Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Anal Stretch Extreme - Anaalipistoke anaalin venyttämiseen

Anaalin venyttelystä on tulossa yhä suositumpaa, ja tämä johtuu myös tästä upeasta butt plug, joka on täydellinen anaalin venyttelyyn. Kolme eri kokoa (150 mm - 215 mm ø) eivät vakuuta koko linjalla, vaan myös loistava pintarakenne, johon voiteluaine tarttuu erityisen pitkään!

Lisätietoja

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Anaalin venyttelystä on tulossa yhä suositumpaa, ja tämä johtuu myös tästä upeasta butt plug, joka on täydellinen anaalin venyttelyyn. Sen lisäksi, että kolme eri kokoa vakuuttavat koko linjalla, myös suuri pintarakenne, johon voiteluaine tarttuu erityisen pitkään! Täydellinen pysyvään anaali-venyttelyyn miehille. Muuten, mallimme tykkää todella isosta ja valitsi todella ison butt plug, koon XL.

     

    Mikä tässä miesten pysyvään anaalilaajennukseen tarkoitetussa anaalitulpassa on niin erityistä?

     

    Täysin vakuuttava muoto ja juuri oikeat mitat, jotka takaavat anuksen kestävän ja selvästi näkyvän venytyksen. Lisäksi vakuuttava materiaali, joka on riittävän vakaa ja samalla joustava, jotta butt plug tuntuu juuri oikeissa paikoissa. Meidän butt plug täyttää sinut täysin ja takaa maksimaalisen tyytyväisyyden. Ne ovat suuria ja painavia ja pysyvät siksi vakaasti maassa, kun ratsastat niillä. Nämä peppupistokkeet ovat siksi ihanteellisia harjoitteluun ja venyttelyyn. Pintarakenne takaa, että käytetty voiteluaine tarttuu paremmin butt plug ja voit nauttia nautinnosta pitkään ilman taukoja.

     

    Mitä voiteluainetta minun pitäisi käyttää tähän suureen peräaukkotulppaan äärimmäiseen peräaukon venyttelyyn?

     

    Suosittelemme MANCUNT-hybridivoiteluainetta näille pepputulpille. Tämä geeli yhdistää kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee näiden isojen pepputulppien käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä riittävästi liukuvoidetta butt plug ja työnnä hieman peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös Extremeo Spray -suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksiä aloittelevalle että kokeneelle extreme-anaalin venyttelyn ystävälle. Extremeo-suihkeen erityisvaikutus edistää helpompaa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, mutta vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan hillitöntä hauskanpitoa näiden isojen pepputulppien kanssa.

     

    Tärkeitä vinkkejä ison pepputulpan käyttöön ja puhdistukseen extreme-anaalivenysajoa varten:

     

    Tämä butt plug on valmistettu korkealaatuisesta, ftalaatittomasta vinyylistä. Materiaali on joustavaa ja liukasta. Upean pintarakenteen ansiosta voiteluaine pysyy erityisen pitkään. Lisäksi käyttämämme materiaali on erittäin vakaata, joten butt plug kestää pitkään. Ennen kuin käytät butt plug, sinun on kuitenkin puhdistettava se huolellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua yleensä riittävät. Voit puhdistaa sen perusteellisesti suihkeellamme VERYCLEAN. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua puhdistaaksesi suolen ennen anaalitulpan käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" löydät laajan valikoiman.

     

    Mitä sinun tulisi pitää mielessäsi peräaukon venyttämisessä?

     

    Peräaukko on hyvin herkkä aukko. Se on vähemmän venyvä kuin sukupuolielimet, ja siksi sitä on käsiteltävä huolellisesti ja varovaisesti.

     

    Peräaukon venyttelyssä kannattaa välttää seuraavia virheitä:

     

    Älä käytä voimaa peräaukon sulkijalihaksen venyttämisessä! Jos sulkijalihas ei ole rento, tunkeutuminen on tuskin mahdollista. Jos toimit liian kovakouraisesti, voit vahingoittaa sulkijalihasta ja suolen limakalvoa vakavasti. Siksi: Käytä aina runsaasti MANCUNT-liukuvoidetta ja venytä hitaasti!

     

    Käytä vain seksileluja! Jos makuuhuoneessa ei ole sopivaa anaaliseksilelua, on houkuttelevaa käyttää muita esineitä. Me MEO:ssa neuvomme tätä vastaan, koska nämä esineet lisäävät loukkaantumis- ja infektioriskiä. On myös hyvä syy, miksi markkinoilla on monia anaalileluja - niissä on leveä jalka, niin sanottu stopper. Muiden esineiden ja lelujen kanssa on olemassa vaara, että ne katoavat peräaukkoon.

     

    Anaalin laajentaminen on uskomattoman jännittävä seksikäytäntö. Valmistelu vaatii huolellisuutta, ja venytyksen aikana on oltava riittävän varovainen, ettei sulkijalihasta venytetä liikaa. Me MEO:lla, anaalin venyttelyn verkkokaupassa, kehotamme sinua lähestymään anaalin venyttelyn aihetta varovasti ja herkästi - on aina hauskaa löytää jotain uutta anaalin venyttelyn saralla eikä olla kokeiltu kaikkea heti ensimmäisellä kerralla. Etene hitaasti ja varovasti - sitten tulet rakastamaan anaalin laajentamista pepputulpillamme!

     

    Lisätietoja:

     

    • Suuri anaalin venytys butt plug kolmessa koossa äärimmäiseen anaalin venytykseen
    • Täydellinen pysyvään anaalin venyttämiseen miehillä.
    • Erittäin raskas, jossa on leveä pohja
    • Poikkeuksellinen muotoilu intensiiviseen nautintoon!
    • Suurella jalalla, joka mahdollistaa käsittömän työnnön
    • Käytä vain vesiliukoisten liukuvoiteiden (esim. Aquameo) tai hybridiliukuvoiteidemme (Mancunt tai Formula X) kanssa
    • Materiaali: Nämä pepputulpat on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Hoito-ohjeet: Pese ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran ja puhdista hygieenisesti VERYCLEAN -suihkeella.
    • butt plug säilytä erillään äläkä yhdessä muiden silikonisten seksilelujen kanssa.
    • Maksimaalinen anaalin venytys tai pysyvä anaalin venytys ja myös anaalin venytys miehille voi olla hauskaa. Haluatko sinäkin venyttää peräaukkoasi anaalvenytyksen avulla? Silloin sinun kannattaa hankkia itsellesi erityinen anaalipistoke anaalin venyttämiseen, anaalipistoke XL tai butt plug XXL. MEO on erikoistunut kuuluisaan anaalin venytysrenkaaseen, suurimpaan anaalin venytystulppaan ja erityisesti aiheeseen "anaalin venytys mies". Tarjoamme anaalin venytystulppia monissa malleissa ja väreissä, jotka eroavat selvästi muista tuotteista anaalin venyttelyyn tai extreme-anaalin venyttelyyn. Niissä yhdistyvät monet edut, joita et löydä muista anaalileluista. Anaalin laajentaminen ja äärimmäinen anaalin venytys vaativat oikean tuotteen, kuten tämän erityisen, erittäin suuren anaalitulpan maksimaaliseen anaalin venytykseen.
    • Medium: 180 mm x 150 mm ø, Large 220 mm x 180 mm ø, X-Large 260 mm x 215 mm ø.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Gut geweitet - ziemlich sichtbar

    Die 18 cm Durchmesser bei Größe M sind schon nur unter großer Anstrengung zu bewältigen.. Ich habe es bis jetzt noch nicht ganz geschafft die letzten Millimeter zu bezwingen, aber man sagt ja "Übung macht den Meister" Der Erfolg der Analdehnung ist auf jeden Fall schon gut sichtbar. Ich denke ein paar Versuche noch und dann schaffe auch ich es komplett. Weiten tut man seine Rosette damit auf jeden Fall auch als Mann ziemlich schnell. Erwähnen wollte ich noch das Material und die Oberfläche. Ist echt perfekt und das Mancunt Gleitgel trocknet quasi überhaupt nicht aus.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    I made it

    I made it ... got it completly up my ass!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sono davvero ossessionata da questo plug anale

    Sono davvero ossessionata da questo plug anale. È così massiccio. Ma quando quel grosso but plug scivola dentro, che delizia.
    Mi ci siedo letteralmente sopra due volte al giorno. Dopo 2 giorni ero già alla quinta nervatura...

      Arviointi 

      Ottimo butt plug

      Ottimo butt plug per allenarsi alle dimensioni più grandi. Materiale comodo

        Arviointi 

        Viel Spass damit!!!

        Habe diesen Anal Plug in Größe XL jetzt ungefähr seit 4 Tagen, und jetzt erst habe ich seine volle Größe in mir spüren können . WOW!!! GEIL!!! Es dauert ein wenig, bis man ihn komplett drin hat, aber wenn er seinen maximalen Durchmesser in Dir überwunden hat, dann kannst du dich auf das geilste Gefühl, was du jemals hattest gefasst machen! Viel Spass damit.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Davvero carino e robusto.

        Questo è il miglior plug che abbia provato finora. È meraviglioso quando la testa entra e il resto scivola dentro più facilmente rispetto alla maggior parte degli altri plug. Non si allarga nemmeno troppo velocemente: il cono si allarga gradualmente.

          Arviointi 

          more more more

          This thing is unreal! I have used lots of Mancunt lube and just recently had it fully enter my ass. luv pounding up and down on this thing, my anal orgasms are phenom, luv sucking a rubber dildo while i work the ass stopper up my back end. more more more

            Arviointi 

            So gaped

            I like giant plugs in my ass. this is a great way to blow my butt apart! i lube & shove it all the way in.then i tape it to my ass so it stays in all day at work.oh!oh! it feel good.then i pull it out 3 hrs later and im so gaped

              Arviointi 

              BON PLAISIR ANAL

              SUPER PRODUIT DE TRES BONNE QUALITEE

                Arviointi 

                Molto soddisfatto

                Ho comprato tutti e 4 i butt plugs di questa serie e sono estremamente soddisfatto. Hanno un peso elevato e una base larga, quindi sono perfetti per lo stretching anale. Ma il vero punto forte è il materiale (non troppo duro e non troppo morbido) così come la superficie speciale su cui il lubrificante aderisce a lungo e non si asciuga. Posso raccomandare vivamente il butt plug. Forse non è adatto ai principianti, ma ci sono tre misure tra cui scegliere.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Anal Stretch Extreme - Anaalipistoke anaalin venyttämiseen

                  Anal Stretch Extreme - Anaalipistoke anaalin venyttämiseen

                  Anaalin venyttelystä on tulossa yhä suositumpaa, ja tämä johtuu myös tästä upeasta butt plug, joka on täydellinen anaalin venyttelyyn. Kolme eri kokoa (150 mm - 215 mm ø) eivät vakuuta koko linjalla, vaan myös loistava pintarakenne, johon voiteluaine tarttuu erityisen pitkään!

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Muut asiakkaat ostivat myös:

                  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: