Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

MaxRestraint™ - BDSM-kokoelma San Francisco

Nauti täydellisestä hallinnasta MEO®:n MaxRestraint™ -laitteella. Tämä BDSM-lisävaruste on kehitetty erityisesti sitomaan yläraajat tiukasti selän taakse. Tämä tekee MaxRestraint™:stä yhden tehokkaimmista bondage-tuotteistamme edistyneisiin käytäntöihin.

Lisätietoja

1893/00

112,90 €


-20,00 €

92,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Nauti täydellisestä hallinnasta MEO®:n MaxRestraint™ -laitteella. Tämä BDSM-lisävaruste on suunniteltu erityisesti sitomaan yläraajat tiukasti selän taakse. Tämä tekee MaxRestraint™:stä yhden tehokkaimmista bondage-tuotteistamme edistyneisiin käytäntöihin.

    Yhdistä MaxRestraint™ esimerkiksi nahkakäsikahvoihimme, jotta voit yhdistää kädet vartalon eteen ja laittaa alistuvan kumppanisi äärimmäisen rajoittavaan ja liikkumattomaan asentoon. Tässä asennossa hän on täysin fantasioidesi armoilla ja kokee voimakkaan dominoinnin ja alistumisen muodon.

    Aidosta nahasta valmistettu MaxRestraint™:

    Aidosta nahasta valmistetut tuotteet ovat suosittuja ja arvostettuja bondage-fanien keskuudessa maailmanlaajuisesti. Nahka tarjoaa vertaansa vailla olevan tuntuman ja huokuu miellyttävää, ominaista tuoksua. Me MEO®:ssa pidämme materiaaliemme laatua ja alkuperää erittäin tärkeänä. Valitsemme vain korkealaatuista nahkaa, jota käsittelevät maan parhaat satuloijat. Tämä asiantuntemus takaa, että tuotteemme ovat paitsi esteettisesti miellyttäviä myös erittäin kestäviä ja soveltuvat intensiiviseen käyttöön.

    Vuosikymmenten kokemus BDSM-laitteiden valmistuksesta antaa MEO®:lle mahdollisuuden kehittää tuotteita, jotka täyttävät korkeimmat kansainväliset standardit toiminnallisuuden ja turvallisuuden osalta. Jokainen yksityiskohta, nahan valinnasta viimeistelyyn, tarkastetaan huolellisesti, jotta jokainen tuote heijastaisi MEO®:n syvää intohimoa ja tiukkaa laatufilosofiaa.

    Lisätietoja:

    • MaxRestraint™
    • Materiaali: korkealaatuinen nahka
    • Ominaisuudet: Säädettävä koko ja voidaan tarvittaessa lukita pienellä riippulukolla.
    • Koko: 30,5 x 7,6 cm
    • Lisävarusteet: riippulukko kahdella avaimella, hoito-ohjeet
    • MEO®:n "San Francisco" -mallisto on kunnianosoitus San Franciscon BDSM- ja fetissiyhteisön legendaariselle vapaudelle ja luovalle energialle. Jokainen tämän malliston tuote on suunniteltu laajentamaan ja juhlistamaan himon ja intohimon rajoja. Tarkalla silmällä laadulle ja sydämellä täynnä omistautumista fetissille ja BDSM:lle olemme luoneet tuotteita, jotka heijastavat San Franciscon rikasta BDSM-historiaa, mutta myös sen elinvoimaista nykypäivää.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ellenbogen / Armfessel

    Einfach, effizient und hält es es verspricht: mit zwei Handgriffen sind die Oberarme nach hinten fixiert und durch die verschiedenen Lochweiten weder zu lose noch zu fest. Das mitgelieferte Schlöschen ist natürlich nochmal ein Extrakick fürs Kopfkino!:) schön auch, dass man direkt einen Samtbeutel dabei hat, worin man die Fessel sicher verstauen kann. Übrigens: komplett Bewegungslos muss ja auch nicht immer sein: es hat durchaus etwas für sich Sub mit so hübsch verschnürten Ärmchen kleinere Bedieungsarbeiten machen zu lassen -und wenn dann doch was runter fällt...nunja..denkt euch den Rest :)

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    MaxRestraint™ - BDSM-kokoelma San Francisco

    MaxRestraint™ - BDSM-kokoelma San Francisco

    Nauti täydellisestä hallinnasta MEO®:n MaxRestraint™ -laitteella. Tämä BDSM-lisävaruste on kehitetty erityisesti sitomaan yläraajat tiukasti selän taakse. Tämä tekee MaxRestraint™:stä yhden tehokkaimmista bondage-tuotteistamme edistyneisiin käytäntöihin.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: