Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

Shibari Bondage - Hogtie Köysisarja

Käsin punotusta köydestä valmistetun Shibari bondage Hogtie setin avulla voit nopeasti ja tehokkaasti hallita Sub. Toisiinsa liitetyt käsi- ja jalkaremmit on valmistettu punotusta köydestä ja ne tarjoavat korkean mukavuuden kaikissa asennoissa.

Lisätietoja

3154/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Käsin punotusta köydestä valmistetulla Shibari-orjuudella Hogtie voit nopeasti ja tehokkaasti hallita Sub. Toisiinsa liitetyt ranne- ja nilkkamansetit on valmistettu punotusta köydestä, ja ne tarjoavat suuren mukavuuden kaikissa asennoissa. Käsi- ja nilkkahihnojen ympärysmittaa voidaan säätää lukitussolmujen avulla, ja ne sopivat sekä miehille että naisille. Shibari Bondage Hogtie -settiä voidaan käyttää monella tavalla ja se asettaa Sub puolustuskyvyttömään doggy style- tai hogtie-asentoon. Helppokäyttöisyytensä ja joustavuutensa ansiosta Shibari Bondage Hogtie -setti soveltuu erityisen hyvin myös aloittelijoille. Rikastuta seuraavaa bondage-sessiotasi tällä ihanalla sitomisella, joka upottaa sinut perinteisen japanilaisen Shibari-sidonnan kiehtovuuteen aivan erityisellä tavalla.

    Mikä tässä MEO:n Shibari-sarjan tuotteessa on niin erityistä?

     

    Shibari on perinteinen japanilainen köyden sitomisen taito. Kuulostaa monimutkaiselta, mutta sitä se onkin. Juuri siksi saksalaisen MEO ®:n tuotekehittäjät ovat liittoutuneet Tokion johtavien BDSM-asiantuntijoiden kanssa ja suunnitelleet sarjan valmiita sidontalaitteita, jotka perustuvat Shibari-sidontaan. Koska nämä siteet on jo valmistettu käsityönä Japanissa, voit aloittaa heti ilman, että sinun tarvitsee hallita monimutkaista solmuvalmennusta.

     

    Bondage-purukapulan, köysihihnalla varustetun Shibari-bondage-kaulapannan lisäksi sarjaan kuuluu myös Shibari-käsiraudat, japanilainen ruoska ja jopa täydellinen Hogtie -sarja. Puuvillaköydestä tehdyt solmitut siteet eivät ainoastaan näytä shibarimaisilta ja tyylikkäiltä, vaan siteet ja lisävarusteet ovat myös mukavia käyttää, ne ovat pehmeitä iholla eivätkä leikkaa sisään. Hillitsimet on nopea pukea - täydellinen kaikille bondage-rakastajille ja myös aloittelijoille!

    Kohokohdat: - Kahdeksan kappaletta, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä:

     

    • Käsintehty hogtie-setti, jossa käsi- ja jalkahihnat shibari-lookissa.
    • Pelkistetty mutta tyylikäs muotoilu eroottisen bondage-estetiikan vuoksi.
    • Punottu luonnonköysi, 100% vartalolle turvallinen ja kemikaaliton
    • Korkea käyttö-/ bondage-mukavuus: puuvillaköydet ovat pehmeitä eivätkä leikkaa sisään.
    • Välttämätön hankinta kaikille Dom/sub-suhteessa oleville.

     

    Mitä Shibari Bondage tarkoittaa?

     

    Shibari tulee Japanista ja tarkoittaa jotakuinkin "sitoa". Siksi ihmiset puhuvat usein japanilaisesta bondagesta. Shibarissa on kuitenkin kyse paljon enemmän itse bondage-taidosta kuin vallan ja dominoinnin harjoittamisesta. Kun puhtaassa BDSM-sidonnassa on kyse sen selvittämisestä, kuka on Top ja kuka Bottom, shibarissa on kyse itse sidonnan taiteesta. Sidonnan harjoittajalle tyydytystä tuottaa yleensä se, että sidottu henkilö makaa taiteellisesti sidottuna ja liikkumattomana hänen edessään. Tähän täydelliseen sidontaan on monia erilaisia tekniikoita. Joitakin tekniikoita käytetään yksinkertaisesti Bottom henkilön liikuntakyvyttömäksi tekemiseen. Toiset ovat historiallisesti inspiroituneita ja niiden tarkoituksena on korostaa ja korostaa sidotun kehon esteettisyyttä.

     

    Miten hoidan tuotetta?

    Puhdista köysi juoksevan veden alla miedolla saippualla. Jos haluat perusteellisemman puhdistuksen, käytä suihketta VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Shibari Bondage Hogtie Köysisarja
    • Käsirautojen aukko: 6 cm - 9 cm
    • Nilkkahihnojen aukko: 7 cm - 12 cm
    • Yleiskoko
    • Materiaali: parasta japanilaista puuvillaa, metallia
    • Shibari-sarjan tuotteillamme tunnet erittäin aistikkaan tunteen köydestä ihollasi. Kaikki tämän sarjan tuotteet kudotaan käsin MEO:lle Japanissa pehmeästä, sileäkuituisesta puuvillasta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    wunderbar natürlich

    Als ich diese Serie bei meo.de entdeckte, war ich sofort von dem natürlichen Aussehen dieser tollen Bandage-Sets begeistert. An der Funktion hatte ich keine Zweifel, meine Gedanken gingen mehr in die Richtung ausgesprochen geiler Fotos der bandagierten Person, die gern mit dem Flogger gut durchgewärmt und gezeichnet sein darf.

    • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Unglaublich gut

    Macht mir und meinem Freund unglaublich viel Spaß und ist inzwischen nicht mehr wegzudenken bei unseren Fesselspielchen. Das Material ist sehr stark und fühlt sich weich auf der Haut an, sodass es nicht zu Hautabreibungen kommt.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Restraint fun

    I was worried they wouldn't fit a partner as he is a little bigger. However, these work well for various wrist sizes.

      Arviointi 

      completely delightful

      not a bad word to say about this rope restraint! it's soft and ties nicely and looks absolutely stuuunnning

        Arviointi 

        Sehr angenehmes Seilmaterial

        Sehr weiches und angenehmes Seilmaterial das nicht scheuert oder auf der Haut stört. Lässt sich sehr einfach verwenden und der Effekt ist genial.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Hogtie

        Auch sehr schön für Anfänger geeignet, nicht zu dünn oder zu dick (sogut ich das als Anfänger beurteilen kann), schneiden nicht ins Fleisch und haben eine angenehme Größe.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Wow!

        Wow! X rendere piccante la serata! Lo consiglio

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Shibari Bondage - Hogtie Köysisarja

        Shibari Bondage - Hogtie Köysisarja

        Käsin punotusta köydestä valmistetun Shibari bondage Hogtie setin avulla voit nopeasti ja tehokkaasti hallita Sub. Toisiinsa liitetyt käsi- ja jalkaremmit on valmistettu punotusta köydestä ja ne tarjoavat korkean mukavuuden kaikissa asennoissa.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: