Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

Sex Shaker - Anaalinen stimulaattori

Kvasieläinvaistoillaan tämä seksilelu todella vakuuttaa kaikki! Sinäkin innostut, sillä tämä anaalivibraattori on enemmän kuin pelkkä seksilelu, se on liikkuva panokone, joka tavoittaa jokaisen seksikkään makean pisteesi! Katso videomme juuri nyt!!!!

Lisätietoja

3320/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kvasieläinvaistoillaan tämä seksilelu todella vakuuttaa kaikki! Sinäkin innostut, sillä tämä anaalivibraattori on enemmän kuin pelkkä seksilelu, se on liikkuva panokone, joka tavoittaa jokaisen makean pisteesi! Katso videomme juuri nyt!!!! Kun huomaat, että tehokas moottori tarjoaa 3 erilaista pyörimis- ja työntömoodia, et pysty hillitsemään itseäsi! Vihdoinkin seksilelu, joka liikkuu sisälläsi aivan itsestään ja voi tehdä kaiken työn puolestasi!

    Kohokohdat: - Lelu, jonka avulla voit tehdä sen, mitä haluat:

    • Anaalistimulaattori mukautuu vartalosi jokaiseen käänteeseen ja tavoittaa paikkoja, joiden olemassaolosta et tiennytkään.
    • Kierrä ja työnnä: Tämä silikonidildo antaa sinulle 3 tehokasta vääntämisen ja työnnön tilaa! Pyöreä, paksu pää on muotoiltu niin, että se osuu sekä P-pisteeseen että G-pisteeseen, jotta voitte maksimoida nautintonne yhdessä!
    • Ensiluokkainen silikoni: Ftalaatiton, silkkisen pehmeä ja kehoystävällinen silikoni.
    • Imukuppipohja: Imukuppipohjan ansiosta seksilelu pysyy aina tukevasti paikallaan!
    • Joustava harmonikkakaula: Superjoustavan kaulan ansiosta kaikkea voi kääntää 360 astetta ja voit käyttää anaalistimulaattoria missä asennossa tahansa!
    • Roiskevesitiivis ja ladattava: IPX5-vesitiivis ja ladattavissa mukana tulevalla USB-kaapelilla.


    Tämän suuren, tehokkaan anaalivibraattorin päällä on puolikaareva, pyöreä pää, jota voidaan käyttää G-pisteen, A-pisteen tai P-pisteen tavoittamiseen! Silkkisen pehmeästä, ftalaatittomasta silikonista valmistettu anaalistimulaattori on hellävarainen keholle, ja sitä tulisi käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Paina vahva imukuppi tasaiselle pinnalle, jotta voit ratsastaa seksilelulla kädet vapaana, ja nauti joustavasta harmonikkakaulasta, joka antaa sinulle 360 asteen joustavuuden ja liikkumisvapauden! Tämä anaalivibraattori on myös jopa roiskevesitiivis! Se on IPX5-vedenpitävä ja kestää pientä vedenpaineita, joten voit käyttää sitä suihkussa mutta et upottaa sitä veteen. Tarvittaessa voit ladata anaalivibraattorin mukana tulevalla USB-kaapelilla.

    Nappaa mukaan suosikki MEO-liukuvoiteesi ja koe puhdas ekstaasi tämän pyörivän, työntävän ja värisevän dildon kanssa! Kokeile asetuksia, kun se tunkeutuu syvälle sisimpääsi. Paras tapa antaa sille jotain, jota vasten se työntyy, on asettaa imukuppipohja tasaiselle pinnalle, kuten lattialle, sohvapöydälle tai tuolille, kun anaalistimulaattori tunkeutuu sinuun. Jätä kädet vapaaksi, kun annat tämän dildon "ilahduttaa" sinua. Viimeistele istuntosi tällä täysin vakuuttavalla seksilelulla muilla lisävarusteilla, kuten nännipuristimilla, penisrenkaalla ja muilla, jotka parantavat tätä orgasmikokemusta entisestään.

    Lisätietoja:

    • Anaalivibraattori
    • Mitat Kokonaispituus: 25,5 cm. Työnnettävä pituus: 15 cm. Suurin työnnettävä halkaisija: 4 cm.
    • Materiaali: Silikoni, ABS-muovi
    • Väri: Saatavana mustana ja violettina.
    • Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa.
    • Puhdistukseen suosittelemme suihketta VERYCLEAN.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Interressant

    Texture génial, mouvement super...Je l'ai utilisé que 2 fois pour le moment et il est vraiment impressionnant. Sur ces 2 utilisations, je découvre de nouvelles sensations. Je pense que je vais bien m'amuser avec et découvrir des sensations anales insoupçonnées jusqu'ici !

      Arviointi 

      Das ist tatsächlich eine Sex-Maschine!!!!

      Der Analstimulator ist grandios, die Vibrations-und Stossfunktionen sind megageil. War skeptisch ob der Dildo hält was er verspricht, aber ja das tut er. Die Größe und das Material sind TOP, der Saugnapf ist stark, der Dildo ist einfach super!!!

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Perfect suction and thrusting

      Boyfriend used it and fell in love with it immediately. Perfect suction too!

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Everything is in Perfect configuration!

      Everything is in the place it needs to be for maximum pleasure without having to kill your wrist holding it a certain way. Love it!

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Sex Shaker - Anaalinen stimulaattori

      Sex Shaker - Anaalinen stimulaattori

      Kvasieläinvaistoillaan tämä seksilelu todella vakuuttaa kaikki! Sinäkin innostut, sillä tämä anaalivibraattori on enemmän kuin pelkkä seksilelu, se on liikkuva panokone, joka tavoittaa jokaisen seksikkään makean pisteesi! Katso videomme juuri nyt!!!!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: