Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

Revolution Hurricane Stimulaattori

Revolution Hurricane -stimulaattori on innovatiivinen seksilelu, jossa on tehokas pyörivä moottori ja työntöominaisuus, joka vie orgasmisi aivan uuteen ulottuvuuteen. Se on ladattava, kauko-ohjattava, joustava ja täynnä ominaisuuksia, joita et ole ennen nähnyt.

Lisätietoja

3385/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Revolution Hurricane -stimulaattori on innovatiivinen seksilelu, jossa on tehokas pyörivä moottori ja työntöominaisuus, joka vie sinut orgasmin aivan uuteen ulottuvuuteen. Anna tämän stimulaattorin viedä sinut seksuaaliselle matkalle, jota et ole koskaan ennen kokenut! Revolution Hurricane on ladattava, kauko-ohjattava, joustava ja täynnä ominaisuuksia, joita et ole ennen nähnyt.

     

    Stimulaattori Revolution Hurricane on puhdasta huipputeknologiaa!

     

    Stimulaattori Revolution Hurricane on seksileluteknologian eturintamassa ja tarjoaa tehokkaan yhdistelmän pyörimis- ja työntöominaisuuksia. Se, mikä tekee tästä lelusta niin erityisen, on voimakas pyöritysmoottori, joka ei ainoastaan liiku edestakaisin, vaan suorittaa myös pyöreän liikkeen sisällä. Tämä tarjoaa kokonaisvaltaista ja intensiivistä stimulaatiota, joka tavoittaa kaikki ne paikat sisälläsi, joihin perinteinen vibraattori ei koskaan pääse.

     

    Kolmen eri pyörimis- ja työntöliikkeen tason ansiosta tämä stimulaattori vie sinut uusiin tyydytyksen korkeuksiin. Revolution Hurricane -stimulaattorin ainutlaatuisesti muotoiltu pää on suunniteltu stimuloimaan joko miesten eturauhasta tai naisten G-pistettä, mikä johtaa voimakkaisiin orgasmeihin.

     

    Stimulaattorin Revolution Hurricane kaukosäädin tarjoaa monia jännittäviä etuja, jotka tekevät kokemuksesta entistäkin jännittävämmän ja mukavamman:

     

    Ohjaus yhdellä napin painalluksella: kaukosäätimen avulla sinä tai kumppanisi voit tarkasti ohjata stimulaatiota ja sen voimakkuutta. Voit vaihtaa eri moodien ja nopeuksien välillä ilman, että sinun tarvitsee koskea itse seksileluun.

     

    Seksiä kahdelle: Kaukosäätimen avulla kumppanisi voi ottaa ohjat käsiinsä ja yllättää sinut. Tämä voi tehostaa esileikkiä ja eroottista kokemusta ja tarjota jännittäviä yllätyshetkiä.

     

    Kätevyys: Kaukosäädin on erityisen käytännöllinen erityisesti asennoissa, joissa seksilelu on vaikea saavuttaa. Voit keskittyä täysin nautintoosi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia asetuksista.

     

    Laadukkaasta, ftalaatittomasta silikonista valmistettu Revolution Hurricane -stimulaattori on vartaloystävällinen, ja sen silkkisen sileä pinta takaa miellyttävän asettamisen. Laadukkaan materiaalin vahingoittumisen välttämiseksi stimulaattoria tulisi kuitenkin käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon, kanssa.

     

    Toinen Revolution Hurricane stimulaattorin etu on sen imupohja. Sen avulla seksilelu voidaan kiinnittää sileään pintaan, jolloin kädet pysyvät vapaina ja jännittävästä, handsfree-kokemuksesta voidaan nauttia. Lisäksi tämä seksilelu on IPX5-vedenpitävä, mikä tarkoittaa, että se kestää alhaisen vedenpaineen ja nesteet. Lisäksi Revolution Hurricane -stimulaattori on ladattavissa USB-portin kautta, joten paristoja ei tarvita.

     

    Kokonaispituus on 27 cm, josta 17 cm on työnnettävissä, ja suurin halkaisija 34 mm, joten Revolution Hurricane -stimulaattori tarjoaa intensiivisen ja täysin tyydyttävän kokemuksen, joka ilahduttaa sekä aloittelijoita että kokeneita käyttäjiä.

     

    Stimulaattorin Revolution Hurricane puhdistaminen:

     

    Stimulaattorin Revolution Hurricane puhdistaminen on yksinkertaista ja suoraviivaista. Koska se on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja ABS-muovista, se voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä tai VERYCLEAN-suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Eturauhasen tai G-pisteen stimulaatio voimakkaisiin orgasmeihin.
    • Ainutlaatuinen pyöreä liike intensiivisempään ja kattavampaan stimulaatioon.
    • Kolme tasoa pyöreää liikettä ja työntöä monipuoliseen käyttöön.
    • Kaukosäätimellä.
    • Imujalusta kädetöntä käyttöä varten.
    • Ladattava ja vedenpitävä mukavuutta ja monipuolisuutta varten.
    • Kokonaispituus 273 mm, työnnettävä pituus 172 mm, suurin työnnettävä halkaisija: 34 mm.
    • Materiaali: Silikoni, ABS-muovi
    • Roiskevesitiivis IPX5
    • Ladattavissa mukana toimitetulla USB-kaapelilla
    • Latausaika 150 minuuttia
    • Käyttöaika 30 minuuttia
    • Ensiluokkainen silikoni: ftalaatiton, silkkisen pehmeä ja kehoystävällinen materiaali. Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Oh my gosh!

    Where has this thing been all my life? This isn’t just a sex toy, it’s a game-changer. Its rotating and thrusting functions seriously blew my mind. The different settings let me personalize my play, and the sensations are just... wow. The design is so sleek and the material is super comfortable. And can we talk about the power? It's like the little engine that could... and did! Cleaning is a breeze too, which is always a plus. The ease of use and the sheer pleasure it provides has made this my new go-to. Honestly, if you’re into anal play and looking for something that gives a little more, you need to check this out. It’s an adventure in a box, and it’s worth every penny.

      Arviointi 

      Sehr gutes Produkt

      Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Es hat richtig Power! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Revolution Hurricane Stimulaattori

        Revolution Hurricane Stimulaattori

        Revolution Hurricane -stimulaattori on innovatiivinen seksilelu, jossa on tehokas pyörivä moottori ja työntöominaisuus, joka vie orgasmisi aivan uuteen ulottuvuuteen. Se on ladattava, kauko-ohjattava, joustava ja täynnä ominaisuuksia, joita et ole ennen nähnyt.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: