peräaukkotulppa, jota tarjoamme kolmessa koossa. Erityisen mielenkiintoinen ominaisuus on erityinen pintarakenne, jonka ansiosta voiteluaine pysyy erityisen pitkään ja kitka on vähäinen. Täydellinen miesten pysyvään anaalin venyttelyyn. Muuten, mallimme tykkää todella isosta ja valitsi todella ison butt plug, koko XL.

     

    Mitä erityistä tässä butt plug anaalin venyttelyyn tarkoitetussa tuotteessa on?

     

    Täysin vakuuttava muoto ja juuri oikeat mitat, jotka takaavat anuksen kestävän ja selvästi näkyvän venytyksen. Lisäksi vakuuttava materiaali, joka on riittävän vakaa ja samalla joustava, jotta butt plug tuntuu juuri oikeissa kohdissa. Meidän butt plug täyttää sinut täysin ja takaa maksimaalisen tyytyväisyyden. Ne ovat suuria ja painavia ja pysyvät siksi vakaasti maassa, kun ratsastat niillä. Nämä peppupistokkeet ovat siksi ihanteellisia harjoitteluun ja venyttelyyn. Pintarakenne takaa, että käytetty voiteluaine tarttuu paremmin butt plug ja voit nauttia nautinnosta pitkään ilman taukoja.

     

    Mitä voiteluainetta minun pitäisi käyttää tähän suureen butt plug äärimmäiseen anaali-venyttelyyn?

     

    Suosittelemme MANCUNT-hybridivoiteluainetta näille pepputulpille. Tämä geeli yhdistää kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee näiden isojen pepputulppien käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä riittävästi liukuvoidetta butt plug ja työnnä hieman peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös Extremeo Spray -suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksiä aloittelevalle että kokeneelle extreme-anaalin venyttelyn ystävälle. Extremeo-suihkeen erityisvaikutus edistää helpompaa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, mutta vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan hillitöntä hauskanpitoa näiden isojen pepputulppien kanssa.

     

    Tärkeitä vinkkejä anaalin venyttämiseen tarkoitetun ison pepputulpan käyttöön ja puhdistamiseen:

     

    Tämä butt plug on valmistettu korkealaatuisesta, ftalaatittomasta vinyylistä. Materiaali on joustavaa ja liukasta. Loistavan pintarakenteen ansiosta voiteluaine pysyy erityisen pitkään. Lisäksi käyttämämme materiaali on erittäin vakaata, joten butt plug kestää pitkään. Ennen kuin käytät butt plug, sinun on kuitenkin puhdistettava se huolellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua yleensä riittävät. Voit puhdistaa sen perusteellisesti suihkeellamme VERYCLEAN. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua puhdistaaksesi suolen ennen anaalitulpan käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" löydät laajan valikoiman.

     

    Mitä sinun tulisi pitää mielessäsi peräaukon venyttämisessä?

     

    Peräaukko on hyvin herkkä aukko. Se on vähemmän venyvä kuin sukupuolielimet, ja siksi sitä on käsiteltävä huolellisesti ja varovaisesti.

     

    Peräaukon venyttelyssä kannattaa välttää seuraavia virheitä:

     

    Älä käytä voimaa peräaukon sulkijalihaksen venyttämisessä! Jos sulkijalihas ei ole rento, tunkeutuminen on tuskin mahdollista. Jos toimit liian kovakouraisesti, voit vahingoittaa sulkijalihasta ja suolen limakalvoa vakavasti. Siksi: Käytä aina runsaasti MANCUNT-liukuvoidetta ja venytä hitaasti!

     

    Käytä vain seksileluja! Jos makuuhuoneessa ei ole sopivaa anaaliseksilelua, on houkuttelevaa käyttää muita esineitä. Me MEO:ssa neuvomme tätä vastaan, koska nämä esineet lisäävät loukkaantumis- ja infektioriskiä. On myös hyvä syy, miksi markkinoilla on monia anaalileluja - niissä on leveä jalka, niin sanottu stopper. Muiden esineiden ja lelujen kanssa on olemassa vaara, että ne katoavat peräaukkoon.

     

    Anaalin laajentaminen on uskomattoman jännittävä seksikäytäntö. Valmistelu vaatii huolellisuutta, ja venytyksen aikana on oltava riittävän varovainen, ettei sulkijalihasta venytetä liikaa. Me MEO:lla, anaalin venyttelyn verkkokaupassa, kehotamme sinua lähestymään anaalin venyttelyn aihetta varovasti ja herkästi - on aina hauskaa löytää jotain uutta anaalin venyttelyn saralla eikä olla kokeiltu kaikkea heti ensimmäisellä kerralla. Etene hitaasti ja varovasti - sitten tulet rakastamaan anaalin laajentamista pepputulpillamme!

     

    Lisätietoja:

     

    • Anaalin venytys butt plug kolmessa koossa maksimaalista anaalin venytystä varten
    • Täydellinen pysyvään anaali-venytykseen miehille
    • Erittäin raskas leveällä pohjalla
    • Poikkeuksellinen muotoilu intensiivistä nautintoa varten!
    • Suurella jalalla, joka mahdollistaa käsittömän työnnön
    • Käytä vain vesiliukoisten liukuvoiteiden (esim. Aquameo) tai hybridiliukuvoiteidemme (Mancunt tai Formula X) kanssa
    • Materiaali: Nämä pepputulpat on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Hoito-ohjeet: Pese ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran ja puhdista hygieenisesti VERYCLEAN -suihkeella.
    • butt plug säilytä erillään äläkä yhdessä muiden silikonisten seksilelujen kanssa.
    • Maksimaalinen anaalin venytys tai pysyvä anaalin venytys ja myös anaalin venytys miehille voi olla hauskaa. Haluatko sinäkin venyttää peräaukkoasi anaalvenytyksen avulla? Silloin sinun kannattaa hankkia itsellesi erityinen anaalipistoke anaalin venyttämiseen, anaalipistoke XL tai butt plug XXL. MEO on erikoistunut kuuluisaan anaalin venytysrenkaaseen, suurimpaan anaalin venytystulppaan ja erityisesti aiheeseen "anaalin venytys mies". Tarjoamme anaalin venytystulppia monissa malleissa ja väreissä, jotka eroavat selvästi muista tuotteista anaalin venyttelyyn tai extreme-anaalin venyttelyyn. Niissä yhdistyvät monet edut, joita et löydä muista anaalileluista. Anaalin laajentaminen ja äärimmäinen anaalin venytys vaativat oikean tuotteen, kuten tämän erityisen, erittäin suuren anaalitulpan maksimaaliseen anaalin venytykseen.
    • Medium: 180 mm x 135 mm ø, Large 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 200 mm ø.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Einfach genial!

    Dieser Analplug ist das Nonplusultra in Sachen Analdehnung! Top Material und Oberflächenstruktur. Habe mir Größe M besorgt und brauchte 3 Wochen um ihn endlich reinzubekommen. Inzwischen klappt es schon ganz gut und ich möchte dieses Teil nicht mehr missen. Aber Vorsicht: Nichts für Anfänger!!!

      Arviointi 

      Grösse Medium

      Wie immer von Meo eine super Qualität
      es macht richtig spas mit ihm zu spielen er dehnt das loch ordentlich und wen er erstmal ganz drin ist ist es ein Hammer geiles gefühlt so ausgefüllt und gedehnt zu sein
      Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

        Arviointi 

        Training my hole

        I definitely can’t take it but love to use it so stretch my hole. One day! One day! I do find after sitting on it that I can take other toys like my fist dildo easier and quicker than before.

          Arviointi 

          größe large

          einfach nur gut

            Arviointi 

            Recomendable

            Recomendable, pero sólo para gente experimentada y con lubricantes de primera.

              Arviointi 

              Great anal stretcher

              Wow this is great anal stretching toy not for the beginner

                Arviointi 

                Wahooo!

                Sensations assurées ! Pour les adeptes du XXL seulement !

                  Arviointi 

                  Sensazione fantastica

                  Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

                  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
                  Arviointi 

                  Übung macht den Meister ... GEIL

                  Sitzt perfekt, nur was für geübte! Die Größe Medium ist nicht ohne

                    Arviointi 

                    Holy Shit!! Are you kidding me?

                    I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I've gotten used to it, I can hardly keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!!!

                    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
                    Arviointi 

                    Top!

                    Material ist sehr gut. Keine Naht oder sonstige störende Teile. Top! Als "Startertool" für Anfänger aber nicht geeignet.

                      Arviointi 

                      Questo è il più grande che ho nella mia collezione

                      Materiale molto carino, ma sicuramente non per principianti. Dovrò fare pratica a lungo per questo butt plug!

                      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
                      Arviointi 

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
                      Arviointi 

                      Sehr zufrieden mit den Butt Plugs

                      Ich habe alle 4 Butt Plugs aus dieser Serie für das Anal Stretching gekauft und ich bin äußerst zufrieden. Sie verfügen über ein hohes Gewicht und einen breiten Fuß so dass man perfekt auf ihnen reiten kann. Aber das wirkliche Highlight ist das Material (nicht zu hart und nicht zu weich) sowie die spezielle Oberfläche an der das Gleitgel lange haften bleibt und nicht austrocknet. Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

                      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

                      Kirjoita oma arvostelusi

                      Anaalitulppa anaalin venyttämiseen ja maksimaaliseen anaalin venyttämiseen

                      Anaalitulppa anaalin venyttämiseen ja maksimaaliseen anaalin venyttämiseen

                      Täydellinen butt plug peräaukon venyttämiseen on tämä suuri ja raskas peräaukkotulppa, jota tarjoamme kolmessa koossa (135 mm - 200 mm ø). Erityisen mielenkiintoinen ominaisuus on erityinen pintarakenne, jonka ansiosta voiteluaine pysyy erityisen pitkään ja kitka on vähäinen. Täydellinen miesten pysyvään anaalirauhan venyttämiseen.

                      Kirjoita oma arvostelusi

                      Muut asiakkaat ostivat myös:

                      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: