Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Anaalitunneli butt plug anaalin venyttämiseen - Anal Stretchers - Anal Stretchers

Tämä peräaukon venytin on Anal Tunnel Plug peräaukon venytykseen, joka pitää lupauksensa. Tämän anaalipistokkeen avulla niin aloittelijat kuin kokeneetkin käyttäjät voivat suorittaa kestävän anaalin venytyksen ja saavuttaa vaikuttavia tuloksia.

Lisätietoja

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä peräaukon venytin on Anal Tunnel Plug peräaukon venytykseen, joka pitää lupauksensa. Tämän anaalipistokkeen avulla niin aloittelijat kuin kokeneetkin käyttäjät voivat suorittaa kestävän anaalin venytyksen ja saavuttaa vaikuttavia tuloksia.

     

    The Anal Tunnel Plug by MEO ® pitää peräaukon laajasti auki, takaa äärimmäiset tuntemukset ja venyttää peräaukkoa ympyränmuotoisesti selvästi näkyvillä tuloksilla. Täydellinen peräaukon pitämiseen pysyvästi auki. Näin paljastettuna oleminen on aivan mahtavaa!

     

    Tärkeitä valintaperusteita: Emme tehneet kompromisseja materiaalin valinnassa. Anal Tunnel Plug on valmistettu erityisen korkealaatuisesta silikonista, jonka pinta on samettisen pehmeä. Se on riittävän kova, jotta se voidaan asettaa hyvin helposti, se takaa erittäin korkean käyttömukavuuden ja pysyy tukevasti paikallaan liukumatta ulos.

     

    Miten käytän Anal Tunnel Plug peräaukon laajentamiseen?

     

    MEO:n Anal Tunnel Plug on suunniteltu niin, että voit puristaa sitä ennen asettamista ja se laajenee maksimikokoon vasta, kun se on asetettu kokonaan sisään! Käyttö on hyvin yksinkertaista! Ennen käyttöä anaalitulpan molemmat puolet puristetaan yhteen. Heti kun Anal Tunnel Plug on työnnetty kokonaan paikalleen, molemmat sivut leviävät laajalle toisistaan ja laajentavat peräaukon yli kaksinkertaiseksi. Muuten, säännöllinen anaaliharjoittelu Anal Tunnel Plug kanssa varmistaa myös sen, että tulos (laajalle avattu peräaukko) voi pysyä pysyvästi.

     

    Anaalin venytys aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille! Verrattuna muihin anaalin venytystuotteisiin Anal Tunnel Plug sopii KAIKILLE, jotka rakastavat äärimmäistä anaalin venytystä ja haluavat kokeilla anaaliseksileluja. Olipa kyseessä sitten aloittelija tai kokenut käyttäjä, miehet tai naiset, Anal Tunnel Plug tekee todella kaikki onnelliseksi!

     

    Mitkä ovat Anal Tunnel Plug tai anaalitulpan edut, jossa on aukko?

     

    Ontto anaalitulppa, jota kutsutaan myös Anal Tunnel Plug, on anaalitulppa, joka on sisältä ontto. Se työnnetään peräaukkoon ja se pitää peräaukon auki, jotta voit esteettä katsoa sisään. Lisäksi Anal Tunnel Plug käytetään leikkimiseen erilaisilla nesteillä, kuten liukuvoiteella tai vedellä. Anal Tunnel Plug tarjoaa myös mahdollisuuden anaalipenetraatioon pitkällä anaalidildolla, pumppudildolla tai peniksellä. Aukolla varustettua anaalitulppaa tai tunnelilla varustettua anaalitulppaa voivat käyttää sekä miehet että naiset, ja se on suunniteltu niille, jotka haluavat kokeilla erilaisia anaalistimulaation muotoja.

     

    Anaalin venyttely, peräaukon venytys tai sulkijalihaksen harjoittelu?

     

    Ihmiset viittaavat usein virheellisesti sulkijalihaksen harjoitteluun, kun he harjoittelevat anaalin venyttelyä. Anaalitunnelitulpan, peräaukkotulpan käyttäminen tai nyrkkipanon harjoittelu ei ole sulkijalihaksen harjoittelua, koska "harjoitteluun" kuuluu uusien lihassäikeiden rakentaminen. Näin ei tapahdu anaalin venyttelyssä. Lääketieteellisestä näkökulmasta kyse on siis sulkijalihaksen ylivenyttämisestä.

     

    Etkö ole varma, mikä tunnelianaalitulppa sopii sinulle?

     

    Anaalitunnelitulppamme ovat saatavilla eri kokoisina. MEO:lta löydät myös laajan valikoiman anaalitulppia anaalin venyttelyyn, pepputulppia anaalin aloittelijoille ja jopa anaalin venytysrenkaita. Muuten, aloittelijoiden kannattaa valita tunnelianaalitulppa pienemmässä koossa. Me MEO:lla voimme myös suositella menestyksekästä anaalin venytyssettiämme, joka koostuu 3 anaalitulpasta.

     

    Anaalin venyttely: Tärkeitä vinkkejä anaalitunnelitulpan puhdistamiseen!

     

    Ennen kuin käytät Anal Tunnel Plug tai anaalitulppaa, sinun tulee puhdistaa se huolellisesti. Yleensä lämmin vesi ja mieto saippua riittävät. Hygieeninen puhdistus voidaan tehdä suihkeellamme VERYCLEAN. Silikonissamme Anal Tunnel Plug on huokoinen pinta, joten bakteerit ja likapartikkelit eivät pääse tarttumaan siihen liian voimakkaasti. Puhdistus on tietenkin erityisen tärkeää myös käytön jälkeen. Voit myös käyttää peräaukon suihketta suolen puhdistamiseen ennen sulkijalihaksen venyttämistä.

     

    Mitä liukuvoidetta minun tulisi käyttää peräaukon laajentamiseen?


    Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon ennen peräaukon sulkijalihaksen venyttämistä: Suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo, anaalitunnelitulpan asettamista varten. Käytä voiteluainetta sekä peräaukon että Anal Tunnel Plug kostuttamiseen. EXTREMEO-suihkeemme helpottaa peräaukon venyttämistä ja antaa kokemattomienkin käyttäjien asettaa Anal Tunnel Plugin helposti paikalleen. Älä käytä silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne vahingoittaisivat anaalitunnelitulpan korkealaatuista materiaalia!

     

    Miten anaalin laajentaminen toimii anaalitunnelitulpalla?

     

    Seuraa vinkkejämme ja niksejämme aiheesta anaalin venytys, anaalitunneli butt plug ja anaalin laajentaminen:

     

    1.) Asetu oikeaan asentoon: On parasta maata lattialla tai sängylläsi. Tiedetään, että anaalin venyttely on helpompi suorittaa makuuasennossa, koska kehosi on paljon rennompi tässä asennossa. Kannattaa käyttää pyyhettä tai jotain vettä hylkivistä seksilakanoistamme lakanoiden suojaamiseksi. 2.) Tunnustele peräaukkoasi: Tunnustele peräaukkoasi etusormella ja kostuta se jollakin peräaukon venyttelyyn tarkoitetulla liukuvoiteella, kuten Aquameolla (käytä tarvittaessa ensin Extremeo -peräaukon dekongestiivisuihkeemme). Pidä Anal Tunnel Plug toisessa kädessäsi ja ohjaa sitä sulkijalihaksen suuntaan. 3.) Aseta Anal Tunnel Plug sisään: Nyt voit työntää puristetun Anal Tunnel Plug hitaasti sisään. Sulkijalihas avautuu vähitellen. Anna sille aikaa ja työnnä Anal Tunnel Plug hitaasti ja varovasti. Vältä liiallista painetta. Työnnä Anal Tunnel Plug vain niin pitkälle, että sulkijalihas ei ole ylivenytetty ja että se on sinulle mukavaa. 4.) Tee peräaukon venytys: Pidä Anal Tunnel Plug sisälläsi noin 15 minuuttia. Älä muuta anaalitunnelitulpan asentoa. Sulkijalihas rentoutuu venytyksen myötä ja supistuminen vähenee. Suosittelemme, että masturboit samalla, mutta se on tietysti sinusta kiinni! 5.) Viimeistele anaalinen venytys: Kun aika on kulunut, voit hitaasti työntää Anal Tunnel Plug ulos ja antaa sen liukua ulos. Älä tee sitä liian nopeasti, koska sulkijalihaksesi pitäisi ehtiä sopeutua. 6.) Puhdista anaalitulppa anaalin laajentamista varten: Puhdista Anal Tunnel Plug lämpimällä vedellä, miedolla saippualla ja suihkeellamme VERYCLEAN. Puhdista myös oma sukupuolielinten alueesi ja käytä mahdollisesti peräaukon suihketta.

     

    Kuinka usein minun pitäisi venyttää peräaukon aluetta?

     

    Voit tehdä anaalivenytyksen juuri ennen anaaliseksiä. Jopa 45 minuuttia anaalivenytyksen jälkeen riittää pitämään sulkijalihaksesi rentona. Voit tietysti nauttia anaalistimulaatiosta Anal Tunnel Plug -sivustomme avulla niin usein kuin haluat. Monet asiakkaamme käyttävät myös kiillotetusta alumiinista valmistettuja anaalivänteytysrenkaitamme, koska ne näyttävät erityisen tyylikkäiltä. Niitä voidaan käyttää myös intiimikoruina esileikin aikana.

     

    Ostovinkkejä - Mikä anaaliseksilelu sopii anaalin venyttelyyn?

     

    Me MEO ®:ssa olemme anaalin venyttelyn asiantuntijoita. Kaupastamme löydät aina etsimäsi, jos haluat ostaa lelun sulkijalihaksen venyttämiseen! Haluatko venyttää sulkijalihaksen laajasti tai äärimmäisen paljon? Silloin suosittelemme peräaukon venytintä tai butt plug peräaukon venyttämiseen tarkoitettua laitetta. Meillä on myös laaja valikoima anaalitulppia sulkijalihaksen harjoittamiseen ja muita jännittäviä anaalileluja, kuten anaalipumppu tai anaalin venytysrenkaat. Informatiivisista tuoteselosteistamme löydät myös lisää vinkkejä ja niksejä aiheista "anaalitulpan asettaminen", "anaalia aloittelijoille" ja "anaalitulpan käyttäminen".

     

    Anal Tunnel Plug 3 kokoa:

     

    • PIENI, jos olet aloittelija: 7 cm pitkä, halkaisija 3,5-7 cm, jalkojen halkaisija 5,7 cm, aukon halkaisija 2,7 cm
    • MEDIUM jos olet jo harjoitellut: 8 cm pitkä, 3,7-8 cm halkaisija, 6,5 cm jalkojen halkaisija, aukko 3 cm halkaisija
    • LARGE, jos olet ammattilainen tai Butt SLUT olet: 10 cm pitkä, 4,5-10 cm halkaisija, 7,7 cm jalkojen halkaisija, aukko 3,5 cm halkaisija

     

    Lisätietoja:

     

    • Anal Tunnel Plug äärimmäiseen peräaukon venyttämiseen
    • Saatavana eri kokoja.
    • Sopii aloittelijoille ja ammattilaisille.
    • Levittää peräaukkoa jatkuvasti.
    • Materiaali: silikoni, ei sisällä ftalaatteja.
    • Anal Tunnel Plug voidaan käyttää kaikkien MEO ®:n vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.
    • Extremeo ® -suihke helpottaa peräaukon venyttelyä!
    • Suosittelee MEO, anaalin venyttelyn erikoisverkkokauppa.
    • Sopivat tulpat tiivistämiseen: Artikkeli 2481/S01 sopii tulppaan 8631 koossa L, artikkeli 2481/S02 sopii tulppaan 8631 koossa L, artikkeli 2481/S03 sopii tulppaan 8631 koossa XL.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Good & very sexy

    Soft yet firm but a true pleasure of a time.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Love it!!!

    Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Dangerous

    Can slip inside.. fun to read but not at all to experiment with, I strongly advise against this article.

    • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Meglio di quanto pensassi

    Ho spavaldamente preso una misura M e pensavo di pentirmene perché è il mio primo plug, invece esperienza impeccabile. Usato in coppia e apprezzatissimo da entrambe le parti. Sensazione forte e allo stesso tempo confortevole

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Empfelenswert!

    Hallo.

    Habe mir den Tunnel in der Grösse S geholt und muss sagen: der ist Spitze! Das Material ist weiches, angenehmes Silikon. Der gleitet ganz schön gut und sanft rein und bleibt bis zum Wiederrausnehmen an seinem Platz! Das Dauertragen ist somit wunderbar machbar, was die Dehnung auch ausmacht. Allerdings sollte Meo die Stopper überarbeiten! Lange Zeit tragen ja, bloss nach dem Spülen setze ich den Tunnel rein, damit es nicht unangenehm wird, dazu den Stopper und der ist dann, nach ner Zeit nicht mehr rauszubekommen ohne den Tunnel komplett raus ziehen zu müssen! Da soll noch ein Kettchen oder ein Ring oder Seil dran und den Stopper ohne den Tunnel rausziehen zu können.

    Ach ja, werde mit noch mindestens die Grösse M holen, maximum die beiden restlichen Grössen M und L.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

      Arviointi 

      Klasse Gefühl

      Es freut mich jedesmal den Plug zu tragen!
      Egal ob ich mich nur kurz auf ein Spiel vorbereite oder auch Mal den ganzen Tag, der Plug in Größe M ist mein absoluter Liebling.
      Sobald er drin ist und innen schön alles ausfüllt, bekommt man das Gefühl gar nicht mehr aus dem Kopf. Er erinnert regelmäßig auf eine angenehme Art was man gerade trägt.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Funktioniert einwandfrei

      Bin komplett begeistert von diesem Analplug der auch bei längerem Tragen nicht verrutscht. Im Vergleich zu anderen Analplugs sitzt dieser optimal und sorgt für ein ständiges Gefühl das man einen Dehnungsplug drin hat. Kann den Plug nur empfehlen.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      tolle Idee, aber ....

      dieser Plug rutscht immer wieder von alleine raus. Für mich ist der Plug leider nicht nutzbar. Der äußere Teil müsste auch grösser sein, damit nicht der ganze Plug innen verschwinden kann. Das Material ist super.

        Arviointi 

        Geiles Teil!!!

        Einfach nur ein geiles Teil! hab mir größe M bestellt und paßt super!! Geht zwar ein bisschen zach rein, aber wenn er mal drinnen ist, ist es einfach nur geil. Das Loch ist schön offen und man hat geile Einblicke!!

          Arviointi 

          It doesn't take long to stretch your hole.

          Very comfortable to wear for long periods. I've worn them at work and while out and about. They feel very secure. It doesn't take long to stretch your hole.

          • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Anal Tunnel Plug für Analdehnung

          Nicht der erste Analplug dieser Art, den ich habe. Im Vergleich zu anderen ist er wirklich sehr gut und führt zu einer extra Stimulation da er sich zwangsläufig sehr weit auseinanderspreizt. Passt bei mir 1A, ein Stöpsel wäre toll.

          • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Top Anal Dehner

          Mega geil um geile Spielchen damit zu machen oder um Flüssigkeiten in den Anus reinlaufen zu lassen.
          Aber Vorsicht, denn die Suchtgefahr ist groß :)

            Kirjoita oma arvostelusi

            Anaalitunneli butt plug anaalin venyttämiseen - Anal Stretchers - Anal Stretchers

            Anaalitunneli butt plug anaalin venyttämiseen - Anal Stretchers - Anal Stretchers

            Tämä peräaukon venytin on Anal Tunnel Plug peräaukon venytykseen, joka pitää lupauksensa. Tämän anaalipistokkeen avulla niin aloittelijat kuin kokeneetkin käyttäjät voivat suorittaa kestävän anaalin venytyksen ja saavuttaa vaikuttavia tuloksia.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: